Keresés

Részletes keresés

skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 209

Érdekes módon van aki mindenféle támadóállás és magyarázkozás+kioktatás nélkül tud elnézést kérni, és folytatni a hirdetést:-)

Mert én azt is megértem, ha dolga van, és a legkisebb gondja a levélírás nekem, de akkor mondjon valamit legalább:-)

skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 208

Na ha idekaffog még valamit, akkor megírom neki, hogy bocs, bevettem a lexarom tablettát és befejeztem vele a csatát:-))

Előzmény: Deryan (202)
agicza Creative Commons License 2010.12.08 0 0 207

Kicsit csípősen az igazi... ;-P Mondjuk, babérlevelekkel tűzdelve, hogy az ehetőségnél maradjuk.

Mire megszárad, újévre már fel is használható... :-D

Előzmény: Deryan (206)
Deryan Creative Commons License 2010.12.08 0 0 206

:))))))))))))))

Egy ilyet még a lakásajtóra is kitennék!

http://www.channel4.com/4homes/christmas/christmas-wreath-ideas-08-10-17_p_2.html

Előzmény: agicza (204)
agicza Creative Commons License 2010.12.08 0 0 205

Sajnos ehhez nem nagyon lenne időm, bár a fokhagymás azért nem rossz... :-D

Ha felmerül egy-egy téma, általában van raktáron pár odaillő kép régebbről, vagy még gyűjtök be hozzá frisseket a netről, kis kikacsintás, hogy így is lehet(ne) csinálni... :-D

Előzmény: inmi (191)
agicza Creative Commons License 2010.12.08 0 0 204
Előzmény: Deryan (195)
agicza Creative Commons License 2010.12.08 0 0 203

Szerintem is egy bizonyos szint alá nem éri meg lesüllyedni azzal, hogy érdemben reagálsz bármit is, mert azzal, hogy felveszed a kesztyűt, kvázi megtiszteled azokat, akiket ez nem illet meg.

Mellesleg neked sem éri meg az ideget, ráadásul ha nekiállsz magyarázkodni, amikor már alapból sem értették/nem akarták érteni, akkor bármit is mondasz, bárhogyan érvelsz, bármilyen logikus is vagy, úgyis csak a magukét fogják hajtogatni. Hát kell ez neked? Naugye. :-D

Ilyenkor jobb hagyni az egészet a fenébe, bármenniyre is tudod, hogy igazad van, lapozol, és kész. :-P

Előzmény: skolikagi (196)
Deryan Creative Commons License 2010.12.08 0 0 202

Van az a jó lsz. tabletta, amit csak bekap az ember ilyen alakok első villanásainál s tovább lép.

Előzmény: inmi (198)
Deryan Creative Commons License 2010.12.08 0 0 201

Na bizony! :)

Előzmény: gergerg (199)
skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 200

Teljesen igazad van:-))

Sajnos -vagy szerencsére- a Szűz jegyében születtem, és ez magyarázza mindazt, hogy nehezen viselem a számomra teljesen egyértelmű dolgok félremagyarázását:-)

Gergerg  a villanyóra elmaradt ma:-)))

Előzmény: inmi (198)
gergerg Creative Commons License 2010.12.08 0 0 199

És hun van a fénykép a villanyóráról?

Előzmény: skolikagi (197)
inmi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 198

Sokkal könnyebb lesz az életed, ha elsajátítod azt a képességet, hogy nem kell minden eléd dobott kesztyűt felvenni. És még könnyebb, ha megérted, hogy amit magyarázni kell, bármennyire is igazad van, megette a fene. Ezt nagyon falsul félre lehet vinni, és ha magyarázkodni kell, nem tudsz jól kijönni belőle, ha megveszel, akkor sem.

Szóval: a csatáinkat is meg kell tudni válogatni. Persze, ha élvezed a pengeváltást, az más:)

Előzmény: skolikagi (196)
skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 197

Még valami: ha egy ügyfél jelentkezik, hogy bocs, nem kérem, mert nem tudok fizetni, akkor nem rácsapom az ajtót, hanem felajánlok ingyen egy évet, vagy más lehetőségeket. Ingyen...

Azt hiszem ez engem minősít.

Az meg a másik felet, ha az 5000 karakterében felsorolja az összes létező honlapjának, pénzügyi vállalkozásának az összes elérhetőségét,a blogja címét, a felesége összes elérhetőségét, a twitter oldalukat meg még sorolhatnám...:-))

Ahány közösségi olyan meg blogoldal létezik az mind fel van sorolva, hogy essek hasra, hogy ő milyen nagy ember...:-)))))))

És több soron át kioktat az internet, az outlook és a googleanalytics használatáról...amiket mondom...10 éve használok:-))) Persze ő ezt nem tudhatta:-)

Na jó, befejeztem:-)

Előzmény: inmi (187)
skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 196

Sajnos nem vagyunk egyformák...

Válaszoltam az "úrnak" és ő vissza.Már látom hogy reménytelen.

Az eddig két leveléből az jött le, hogy ő a TÖKÉLETES vállalkozó, aki soha semmiben nem hibázik és arra is van energiája, hogy kioktasson..mellesleg olyan dologról, amit több mint 10 éve ismerek és használok.

Ja..mert megkapta mindkét levelemet, meg is van neki...csak...és itt kezde el magyarázni, hogy miért nem válaszolt.

Most várom a következő pengeváltást.

