Egy kivételes egyéniség kivételes munkásságának megtárgyalására hozom létre ezt a topikot. Legyen az bármelyik cégének bármilyen terméke, múltjának és jövőképének kritizálása, illetve azzal való szimpatizálás. Beszéljenek a tények helyettem!
Továbbá ott vannak a mobil hálozatok, amelyek sebessége egy szinten van a vezetékessel. Az időt már most is el lehet ütni utazás közben. Ehhez műholdakat fellőni nekem fölöslegesnek tűnik.
Az önvezetés nem a műholdas rendszerre támaszkodik. Bőven elegendő, ha indulásnál lekérdezi az aktuális útinfót az útvonal kiválasztáshoz. Ezután már az is külön ajándék, ha tíz percenként tájékozódik. A térképeket saját memóriából veszi elő, amit saját maga korrigál, ha eltérést tapasztal.
Mire gondolsz? Általában backup-ra használják ezeket, pl. ne álljon le az óra ha kikapcsolják a gépet stb. Könnyen lehet, hogy van benne. Miért érdekes ez?
Az emberi hardware is meg tudná oldani, hogy 7-10 évente történjen egy teljes fogcsere az egész élet során, ne csak egyszer gyerekkorban. Az összes fogorvos elmehetne közmunkásnak. :)
Szerintem nem véletlen, hogy hardware-t említ. Az megvan, az autó rendelkezik egy csomó szenzorral, meg az adatokat feldolgozni képes computerrel. Hogy aztán a szoftver elég jó-e, az egy másik kérdés.
Nincs rá nagy szükség, és az alapot is folyamatosan átalakítják, harmadrészt a visszatérés volt a legfontosabb, addig nem akartak FH-t pazarolni, még az nincs meg, de idén eljött az ideje.