- napijegyet 26-án 0 óra 0 perc 1 másodperctől lehet venni. - PUF ügyben, természetesen lesz, 25-én 20 óra - bérlet ügyben szrencsére nagyon jól állunk, de a napijegy darabszám nem változott
Lehet tudni, hogy hány db bérlet kelt már el? Lesz-e még napijegy? Ja, és 26.-án hány órától lehet napijegyet venni? Végül egy közérdekű közlemény:
Ha valaki lemaradt a live8-ról akkor innen letöltheti (nem tudom milyen minőségben) a Cure videókat (illetve az összes hóbelebancot).
Valószínüleg én is dolgozni fogok azon a pénteken, de jó lenne találni egy olyan rajongót (mondjuk egy hetijegyest), aki már reggel ott van és megveszi a jegyeket, abból a pénzből, amit előtte átutalunk neki. Szóval a pénteki napijegyre vágyók lelkes önkéntes(ek) jelentkezését várják! :)
Szigeten is csak aznap lehet napijegyet venni, mégis mindenki bent volt... a megoldás még mindig korán érkezni pénteken Szegedre és megvenni a jegyet, vagy marad a bérlet...
engem az is meg fog lepni, ha végülis lesz itt valami egyátalán, mindenesetre egyvalami még a Wish mellett szól: hogy (a szintén bannerrel rendelkzető Ledzepékkel annó együtt zenélő:) Porl éppen ezen a lemezen játszott, és most éppen ő a zenekar "új" gitárosa, tehát most afféle Wish-korszak van..
Van már valami napijegy foglalás ügyben? Bár elképzelhető, hogy sikerül reggel mennem. Ha igen és van rá igény akkor egy pár darab jegy felvásárlását bevállalom. Utánvéttel:) De nem sértődök meg ha előre lesz fizetve. Kb. a héten már tudni fogom.