Lesz októberben Yumi-Yumi koncert valszeg a Pesit Est Caféban. Ez a Yumi-Yumi 2 japán csajból és egy Teddy maciból álló punk csapat. :-) Info a soundofjapan-on. :-)
Teljesen lepucolta a vinyót, újratelepített meg minden. Ja mind a két vinyót lepucolta. Azt is amire el voltak mentve a zenék, az öcsém kapcsolási rajzai, meg egyéb. A dolgiba nekem is el van mentve a kedvencekbe, de otthon ugye az is ugrott. Per pillanat még az internet se műxik. Szóval várom Babylon cd-jét nagyon...
Hi! Legközelebbi (távoli) bulira tényleg jönnötök kell. Volt Gackt-Vanilla :-)))) S ha láttátok a Vanilla live-ot, akkor el tudjátok képzelni a koreográfiát a bulin. :-))))) Deg, és Buck-Tick is volt bőven, no meg Malice Mizer. Jót tomboltunk. S a hely amolyan szoba-party feelinges volt, kék fényben. :-) Puha szőnyeg a padlón házi buli jelleget adott neki, nomeg az arcok is ismerősek és ismeretlenek, de főleg ismerősek. na ezt jól megaszontam. pásztok
______
ja, a Cure-t én is sajnálom, hogy nem mentem. Az az év volt a legjobb Sziget mostanság( Cure, Pulp, Muse). És én kihagytam...illetve, most jut eszembe, hogy voltam Jovanottin. :-) de hüle vagyok.
az art mozi japán filmklubjától ne sokat várj, mert a klasszikusokon és Kitano-n, a Tabu-n, meg Chihiro-n kívűl más nem lesz, mert ezeknek van mo-i filmforgalmazási joguk, tehát mozivásznon mást nem adhatnak. ha valami zártkörűbb klub lesz, akkor DVD-ről persze bármit nyomathatnak, de azt meg nem verik nagydobra, mivel illegális. jó esetben csak akkor fogsz látni mást is, ha a Japán Alapítvánnyal együtt szervezik a klubot, mint itt Bp-en júliusban szokták az Örökmozgóban. ennek viszont nincs sok realitása ott vidéken.
A Cure-t én is nagyon szeretem, de amikor legutóbb a szigeten voltam a koncertjükön, kicsit kiábrándultam belőlük. Úgy döntöttem inkább hallgatom őket, mint nézem. :-(
Robert borzalmasan nézett ki, a hangja is elcsuklott néha. A stúdióban szerencsére top-on van.
hát tudod mit, Gackt is elképesztő srác, aki ilyen mély barátságot tud kötni manapság, ill. ennyire tudja szeretni a barájtát, azelőtt le a kalapom:)
persze, hogy ez is "szerelem", egyetértek vele, nem kell mindenbe a testiséget belelátni (meg buzizni). az ilyen kapcsolatok a legértékesebbek. a barátság komoly dolog lehet:) szinte csak a gyerekkorban él meg az ember ehhez hasonlót, később már...