Bálintkám, ne aggódj, én láttam a filmeket és levettem, hogy mit akarsz, a többi lúzernak meg úgyis mindegy :-) Nos, hogy miért is keltem ilyen korán tegnap az már nem titok, ugyanis a léhűtő tanárok ügyes-bajos dolgaikat velem intéztetik. Egyébként szívesen teszem, ezt halkan jegyzem meg!!!!! :-) A nevezési díj el van sikálva, de a pippantással köszönöm addíg nem élek amíg nem lesz saját pom-pom lány csapatotok is, és a lehetőséget akkor is átruháznám a borász barátunkra. :-) Vili tegnap nagyot nőttél a szememben, nagyon penge voltál biliárdban, talán azért mert jó volt a párod!!!!! Ja és ittasan is jól vezetsz (jobban mint egyes tanárok józanul)!!! :-)) És mindenkivel szeretném közölni a félreértések elkerülése végett, hogy a szilveszter az idén DECEMBER 31.-én lesz!!!!! :-)))))))))
Hát igen. Tuji barátunk nem tudom meddig ügyeskedett azon, hogy a kannás borait betöltse az üvegekbe+ fel is címkéze. Mondjuk ráér ilyenekre, mert ugye télen Ő se dolgozik a többi léhütővel együtt. Nem úgy mint Szekszárdon igaz Bálint:))
Hogy nem tudsz jönni floorballra azt nem is csodálom az alábbi képet elnézve! :-)
Vili nagyon jó volt: Kérdezi Editet: Ebben a gesztenyepürében Rum van? (Válasz: Igen). Vili: Hú vaze akkor ez be fog tenni.......! A gesztenyepürében lévő rum (0.0001 cl) mi? Nem a kannás bor???????
5 ember egyszerre??? Hogy is van ez? Kettő kézben, kettő a lábadban kapaszkodik, az ötödik meg a cerkában (ha elég nagy)! De erre ugye csak a Nick haverom lenne képes a testi adottságait figyelembe! :-) Hölgyeknek kérésre elküldöm a telefonszámát..... :-))))))
Ezt tudod mi okoska!? De hogy Peru Dél vagy Észak-Amerikában van azt már nem tudtad a múltkor. Földrajzszakos diploma mi? Erről ennyit. És különben is mi a f...t keresel te még otthon????? Tudod, hogy utálom a későket! :-)
A bronzfokozatú vizimentőt aláírom. Mesélte szegény megboldogult kutyánk (Újfullandi volt a lelkem), hogy egy suliba jártatok csak te megbuktál. Ezért csak bronzfokozatú ugye? :-)