Én alapból halálnyugodt ember vagyok, akinek gyújtóst lehet hasogatni a hátán, de ez kissé felbosszantott.

És makacs is vagyok qrvára....:-)))

És nem értem meg most sem, az 5000 karakter után sem, ha valaki kap egy ügyfelétől egy hivatalos levelet, aztán ugyanazt kis idő múlva mégegyszer, akkor ha ő a TÖKÉLETES VÁLLALKOZÓ,  akkor miért nem válaszol rá?

Ja..és ha a feleséggel leveleztem eddig, a leveleket is neki címeztem, akkor miért a férj -az überokos- támad le egy nap már kétszer is...?

Én sosem bújok a férjem gatyája mögé, eddig még mindig meg tudtam védeni magam:-))

Én azért nyugodt vagyok...mert a 8 éves tevékenységem alatt talán ez volt az első ilyen bunkesz "ügyfelem'...ami azért nem is olyan rossz arány:-)))))))))

Előzmény: inmi (187)
Deryan Creative Commons License 2010.12.08 0 0 195

Végre valami friss ötlet!:)

Jövőre, a kertkapura valamit ki fogok szegelni, amit nem lopnak el talán :D

Előzmény: agicza (189)
Deryan Creative Commons License 2010.12.08 0 0 194

A szárított virágokat befújják lakkal, hajlakkal... A virágkötők ezt jobban tudják.

Előzmény: gergerg (192)
gergerg Creative Commons License 2010.12.08 0 0 193

Mármint a szirom vagy mi?

Előzmény: gergerg (192)
gergerg Creative Commons License 2010.12.08 0 0 192

Ahogy látom az egyik képen levendulából van az az izé (bocs a nememre való tekintettel, nem vagyok járatos minek mi a neve) hogy nem potyog le a virág?

inmi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 191

Te, ezek nagon szépek! Nagy ötletek! Saját kútfő, vagy szedted valahonnan a képeket?

agicza Creative Commons License 2010.12.08 0 0 190

A fóliás eperre visszatérve: akkor az április-május tájékán árult hatalmas  spanyol eprek is a fólia alól kerülhetnek ki? Mert olyat mégnem sikerült vennem soha, aminek íze is lett volna...  

agicza Creative Commons License 2010.12.08 0 0 189

Sziasztok, hoztam téli dekornak pár haszonkertes adventi koszorút, a változatosság kedvéért... :-)

gergerg Creative Commons License 2010.12.08 0 0 188

Ahogy mondja, kedves!:-)

Előzmény: Deryan (184)
inmi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 187

Ha valamit el akarsz adni, sohase a te szemszögedből nézz elsősorban, hanem a vevő, az ügyfél szemével láss, majd azt egyeztesd a te igényeiddel. Azért, mert te jó vagy, még nem azonos azzal, hogy mindenki más is jó. Az, hogy te úgy látod, az a normális, ha írsz valakinek, az böffenjen valamit, nem biztos, hogy más is így látja. És miért nem így látja? Nem érdekli annyira a téma, hogy válaszoljon. És ha "cseszegeted", akkor esetleg ki fog oktatni:)  Aztán van, aki elnézést kér, hogy nem válaszolt, van, aki így sem fog jelentkezni. A problémádat egyszerűsítsd le, és nem fogsz kapni kioktató leveleket. Aki egy levélre nem válaszol, azzal nem kell foglalkozni tovább, le kell venni a hirdetését és csá. Persze, más kérdés, ha belefér a vállalkozás idejébe, hogy többször is értesítsék a delikvenst, mert hátha... csak ilyenkor el kell viselni az 5000 karakteres lebaltát is:)

Előzmény: skolikagi (186)
skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 186

Figyi, nekem nem az a bajom, hogy nem fizet...( az is)

De főként az hogy nem képes válaszolni a levelemre?

Mert a NEM is válasz, és akkor tudom mihez tartsam magam, nem?

Ez egy alapvető dolog: ha valaki megkeres, illik rá reagálni és ez ilyen egyszerű...

Szerintem.

Na tényleg megyek:-)

Előzmény: inmi (177)
skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 185

Érdekes módon a tegnapi ejnye-bejnye levelet már majdnem mindenki megválaszolta...:-)))

Ki így, ki úgy...

Volt aki elnézést kért...azért ez is valami.

Egy másik meg úgy kioktatott, egy kb. 5000 karakteres levélben hogy csak lestem:-)))

Pont ő volt akinek eddig 2 levelet küldtem, mindkét esetben megjött a visszaigazolás, de válasz egy szál sem...

Na megyek a dógomra...:-)

Deryan Creative Commons License 2010.12.08 0 0 184

Röviden, frappánsan :DDDD

Aki ezt vallja, az a Te kertedből nem eszik. Menjen és vegyen a teszkóban :)

Előzmény: gergerg (180)
gergerg Creative Commons License 2010.12.08 0 0 183

Akkor előre is köszönöm!Aszód még bejárható közelségben van csak az a lényeg hogy bejelentett legyen.

Előzmény: inmi (182)
inmi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 182

Természetesen.

Előzmény: gergerg (181)
gergerg Creative Commons License 2010.12.08 0 0 181

Megtennéd hogy szólsz ha Aszódon hallasz valami villanyszerelői vagy karbantartói esetleg portási állást?

Előzmény: inmi (168)
gergerg Creative Commons License 2010.12.08 0 0 180

A lustaság nagy úr, a munka, büdös de a szilva finom. Hát így:-)

Előzmény: Törölt nick (178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!