Keresés

Részletes keresés

szocske_ Creative Commons License 2019.02.27 0 0 426

én írtam nekik 10 napja, de egyelőre csak olyan válasz jött, hogy türelem-türelem, ha ráérünk majd válaszolunk :S

azonosítás: mintha az app kérte volna a jogsim lefotózását de már lehet keverem revoluttal vgy TW-al :S

Előzmény: jan12345 (424)
jibby Creative Commons License 2019.02.27 0 0 425

Igen, most nézem, hogy figyelmetlenül olvastam. Mondjuk azt a szóösszetételt, hogy "nem a posta hagyta el" nem nagyon ismerem :D

Előzmény: szocske_ (423)
jan12345 Creative Commons License 2019.02.27 0 0 424

Igen, én is nyman kódját használtam és jó eséllyel az lehetett amit írtál, beesett egy halom regisztráció a kódjával, amit gyanúsnak találhattak és emiatt parkoltatják az igeényléseket. Mindenesetre nálam is az a helyzet, hogy az én ajánlókódommal regelők már vígan használják a kártyáikat, én meg csak várok az enyémre már egy hónapja. Illetve most irtam ismét az ügyfélszolgálatnak és meglepő módon ezúttal 15 percen belül válaszoltak: azt írták, hogy azért nem ment tovább a folyamat mert nem azonosítottam be magam. Ezt eddig nem is kérték...Most megcsináltam a beazonosítást z általuk küldött linken, remélem ezzel lesz valami előrelépés az ügyben. Majd beszámolok ha igen, de szerintem addig is te is írj rá az ügyfélszolgálatra. Ha nem válaszolnak akkor érdemes néhány naponta újraküldeni az emailt.

Előzmény: szocske_ (418)
szocske_ Creative Commons License 2019.02.27 0 0 423

de az appban gondolom már postázást látsz?

nálam még gyártási fázisban van, így esélyesen nem a posta a hibás ezúttal

Előzmény: jibby (422)
jibby Creative Commons License 2019.02.27 0 0 422

Persze majd hiszem ha látom, hogyha ideér a kártya.

Január 27-én indul el az első felém. 

Előzmény: jibby (421)
jibby Creative Commons License 2019.02.27 0 0 421

Az enyém is elveszett a postán. 22-én reggel írtam nekik, este 11-kor válaszolt is Olympia. Erre válaszoltam szombaton, hétfőn pedig Elizabeth tájékoztatott róla, hogy elküldték az új kártyát.

Írj rájuk még egyszer szerintem.

Előzmény: szocske_ (410)
szocske_ Creative Commons License 2019.02.27 0 0 420

elég vicces, hogy az én kártyám még gyártás alatt, a tied pedig, az én kódommal már megérkezett

kicsit olyan ez mint a BB hitelkártyák, van aki 10 nap más 3 hónap alatt jut hozzá :D

Előzmény: OrSoLy (419)
OrSoLy Creative Commons License 2019.02.27 0 0 419

Nem tudom, ez-e az oka, az tény, hogy én a tiedet használtam, és majdnem egy hét alatt itt volt a kártya.

Előzmény: szocske_ (418)
szocske_ Creative Commons License 2019.02.27 0 0 418

Te is nyman topiktárs ajánló kódját használtad?
akkoriban osztotta meg egy másik topikban is, hirtelen az a gyanúm támadt, hogy egy napon gyanúsan sok új ügyfél jelent meg az ő kódjával, remélhetőleg nem találták kamugyanúsnak és tették félre ezeket az igényléseket...

Előzmény: jan12345 (417)
jan12345 Creative Commons License 2019.02.27 0 0 417

Én is január 23 óta várom a kártyát, nálam is building a státusz az appban és az ügyfélszolgálat már nem is válaszol az ezzel kapcsolatos emaileimre..

Előzmény: szocske_ (410)
buksi754 Creative Commons License 2019.02.27 0 0 416

Érdekes az a Vitesse. Úgy tűnik ők is ugyanolyan nemzetközi átutalást nyújtanak helyi átutalási alapon mint a transferwise, ezek szerint ők szolgáltaják ezt a részt a Revolutnak. Érdekes hogy ingyenes, miközben a revolutnak biztos fizetnie kell, ahogy a Vitesse-nek is legalább tranzakciós adót az átutalásokért. 

A transferwise rendszerét is sokan használják, az N26Monzo, de talán a Monese is. 

Érdekes, hogy mennyi ilyen azonnali átutalási szolgáltató van: a múltkor árfolyamot néztem az XE-n, ott is volt, vagy a payeer, de mások is szembe jöttek már. 

Előzmény: kivi000 (394)
OrSoLy Creative Commons License 2019.02.27 0 0 415

Igen, megtaláltam közben, hol tudom törölni. A virtuális kártyát próbáltam meg újra rögzíteni, de ugyanúgy hibát dob, valszeg nem szereti :(

Előzmény: _PNorbert (414)
_PNorbert Creative Commons License 2019.02.27 0 0 414

Nekem engedte törölni a kártyát ellenőrzés közben is azután is. Viszont a törölt kártyát nem engedte felvenni másik curve account alá, csak oda, ahova eredetileg felvettem.

