Igen, én is nyman kódját használtam és jó eséllyel az lehetett amit írtál, beesett egy halom regisztráció a kódjával, amit gyanúsnak találhattak és emiatt parkoltatják az igeényléseket. Mindenesetre nálam is az a helyzet, hogy az én ajánlókódommal regelők már vígan használják a kártyáikat, én meg csak várok az enyémre már egy hónapja. Illetve most irtam ismét az ügyfélszolgálatnak és meglepő módon ezúttal 15 percen belül válaszoltak: azt írták, hogy azért nem ment tovább a folyamat mert nem azonosítottam be magam. Ezt eddig nem is kérték...Most megcsináltam a beazonosítást z általuk küldött linken, remélem ezzel lesz valami előrelépés az ügyben. Majd beszámolok ha igen, de szerintem addig is te is írj rá az ügyfélszolgálatra. Ha nem válaszolnak akkor érdemes néhány naponta újraküldeni az emailt.
Az enyém is elveszett a postán. 22-én reggel írtam nekik, este 11-kor válaszolt is Olympia. Erre válaszoltam szombaton, hétfőn pedig Elizabeth tájékoztatott róla, hogy elküldték az új kártyát.
Te is nyman topiktárs ajánló kódját használtad? akkoriban osztotta meg egy másik topikban is, hirtelen az a gyanúm támadt, hogy egy napon gyanúsan sok új ügyfél jelent meg az ő kódjával, remélhetőleg nem találták kamugyanúsnak és tették félre ezeket az igényléseket...
Érdekes az a Vitesse. Úgy tűnik ők is ugyanolyan nemzetközi átutalást nyújtanak helyi átutalási alapon mint a transferwise, ezek szerint ők szolgáltaják ezt a részt a Revolutnak. Érdekes hogy ingyenes, miközben a revolutnak biztos fizetnie kell, ahogy a Vitesse-nek is legalább tranzakciós adót az átutalásokért.
Érdekes, hogy mennyi ilyen azonnali átutalási szolgáltató van: a múltkor árfolyamot néztem az XE-n, ott is volt, vagy a payeer, de mások is szembe jöttek már.
Nekem engedte törölni a kártyát ellenőrzés közben is azután is. Viszont a törölt kártyát nem engedte felvenni másik curve account alá, csak oda, ahova eredetileg felvettem.
A saját leírásukban is egyébként gyanúsan írták, mert pár sorral fentebb valamihez kifejezetten naptári hónapot írtak, az 500-as váltáshoz meg csak simán hónapot, mintha el akarták volna sunnyogni, hogy ez igazából 30 nap. Ha valaki benézi, akkor ráfizet... :(
ahogy néztem a számlatörténetet, a curve-nek egy hátránya/sajátossága van, ahogy tetszik
mintha nem ismerné a rendszerük a zárolás fogalmát. minden, ami befoglalásra kerül a számlán, abból náluk terhelés lesz, vagy legalábbis ők így továbbítják
a hétvégi szállásunk még pénteken zárolta a foglalás árát, aztán amúgy a becsekkoláskor csináltak még egy tranzakciót. mondták, hogy ők így szokták, az a másik csak ellenőrző terhelés, hogy van-e fedezet a megadott kártyán, de ne aggódjak, az csak zárolás, és rögtön fel is oldják
a curve viszont terhelésként vitte tovább a mögötte lévő kártyára, a szállás pedig valóban feloldotta a zárolását, de ez sima jóváírásként jelent meg a számlán
nem olyan súlyos probléma, csak kisebb hitelkeretnél akár kellemetlen is lehet
eskudni mernek ra, hogy az ellenorzes volt a feltetele a gyartas elkezdesenek - nalam. de hat latszik, hogy vannak itt anomaliak, masnak nem kell ellenorzes, valakinek egy honap alatt sem jon kartya, en meg kettot is kaptam stb.
Januar 23 igényeltem curve kártyát, a mai napig nem jött, nem a posta hagyta el, mert az állapota az appban your card is being created.
irtam nekik kb 10 napja, jött azonnal automata válasz, majd 1 hetre ra az ügyfélszolgálat is irt, de csak annyit, hogy elnézést, nagyon sok a megkeresés, így csak később tudunk érdemben válaszolni a kérdésedre, de nagyon igyekszunk.
ahogy látom mások 1 héten belül kapnak kártyát, így nálam romlott el vmi, de ez azért akkor sem túlságosan biztato kezdés számomra :(
pedig egyszer mar meg kellett talalnod, mert csak azutan kuldenek kartyat, hogy egyet beregisztraltal es ellenorzo kodot beirtad :) legalabbis elvileg...
de csak valtasnal szinten, nem? mondjuk svedorszagba mesz, hetkozben feltoltod revolut, atvaltod sved koronaba, tobbi fiokot kilovod, akkor valtas nelkul tudsz kolteni, nem? en igy ertelmeztem, de lehet rosszul
Ha egy kicsit északabbra mentél volna mondjuk Dániába vagy Svédországba, de akár csak itt egy környező országba ahol nem euró van, máris 1.5% lett volna a váltás. Gondolom az már nem esett volna jól. Szóval csak óvatosan azzal a megszokott használattal.