Macsekokat békén hagyni ! Fogalmad nincs , milyen érzés , ha az öledben dorombol , és úgy néz rád mint egy istenségre . Meg lefekvéskor ha a fejem alá hajtott karomra akkurátusan elhelyezkedik és nyúlkál az arcomhoz , hogy nézzek rá . Ááááá ... honnan tudhatnál ilyen állati ragaszkodásról ?!
Tegnapelőtt vettem egy jó nagy szelet g.dinnyét .... azóta lökdösöm a hűtőben . Mer' pirosnak piros , de összesen ennyi emlékeztet a dinnyére . Se íze , se bíze . Pedig a savanyú s.barack után alig vártam , a dinnyeszezont .
Nem is értem a reakciójukat . Normál esetben mindenki megijedne elsőre . De főleg nem hadonászna , és kiabálna , nehogy a medve is megijedjen és támadjon .
Vagy ha félálmomban lelökdösöm , még kicsit békén hagy .
Megfigyeltem , hogy ha órára kell ébrednem , akkor pár napra rögzül benne a telefon csörgésének kb. időpontja . Olyankor napokig ébresztget . De volt már olyan is , hogy 1/2 4-kor , meg olyan is , hogy bőven 7 után . Szóval .... össze-vissza jár a belső órája .
Akkor te nézegesd ott , én meg a bőrömön mérem (tudod .... én az őskorból ittmaradott' egyed vagyok) . Egyébként 19-27 fokot írnak , de szerintem nincs a maximum .
ezeket az utakat KT tervezi, én csak annyit tudok, hogy milyen típusú ruhákra lesz szükség, minden más meglepi. és nem egy helyre megyünk, hanem ezek ilyen körutak, eltöltünk egy-két napot valahol, aztán megyünk tovább. majd utólag mesélek, meg hozok majd képeket. egyetlen szállást tudok, azt is véletlenül, mert megmutatta a szálláshelyeket, és a neve miatt megjegyeztem.
Ha előbb tudom, hogy svájcisapkát mész venni, kerestem volna még képeket meg infókat. :-) Mennyi időre, és merrefelé, ha nem titok? :D Mármint a Matterhorn megmászásán kívül. :D