Keresés

Részletes keresés

figyelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 517

"Ez a kormány a cselekvés kormánya" - mondta. Gyér taps, az ellenzék meg nem is röhögött.

Talán tátva maradt a szájuk?

Indián Creative Commons License 2005.09.12 0 0 516
Így viszont ha nem akarja, nem szólítható meg...
Előzmény: hypertension (513)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.12 0 0 515
A párbajképesség hiányáról hallottál?

Apróházy Lopcsány Franci nem párbajképes. Ezzel a hibbanttal vitába szálni semmiképpen nem lovagias tett. Beteggel nem szabad viaskodni.
(más kérdés, hogy betegnek kórházban a helye: ez esetben elmegyógyintézetben)
Előzmény: hypertension (509)
Indián Creative Commons License 2005.09.12 0 0 514
Mé? Ahányszor szól Gyurcsány az előző miniszterelnökről, kormányról, Orbánról, annyiszor kérhet szót... Voltaképp szétoffolhatná Gyurcsány monológját.
Előzmény: Nagulnov (510)
Triumphator Creative Commons License 2005.09.12 0 0 512
és mit ért volna vele??? gyurcsány jól elvolt egyedül is a maga által kitaposott sárfürdőben.
Előzmény: hypertension (509)
figyelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 511
Semmi olyasmit nem csinált, ami ne lett volna szokásos az előző ciklusokban is.
Előzmény: Nagulnov (510)
Nagulnov Creative Commons License 2005.09.12 0 0 510
Kap egy-két percet - és abban válaszoljon egy félórás monológra? Ez a Gyurcsány taktikája - szabályos csak nem szimpatikus. Nem felelős meg nem hazafias. Meg nem is bátor.
Előzmény: Indián (499)
mamami Creative Commons License 2005.09.12 0 0 508
"Az ország bizonytalan " :))))) Talán Te vagy az ország ,így nyilvánvalóan tudod . "momentán az MSZP kétharmados vesztésre áll, " Miről maradtam le ????? Utolsó infóm ,amit ma olvastam ( talán Medián ) olyan 9-10 % - os "elsöprő győzelmet " jósolt . Ennyi bőven volt 2002-ben ist ,oct mi lett belőle.....
Előzmény: Törölt nick (480)
figyelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 506
Én eddig semmi vérlázítót, semmi eszelőset sem találtam a beszédben, egyszerűen harmatgyenge.
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.12 0 0 505
Nem hinném, hogy neurológiai eredetűek a rángásai, ticjei, tourettes karakterű, túlmozgásos koordinálatlanságai, bizarr mimikája, elmeháborodottakra jellemző grimaszai, ízületficamító kéztördelése, habókos gesztikulációja, eszelős szemforgatása, váratlan testhelyzet-váltásai, hanem inkább pszichiátriai, elmekórtani jellegűek...Ez egy pszichiátriai tünetegyüttes (szindróma), melyben szerepet játszik egy görcsös szereplési vágy, narcisztikus pszichopátia, kisebbrendűségből fakadó túlkompenzálás, és permanens frusztráció stb.
Van egy társtopic, melynek címe: "Gyurcsány elmebeteg?"

Előzmény: Törölt nick (486)
figyelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 504
A minelnök napirend előttijére minden frakció reagálhat.
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 503
"Ilyet nem fog találni"

Persze hogy nem..
Európában semmiképpen.

Mondjuk, elképzelném ha már mindenáron példát akarunk, ha Olaszországban Berlusconi belevenné Mussolini unokáját a kormányba, mondjuk sportminiszternek...
Majd egy idő után, annak nyilvánvaló alkalmatlansága miatt menesztené őt.

No és erre ahelyett hogy eltakarodna, megpuccsolná Berlusconit és átvenné a hatalmat...

Na, egy ilyen eset előfordultakor megnézném a demokrácijja féltő "európai" sajtót...:)))
Hogy a drága Bolgár " Vágy" György& Co-t már ne is, mert szerintem
öndunábalövö kézifegyverekkel hadonásznának..:))))

Nahát:)
Előzmény: Törölt nick (496)
Droopy Creative Commons License 2005.09.12 0 0 502

46/1994. (IX. 30.) OGY határozata

Magyar Köztársaság Országgyűlésének Házszabályáról

A napirenden kívüli felszólalás
51. §
(1) A napirenden nem szereplő, országos jelentőségű, halaszthatatlan és rendkívüli ügyben (a továbbiakban: rendkívüli ügy) az ülés első - többnapos ülés esetén első két - napján a napirendi pontok tárgyalása előtt - a felszólalás tárgyát és okát megjelölve - a képviselőcsoport nevében annak vezetője legfeljebb öt percben felszólalásra jogosult. A felszólalási szándékot az ülés megnyitása előtt legalább egy órával írásban be kell jelenteni az elnöknek. Az elnök a felszólalási szándékról - a felszólalni kívánó által megjelölt tárgy és ok közlésével együtt - tájékoztatja a Kormányt.
(2) A köztársasági elnök, a miniszterelnök és a Kormány tagjai rendkívüli ügyben napirenden kívül felszólalhatnak. A felszólalási szándékot - amennyiben az ügy körülményei ezt lehetővé teszik - az ülés megnyitása előtt legalább egy órával be kell jelenteni az elnöknek. A felszólalási szándék bejelentésével egyidejűleg közölni kell a felszólalás tárgyát és okát. Az elnök a felszólalási szándékról valamennyi képviselőcsoport vezetőjét tájékoztatja. A köztársasági elnök és a miniszterelnök felszólalásának, valamint ehhez a képviselőcsoport-vezetők hozzászólásának időkeretét a Házbizottság állapítja meg. A Kormány tagjai legfeljebb ötperces felszólalásra jogosultak. Ebben az esetben észrevétel céljából az, aki személyében érintett, továbbá a képviselőcsoport vezetője kétperces hozzászólásra kérhet szót.

