"Külföldről jött ismeretlen komcsi, liberálnáci pénzen kitartott "civil" szervezetet felszámolni."
komcsikkal tele a fidesz, ne meg liberálnáci múltjuk is van, orbánod oxfordban tanult tehát kf-ről jött. biztos ott esett át az agymosáson h KF érdekeket képviseljen. számold fel őket.
Nem baj öcsisajt. Január 20-án változni fog a fögóré. Érdeklödj a tartótisztednél az új iránymutatások után. De lehet, hogy ez a kifizetöhelyed be fog zárni, oszt még maradnak egy ideig a Júdás-petákok Gyuri bá-tól, de az is egy idö után ki fog száradni. Lassan ideje, hogy keress magadnak egy kis becsületes munkát. Tudjuk, hogy a kezdet nehéz lesz a liberónáci pofajártatás után, but you can...
Én valami olyasmit hallottam, hogy a pénzügyeiket akarják átláthatóvá és közérdekűvé tenni amiért kezdődött az ajvék. Ha olyan tiszták nincs félnivalójuk és tegyék is közzé.
Mi van liberónácikám? Bekereteztetted már a munkásör okleveled meg a foxi-maxi vörösdiplomád? Info csak neked: Engem a komcsik le akartak sittelni. Elsö lépésben kirúgattak a munkahelyemröl anno. Nagy szerencsém volt a rendszerváltással, különben sitten rohadtam volna évekig, mint politikailag megbízhatatalan. Most meg a hozzád hasonló egykori SZDSZ bolsik, maóisták, vérbolsi alomból szalajtott kölkök meg hasonlók bolsiznak: Ezen tényleg csak harsányan lehet röhögni.
"Gondolod, hogy Gyuri bá magyar érdekeket finanszíroz? Mesélj. Ennyire be vagy löve? Gyuri bá kizárólag Gyuri bá érdekeit képviseli és finanszírozza. A magyar érdekeket magasról letojja, arra egy fityinget sem ad. Tja, ugye aztán jönnek a liberónáci szenny- és hazugságmédiák hecckampányai: Mert ugye a "a nagy nemzetközi civil szervezet is megmondta", "meg csak x.-ik a rangsorban", meg hasonló kamu szövegek. Ezeknek a szervezeteknek NULLA legitimításuk, de annál nagyobb pofájuk van. Ippeg itt az ideje, hogy hazabasszák öket finanszírozójukhoz, Gyuri bá-hoz. Elég volt a fizetett hazugságaikból."
Gondolom.
és te gondolod az évi százmrdokat lopó, és a magyarok szabadságát nyirbáló Fideszről hogy magyar érdekeket képvisel ? Gondolod az a nemzet érdeke hogy a civil szervezetekbe tömörülő magyarok ne próbálják megakadályozni mindezt ?
egy civil szervezet maradhat az országban és az a felcsúti gázszerelők nemzetikeresztény egylete...
"Tehát a külföldiek által pénzelt, külföldi érdekeket szolgáló, "civil" felforgató strómanokat , bírósági úton átvizsgálni , - ha nem követtek el felforgatást államellenes tevékenységet - és megszüntetni azonnal."
szerencse hogy ekkora baromság a román/szlovák kormánynak nem jutott még eszébe
a TASZ nem nyihogta tele a sajtót minta a Morvai Gaudi trojka, mert nem politikai érdekből cselekszik. Ezért nem is hallottál róla hogy mit csináltak az ügyben, ideje utánanézned.
de ha igazad is lenne mi a retkes közöd van ahhoz hogy ki mit kajabál egy jogállamban?
engem is zavar hogy mennyire agyhalott az itenni fideszbolsi agitátor korus veled az élen, de szólásszabadság van így elfogadom hogy nem látsz ki orbán ánuszából..
Külföldi , idegen pénzen kitartott stróman civil szervezeteket azonnal megvizsgálni és a törvény előtt elszámoltatni.
A hazai polgárok által létrehozott és fenntartott civil szervezetek amelyek betartják a magyar törvényeket , semmi gond.
Tehát a külföldiek által pénzelt, külföldi érdekeket szolgáló, "civil" felforgató strómanokat , bírósági úton átvizsgálni , - ha nem követtek el felforgatást államellenes tevékenységet - és megszüntetni azonnal.