TAKARÍTÁST VÁLLALOk! Kötelességtudó,munkát szerető, és tisztelő nő vagyok.49 éves.A minusz alól kell újraépiteni az életemet. Hétfőre, és szerdai napokra,akár hétvégére is egésznapos, -nagytakaritást, vagy heti rendszeres takarítást keresek, nagy házakba, lakásokba. Iskolázott,intelligens ember vagyok. Becsülöm mások értékét, mert így éltem az életem is .Sokoldalúan számithat rám .Jelenleg is családoknál vagyok, referenciával rendelkezem.Gyors, precíz, mindent az igényeihez mérten! Család-kert-és állatszerető vagyok, mivel nekem is van. Köszönettel várom hívását., vagy levelét. E-mail:wg48@freemail.hu
51 éves vagyok. 5 családnál takaritok,mosok, vasalok. keddi és csütörtöki napokra keresek még családot akinek szüksége van ilyen segitségre. 1000.-frt-os órabérben ill. megbeszélés szerinti napibérben dolgozom. Elérhetőségem gabi959@vipmail.hu vagy a 06305429250-es tel.számon.
Kedves lábtörl ! Köszönöm a válszodat. Fix összeget várnak tőlem, dehát nem tudom mennyi idő alatt lehet ezt megcsinálni. Sajnos nem tudok villámgyorsan dolgozni. , és ha elvállalom alaposan szeretném.
Teljesen új vagyok itt. Munka nélkül maradtam, ezért minden pénzkereseti lehetőséget kihasználok ami adódik. Egy kb. 38 nm-es lakást kellene nagytakarítanom, ahol albérlők laktak, és egy fél évig még a szemetet sem vitték ki. Mivel takarítást még nem vállaltam, segítséget kérnék abban, hogy mennyi pénz lehet ezért kérni. Nagyon sűrgős !!! Köszönöm Marika
heti.2 heti rendszersséggel bejárónői, takaritónői munkát keresek.Jelenleg is 5 családhoz járok. a keddi és szerdai napokra keresek munkát. elérhetőségem gabi959@vipmail.hu vagy a 06305429250-es tel.számon.
28 éves jelenleg gyesen lévő kismama takarítást,nagytakarítást vállal!Kisfiam születése előtt bölcsődei gondozónőként dolgoztam,szeptembertől pedig főiskolát kezdek.
Természetesen nem azt mondtam, hogy nem lehet itt találni kedves személyeket, akik igényt tartanak a munká(ink)ra (bár nekem még innen nem sikerült, de én eleve hátránnyal indulok ugyebár :-)).
Csupán az állandó nyomulás, az örökös "elsőnek lenni akarás" volt rám kicsit zavaró hatással. Persze lehet, hogy ezt én gondolom roszzul.
Családi házak,lakások takarítását vállalom XI.kerületben vagy ahhoz közeli kerületekben.Főként olyan takarítást keresek ahova heti rendszerességgel kell járni.Keressen bizalommal,referenciát tudok adni.
Szigethalmon és környékén rendszeres és alkalmankénti takaritást, gyermekfelügyeletet vállalok. Nyugdijas nő vagyok,nem dohányzom, jogositvánnyal és autóval rendelkezem. Elérhetőségem 06209918049
Takarítást, háztartásvezetést vállalok. Mindent elvégzek pontosan, precízen, ami szükséges, és amire Önnek nincs ideje, de igénye annál inkább. Nagytakarítást, házvezetést, ügyintézést, szükség esetén kertgondozást vállalok.. Alapos, megbízható munkavégzést kínálok! Közismert személynél voltam bejárónő. Ár: megegyezés szerint. Hívja Katikát a 06-20-580-8645 számon.
Takarítási munkákat vállalok. Lakás- és irodatakarításban nagy gyakorlattal rendelkezem. Precíz és megbízható munkavégzést kínálok.Vállalok: Napi takarítást. Heti többszöri takarítást. Heti egyszeri takarítást. Piperetakarítást.
Komplett takarítást. Alkalmi takarítást. Nagytakarítást. Festés utáni takarítást is vállalok. Ha bejárónőre van szüksége, aki: megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, alkalmazkodó, tapintatos és a saját megjelenésére is odafigyel. Nem beszél feleslegesen, és nem kérdez olyat, ami nem rá tartozik. Gyorsan, igényesen, alaposan dolgozik. Hívjon és egyéni igények alapján mindent megbeszélünk. Számlát is tudok adni. A kattyca@freemail.hu címen várom jelentkezését, vagy küldjön sms-t a 06 30 670-9383-as számra és rövid időn belül visszahívom. Megbízható és precíz munkavégzést kínálok.
Dunaharasztiban és Soroksáron takarítást, vasalást vállalok. Van már 5 családom, de van még szabad kapacitásom. :-)
Magamról pár szót: érettségivel, alapfokú angol nyelvvizsgával, "B" kategóriás vezetői engedéllyel és autóval rendelkezem, valamint egy két és fél éves kisfiúval! :-DDD Gyes mellett csinálom a takarítást, ez most a "főállásom". :-)
Ha gondolod, küldök Neked fényképes önéletrajzot, de iwiw-en is le tudsz "csekkolni".