Eddig logikusnak és következetesnek láttala, méltó vitapartnernek. De most nagyon zavar támadt az erőben ezzel kapcsolatban úgy látom:-(((
Pont ezt mondtam: eddig ( nem írtam hány napja) konkrétan büszkén írták azt, hogy Magyar Gárda egyenruhában! Most meg hirtelen szegény lealacsonyult mellénnyé:-((
Nagy tévedés kis barátom! 2011-ben jár le a földvásárlási moratórium K-Európában. A befektetők már dörzsölik a markukat, hogy folytathassák a kifosztásunkat. Kell ellenük a jogvédelem. Ha pedig ez nem elég, akkor minden egyéb lehetőséget meg kell ragadni ellene. Erre pont jó Morvai.
Óriásit tévedsz! Szlota csak örul a Jobbiknak és a Magyar gárdának. Ha valaki örul ezeknek a megnyilvánulásoknak, akkor azok éppen a szlovák soviniszták. Így be van biztosítva az erösödésuk.
Amikor olvasom, hogy ennek a Tátrai vagy ki fene nemzeti vagyonkezelönek felmondott Oszkó, de úgy, hogy a bíróság elött kb. 200. millát kaszálhat, akkor akadok ki.
Ez a bagázs nyíltan, röhögve a pofámba, törvényesen szarik mindenkire.
Egész addig, míg nem esett szó egy esetleges házszabályról, addig minden jobbikos, sőt a jobbik honlapján is így hangzott:" ígéretéhez híven gárdaegyenruhában vette át a mandátumát!"
vájjá, hol itt a csúsztatás?
Márhogy a jobbik konferálta így az eseményt, hogy " igéretéhez híven gárda egyenruhában vette át?
Akkor olvasd el részletesen, megtalálod benne a furcsa ellentmondásokat...gondolhat az ember mutyira is és, ha egy ballib csinálja így, már rá is sütik...
Provokálta? Furcsa szó ebben a helyzetben. Mégis a Jobbikot tudták a szlovákok felhasználni a magyarok ellen. Tudod miért? Mert Magyarországot és a magyarokat képviseli a Jobbik is. Az egyenruha kiváló támadási felulet! A bolond szlovákok pedig szépen kihasználják. Teljesen mindegy ki miröl beszél. Akár egy gyermekdalt is énekelhettek volna, akkor is támadhatók.
off Olvasd el ezt a cikket és még a Jobbik is fog rá emlékeztetni...offshoroznak, kibaccák a közalkalmazottakat, kijáccák a közbeszerzést, stb.... Mi ez, ha nem már a Jobbikos mutyi?
Egész addig, míg nem esett szó egy esetleges házszabályról, addig minden jobbikos, sőt a jobbik honlapján is így hangzott:" ígéretéhez híven gárdaegyenruhában vette át a mandátumát!"
Pillanatok alatt bebizonyítják, hogy az bizony egyenruha volt...van már a Gárdának története, szövegei, stb....az egyenruha alól nem tudnak már kibújni...
erre írtam valahol, hogy itt veszettül rázza a pokrócot a jobbik, odaát meg szegény magyarok kapaszkodhatnak! Azt nem fogják fel, hogy amíg itt így beszélnek a cigányokról és másokról, addig nem képviselhetik senki érdekeit odaát, de ártani árthatnak nekik! Hiszen minden beszólással kiharcolják, hogy ott beintsenek!
És jól van, nem kell a duma, hogy nem a cigányokról szól, hanem bűnözésről a jobbik támadása, de hát sajna abban a sorban tudjuk kik és miért vannak:-(
Mint felvidéki magyar megmondom mi a véleményem. A Jobbik ugyanannyit árt nekunk mint Szlota és bandája, mert töltényt ad a szlovák soviniszták kezébe. Gondolkodjunk! Mit tehet a Jobbik a magyar határokon kívul? Egy 10 milliós Magyarország mit tehet? Semmit. maximum nagy szájjal masírozhatnak mindenfelé Magyarszágon, de a határon túlról mindenhonnan csak féres vörös fejjel szaladnának vissza, erröl gondoskodna a világ. A szlovák (soviniszta) politika sokkal rafináltabb, minthogy egyenruhákban szaladgáljon Brusszelben. Azok kifelé nyuszi képet akarnak mutatni, mert tudják ezzel támogatást kaphatnak. A Jobbik miatt, most már Európa támogatását is nehéz lesz megkapni nyeltörvény ugyben. Szerintem már talán lehetetlen is. Istenem, a magyar emberi butaság példaképe a Jobbik! Rájöttem, hogy nemcsak a szlovák nacionista, soviniszta megnyilvánulásokat utálom, hanem a hasonlo magyar megnyilvánulásokat is.