Előzmény: hypertension (497)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 501
köszi, most hallgatom
Előzmény: figyelő (491)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 500
na, egy őrültbetelefonált az atv fórumba, hogy orbán nem is szólhatott volna; Grécczy hiába bizonygatta, hogy személyes megtámadtatás címén szót kapott volna, de hígvelejű orbánseggnyaló nem volt képes felfogni
Indián Creative Commons License 2005.09.12 0 0 499
Személyes érintettség míján szót kérhet...
Előzmény: Nagulnov (493)
alto Creative Commons License 2005.09.12 0 0 498

Hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy tévedsz. A világ minden normális demokráciájában megy a hirig az ellenzék és a kormánypárt(ok), illetve azok vezetője között. Ez éppoly természetes eleme a demokráciának, mint neked a levegővétel.

Egyáltalán nem az a furcsa, hogy GyF foglalkozik az ellenzékkel. Pláne, ha annak a stílusa ordenáré, a taktikája a kútmérgezés, a stratégiája pedig a betartás.

Az igazán furcsa dolog az, hogy a világ normális demokráciáiban az ellenzék vezére a parlamentben csatázik a kormány fejével. Kivéve nálunk, ahol a parlamentben néma, ellenben tömeggyűléseken, ahol a hívei adják a tömeget, igencsak aktív.

Azt persze értjük, hogy miért nem szerepel a parlamentben. Mert ott vitázni kéne és hamar kiderülne, hogy érvei nincsenek, állítólagos tehetsége másban is megvan, szakmai hozzáértése kérdéses.

Ja, és mint már számos alkalommal bizonyította: gyáva.

Előzmény: Törölt nick (131)
figyelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 495
Most hallgatom - szvsz elég szomorú dolog...
Előzmény: figyelő (491)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.09.12 0 0 494
"Ebből is látszik, milyen jól megy minden, ami állami. Kellene egy kicsit államosítani még!"

Nem kéne annyit lopnotok, távárisi. Vagy, ahogy a bölcs rabbi mondotta volt, vissza kellene tegyétek a kasszába az elsíbolt vagyont.
Előzmény: egyenlítő (467)
Nagulnov Creative Commons License 2005.09.12 0 0 493

Na most ezt másodszor csinálja Gyurcsány - hogy elkezd Orbánozni/személyeskedni tudván tudva hogy azOrbán a házszabály miatt nem szólhat vissza. És azt mondja hogy azOrbán a frakcióvezető háta mögé bújik. Mert tudván tudja hogy a nép - nem ismeri a házszabályt.

Ha ezt harmadszor is megcsinálhatja - az már a Fidesz hülyesége lesz.

JPBemondó Creative Commons License 2005.09.12 0 0 492

"régi szabály, dühömdő őrült és elszabadult hajóágyú útjából a legcélszerübb kitérni.."

Medgyessy elszabadult hajóágyú lett volna, hogy kirájotok képpel se fordult a parlament felé, amíg ő ott volt?

Előzmény: Törölt nick (480)
figyelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 491

radio.hu / műsortár / Kossuth, keleti URH, 13 óra

http://real1.radio.hu/kossurh.htm

Előzmény: tejfölfancsi (489)
figyelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 490
"A Fidesz-képviselők harsányan nevetnek, az MSZP-sek tapsolnak; a szabad demokraták nem tapsolnak, az MDF-esek nem nevetnek..."
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 489
ha valaki találna egy linket, ahol meg lehetne teljes egészében hallgatni a GYF beszédet, megköszönném; én nem tudtam nézni, és biztosan nem teljes egyik szerkesztett szöveg sem
FuLeS Creative Commons License 2005.09.12 0 0 488

Üdv Mindenkinek!

Most jöttem haza, és csak éppen az elejét olvastam a topicnak.

Fletó jól beszolhatott a Jel-nek, hogy az egész jobbos siserehad igy felzúdult.

Örom volt olvasni....

tejfölfancsi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 487
nem is vártam el, hogy megértsd!
Előzmény: Törölt nick (483)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 486
Már hallottam néhány helyen, hogy esetleg epilepsziás... ? :( Szörnyű lenne.
Előzmény: kwikzilver (479)
Nagulnov Creative Commons License 2005.09.12 0 0 485
Egyébként nem tudom hogy szólalhatott volna fel azOrbán - ha csak a frakcióvezetők reagálhattak a beszédre.
Előzmény: hypertension (477)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 484
"Hát kérlek....!

98-ban a hazajövetelem utáni első szavazásomkor én a KDNP-re szavaztam, de megbontottam az üveg pezsgőt a Fidesz győzelme láttán."

Hiába no, nagy elmék ha találkoznak...:))

Nahát:O)
Előzmény: Törölt nick (463)
Triumphator Creative Commons License 2005.09.12 0 0 482

a kormány jól tematizálja a belpolitikai közbeszédet: orbánorbánorbánorbánorbánorbánorbánorbánorbán.

(birkabanda)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!