Előzmény: OrSoLy (409)
_PNorbert Creative Commons License 2019.02.27 0 0 413

A saját leírásukban is egyébként gyanúsan írták, mert pár sorral fentebb valamihez kifejezetten naptári hónapot írtak, az 500-as váltáshoz meg csak simán hónapot, mintha el akarták volna sunnyogni, hogy ez igazából 30 nap. Ha valaki benézi, akkor ráfizet... :(

Előzmény: TyggeR (400)
TyggeR Creative Commons License 2019.02.27 0 0 412

ahogy néztem a számlatörténetet, a curve-nek egy hátránya/sajátossága van, ahogy tetszik

mintha nem ismerné a rendszerük a zárolás fogalmát. minden, ami befoglalásra kerül a számlán, abból náluk terhelés lesz, vagy legalábbis ők így továbbítják

a hétvégi szállásunk még pénteken zárolta a foglalás árát, aztán amúgy a becsekkoláskor csináltak még egy tranzakciót. mondták, hogy ők így szokták, az a másik csak ellenőrző terhelés, hogy van-e fedezet a megadott kártyán, de ne aggódjak, az csak zárolás, és rögtön fel is oldják

a curve viszont terhelésként vitte tovább a mögötte lévő kártyára, a szállás pedig valóban feloldotta a zárolását, de ez sima jóváírásként jelent meg a számlán

nem olyan súlyos probléma, csak kisebb hitelkeretnél akár kellemetlen is lehet

TyggeR Creative Commons License 2019.02.27 0 0 411

eskudni mernek ra, hogy az ellenorzes volt a feltetele a gyartas elkezdesenek - nalam. de hat latszik, hogy vannak itt anomaliak, masnak nem kell ellenorzes, valakinek egy honap alatt sem jon kartya, en meg kettot is kaptam stb.

Előzmény: OrSoLy (409)
szocske_ Creative Commons License 2019.02.27 0 0 410

Januar 23 igényeltem curve kártyát, a mai napig nem jött, nem a posta hagyta el, mert az állapota az appban your card is being created.

irtam nekik kb 10 napja, jött azonnal automata válasz, majd 1 hetre ra az ügyfélszolgálat is irt, de csak annyit, hogy elnézést, nagyon sok a megkeresés, így csak később tudunk érdemben válaszolni a kérdésedre, de nagyon igyekszunk.

ahogy látom mások 1 héten belül kapnak kártyát, így nálam romlott el vmi, de ez azért akkor sem túlságosan biztato kezdés számomra :(

OrSoLy Creative Commons License 2019.02.26 0 0 409

Ez nem így van, nekem is megjött a kártyám és még egy verifikált kártyám sincs. 

Törölni lehet amúgy kártyát verifikáció után avgy közben? 

Előzmény: TyggeR (408)
TyggeR Creative Commons License 2019.02.26 0 0 408

pedig egyszer mar meg kellett talalnod, mert csak azutan kuldenek kartyat, hogy egyet beregisztraltal es ellenorzo kodot beirtad :) legalabbis elvileg...

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (406)
kivi000 Creative Commons License 2019.02.26 0 0 407

Könyvelés után netbankban tuti. Ersténél biztos csak akkor, de pl. Rafinál már látszik a zárolásnál is.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (406)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2019.02.26 -1 0 406

Letöltöttem a curve appot és a minap meg is érkezett a kártyám postan.

De elakadtam a verifikacional és nem tudok rájönni, hogy mit csinálok rosszul.

Egeszen pontosan, hogy hol találom ezt a Cxxxx kódot amit be kéne írnom.

Tudnátok segíteni?

kivi000 Creative Commons License 2019.02.26 0 0 405

Igen, mindkettőnél csak váltásnál.

Előzmény: TyggeR (404)
TyggeR Creative Commons License 2019.02.26 0 0 404

de csak valtasnal szinten, nem? mondjuk svedorszagba mesz, hetkozben feltoltod revolut, atvaltod sved koronaba, tobbi fiokot kilovod, akkor valtas nelkul tudsz kolteni, nem? en igy ertelmeztem, de lehet rosszul

Előzmény: kivi000 (403)
kivi000 Creative Commons License 2019.02.26 0 0 403

A hétvége a Revolutnál is feláras. Hétvégére marad a TW. :D (Vagy pihi. :P )

Előzmény: buksi754 (396)
TyggeR Creative Commons License 2019.02.26 0 0 402

az nem, de elolvastam, hogy eur, gbp, usd 0,5-tel fut

mas orszagnal revolut es helyi devizaba valtani az appban

Előzmény: buksi754 (401)
buksi754 Creative Commons License 2019.02.26 0 0 401

Ha egy kicsit északabbra mentél volna mondjuk Dániába vagy Svédországba, de akár csak itt egy környező országba ahol nem euró van, máris 1.5% lett volna a váltás. Gondolom az már nem esett volna jól. Szóval csak óvatosan azzal a megszokott használattal. 

Előzmény: TyggeR (397)
TyggeR Creative Commons License 2019.02.26 0 0 400

feltételezzük, hogy tényleg arra is válaszoltak :) mert azért nem mindegy, és így egy elég fontos infó hiányzik a saját leírásaikból...

Előzmény: _PNorbert (399)
_PNorbert Creative Commons License 2019.02.26 0 0 399

Igen, kifejezetten arra kérdeztem rá a supportnál.

Előzmény: TyggeR (398)
TyggeR Creative Commons License 2019.02.26 0 0 398

de ezt a gördülő hónapot konkrétan az 500 fontra is írták? mert az appban az általános költési limiteknél használják ezeket a rolling kifejezéseket

Előzmény: _PNorbert (328)
TyggeR Creative Commons License 2019.02.26 0 0 397

azert a hetvegi fel szazalek boven vallalhato a magyar bankok arfolyamaihoz kepest, siman curve-oztem hetvegen hollandiaban (es sporoltam)

de persze a legjobb a minel tudatosabb es elore kalkulalt curve-os revolut toltes, es siman euroban fizetes

Előzmény: buksi754 (396)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!