World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ha eladom a primal moonclothokat, ami a whitemendbe kell, az 20 darab, akkor ugye nem kell 20 life bele, meg akkor nem lesz olyan gatya, amire érdemes a golden enchant, az még 10 minusz :D
Na Rugók....Nem kell feltétlen neki tőr, sőtt...Tőrt akkor javaslok, ha ambushos/backstabbelős rugót akarsz. DPS-ben a legnagyobbat amúgy a kardos combat rugó adja le. PVP-ben hasznos a combat mace rugó is, a két BG-s epik mace.val, elég jól stunnolgat. A rugo amúgy tipikusan az a kaszt, ami a legnagyobb dps-t vegyes talenteléssel hozza össze.
Rugónak azt tudom javasolni, hogy a main handben tőr legyen mindenképp, mert az a leggyorsabb fegyver és a rugók legtöbb speckó képessége tőrre van kitalálva. Off handben lehet kard a nagyobb sebzés miatt. Ilyen közelharcos trükkös kasztnak szüksége van a jó felszerelésre nagyon is. Tehát ne add alább a kék fegyvernél, amit pedig össze tudsz hozni Battlegroundokban. Ha hordás vagy, Orgrimmarban, Hammerfallban tudod beváltani a mark of honorokat, ha allis, akkor Ashenvaleben. Rugóknak nagyon fontos az agility és az attack power, meg a gyors fegyverek. Fontos, hogy gyorsan tudj kinyírni egy ellenséget. Ha lehet, mindig lesből támadj steelthből, mert nagy eséllyel óriásit sebzel az első ütéseddel, feltéve ha nem misseled be, lol. És amint tudsz, szerezz be flash powdert és vanishelj, ha gáz van. Én kb onnantól kezdtem megkedvelni a kis rugómat, amikor megkapta a vanish skillt, amivel el tud tűnni csata közben is, ha vesztésre áll.
Huntival nem sokat játszottam, hogy jó taktikákat mondjak, de egyszer láttam egy huntert, aki eléggé ki tudott velem babrálni pvp szerveren, mégpedig úgy, hogy Zangarmarshban, ahol vannak azok a nagy böhöm lila UFO fejű lények. Épp leöltem egyet, erre jött a hunter, elbújt a hullájában és rámküldte az állatát, én meg ki sem tudtam jelölni őt, h elkezdhessem ölni, mert végig csak a döglött UFO-t jelölte. Szal huntiknak ajánlom ezt az alattomos technikát, remélem nem éppen ellenem fogjátok használni, hehe :)) Különben 70-es shadowpriestem van a Sporeggaron és eddig főleg csak rugók és druidák tudtak velem igazán kicseszni. A többiek elől legalább el tudok menekülni, vagy megölöm, ha rámtámadnak.
A válasz minket is érdekelne :D De talán már itt is fejtegettem, hogy hmm hát furcsa a hateful mechanizmusa. Igazából semelyik leírt viselkedésnek nem felel meg 100%osan :) Ott áll rajta 3 tank, maxra töltve, threat lista elején, erre pamm pamm -1 rugó -1 dps warrior :D Na ez ilyen szar :D
Supremusnál mitől függ, hogy kite phase-ben meg e b@ssza a meleeben levő playert, vagy sem (nem azt, akit targetel). Úgy leütött hogy csak pislogtam. Utána végignéztem a harcot, hogy papok, palák ki arra járt futott át a lába között, ütött rá meleeben egyet-egyet és senkire rá se hederített, csak ugye előzőleg rám. Miután firtattam a kérdést csak "minek mentél közel nub" válaszokat kaptam, de senkit sem érdekelt hogy csak engem oneshotolt. Van valami szabályszerűség a dologban?
Én tankként aszittem uncsi ott a trash. Na tegnap healeltem, és AZ volt csak aztán az uncsi. Palatank sérül néha egy kicsit, oké. Párszor az aoe lehúzza, akkor klotot kell healelni és izgalmas hogy beére. De lényeg az hogy 6 healerrel ha valahol volt egy kis horzsolás, öldöklő verseny volt érte, hogy ki tudja befoltozni :D Szörnyű :DD Pedig én szeretek healelni, de összességében aszondom, aki ezeket a waveket kitalálta, soha többé ne engedjék a raid designer székbe, mert embertelenül unalmas és idegesítő contentet sikerült összehoznia.
A személyes DPS viszont úgy nézem durva boostot kap, így gondolom a VE által adott mana kb marad a mostani szinten végül. A priest saját manaháztartását ez nem fogja hazavágni, mert az imp.spirit tapból kap több regent, valamint a mind flay meghosszabbítja majd időnként az SW:Pt. Mindemellett ott van a disc Rapture ami szintén visszatöltősdi lesz. Szóval a nagyobb képet kell egyben nézni, hogy megértsük. Már ha nem fake és így is marad :)
Szerencsére csak a fórumokról. Mindensetre az "account" és "banned" meg a "permanent" így egykupacban nem szépen néz ki :D
Elég nevetségesnek tartom, hogy 1 kurva sorért :) Amikor meg tele van olyan topicokkal az összes fórum ahol konkrétan nem idéznek be semmit csak leírják szóban a dolgokat. Pl ha azt írom hogy "a coh raidre fog hatni, nem partyra" akkor semmi bajom nem lett volna. Én elhiszem hogy NDA meg faszom, de ilyenkor eszébejut az embernek a demagóg igazság, hogy előbb azt a sok fasz retardot kéne onnan kipucolni aki haszontalan fikázással meg rinyálással tölti meg a harddiskeket.
Na csak ha valaki szokott írni a wow-europe hivatalos fórumokra, ne írjon semmit a leaked dolgokról. Egy sort se szabad pastelni, én már többet nem fogok :D http://veszetthorda.com/blog/uploaded_images/BAN.jpg
Tegnap BT eleje, talán egy bossloot ment el, meg egy trash gyűrű. Minden bossnak van olyan lootja, amiért epekedik valaki hónapok óta, csak éppen nem hajlandó esni.
Egyelőre azért, mert csak ennyi jutott rá. Igazából az impr shield RoS p1-hez kellett (illetve gyakorlási fázisban segített), aztán úgy maradt. Át fogom pakolni a 4 pontot a Mental Agilityre, csak feszt elfelejtem. A CoHozni kifejezetten jobb úgy.
Na végre esett trash köpeny nekem Hyjalben. Végrevégre:-)) De milyen szar lootokért szenved az ember egész este... Alapáras, senkineksem kellő vackokért. és rendre healer cloth esik, persze healer priest nincsen...
nem tudom miből indult ki, de nálunk tipikus esti program, hogy valaki bedobja, hogy [Dirge], páran sírnak, hogy miért megint és aztán megindul az áradat :)
Most épp egy fickó kédezte hogy hol van SW keep, aztán leidiótázta azt az 5 embert, aki ajánlotta neki a térkép használatot. Life is good.