RS reveals plans for a new Cure album in April 2006. Here's the story from SoundGenerator:
Exclusive: New Cure album set for April '06 release 6 Aug 2005 Robert Smith has revealed initial details for the band's 15th studio set.
The Cure will release their 15th studio album, the follow up to 2004's critically acclaimed self-titled release, during April 2006, soundgenerator can reveal.
Speaking this evening before a packed press tent at the 11th annual Benicassim Festival, Spain, the seminal rock vocalist revealed the band plan to begin recording this winter.
"We're recording October, November & December," he revealed to press, "and the new album will be released on my birthday." Smith's Birthday falls on April 21, which lines up a spring release date for the new set. No further details were mentioned at time of press.
2004's 'The Cure' continued the remarkable return to form found on 2000's 'Bloodflowers'. For a band many had thought were lapsing into mediocrity, the set was hailed as the band's best since 1989's 'Disintegration'.
Smith added he plans to work with core Suzie and The Banshees songwriter, and previous Cure producer, Steve Severin later this year.
- Open - Fascination St. - alt.end - The Blood - The End of the World - The Baby Screams - Lullaby - Never Enough - M - Play For Today - At Night - Push vagy Primary vagy valami új? (dumáltak alatta, csak a háttérből szűrődött be egy rövid ideig)
Az együttes méri, ki hányszor váltott belépőt, hogy megnézhesse a csapatot. A világlista első helyein álló rajongók ingyen mehetnek be a banda összes fellépésére. Az első helyen egy japán férfi áll, de egy szegedi fiatalember is dobogós. Az idei SZIN-en szintén sztárvendég az Alphaville, amely a Kispál és a Borz koncertje után lép színpadra augusztus 27-én. Zenél még a Quimby, a Hooligan's, a Moby Dick, Jamie Winchester és Hrutka Róbert. Három Békés megyei amatőr zenekar — a Jaffa, a Flúg és a Salvus — is bemutatkozik. A koncertekre 1000-3500 forintért lehet napijegyet váltani, a bérlet hétezer forint, ha július 15-éig megvesszük. Utána egy ezressel drágább. Pluszköltségért postázzák is a belépőt.
Kedves Boros Gyula! Szeretnék érdeklődni, hogy hogyan ,mikor fogom megkapni a megnyert backstage belépőt a SZIN-re? Írtam már mailt ebben az ügyben, de nem kaptam visszajelzést, gondolom elég elfoglaltak vagytok, de talán itt nagyobb esélyem van a válaszra.... Köszönöm
Névnapok jönnek,névnapok mennek:) Két névnapi piálás között most már szívesen belehallgatnék az új Mode számba. Hol van erre lehetőség? Köszi a segítséget az Oszkároktól pedig elnézést kérek,hogy zavartam:-)
Nem is tudtam, hogy ilyen infók is kiszivárognak, hogy melyik együttes mennyiért lép fel. Ez érdekes. Milyen összegért hajlandó kocertezni a DM? (Ebből már ki tudom számolni a Cure-t is.) :-)
Köszi.
A Precious-ban nálam egyenlőre MR. Gahan viszi a prímet. Állat hang.