Tényleg a szerencse, jól mondod legutóbb még azt mondta, hogy helyettem, építettek fel egy platina szintet nekem..... Aztán kis idő után ezt elfelejti és akkor már nem keresek egy főzelékre valót sem....
Otthon a család állandóan hisztizik meg nyafizik, azért emlegetett mindig ezeket a szavakat? A kerdeseinkbol nem nyafogás meg hiszti jön le. a kifogást meg nem kellene emlegetned mert abban ti vagytok a nagymenők.
Szerinted, ha valaki azt mondja, hogy nem beszél angolul, akkor az azt jelenti, hogy semmilyen nyelvet nem beszél? Ha ez így van, akkor összetépem a nyelvvizsgámat! :)
Nem személyeskedés, te írtad hogy egy szót sem beszélsz angolul. De ha esetleg beszélsz románul, azzal lehet hogy valamennyire egy kis területen elboldogulsz.
Ezt honnan veszed??? Még az unokaöcsém alatt is ott van az egész világ: Amerika, Európa, Ázsia.... majd megkérdezem pontosa, hogy mennyi, hogy megtudhasd!
Ezeknek semmi sem jó! Se válaszok, se kérdések, se bizonyítékok, egyszóval: semmi! Szerinted normálisak? ( ne válaszolj, mert akkor az lesz a bajuk, ha őszinte leszel :)
Nem értem hogy miért irogatsz erről az emberről? Németországban 80 millió ember lakik és nagyon gazdag ország, talán nem olyan nehéz ekkora hálózatot összerakni. Ez az itthoni viszonyokhoz képest sosem fog összejönni.
Nem mondták, hanem Ő mondta! 2 éve van az üzletben és 47.000 ember van alatta és Black Diamond... Feltételezem nincs szüksége arra, hogy hazudjon! Jaa, ha dicsekvésnek vetted, akkor elmondom, hogy yachtja is van és az egész világot beutazza :)
Nem köpködő, de azért a nagy Kenton minden Nuskines dollármilliomos példaképe éttermet nyitott Magyarországon az meglepő. Egy komoly passzív jövedelemmel rendelkező üzletembernek több esze van ennél: https://www.gringosamigos.com/