A táncos komikus művész úrnak tegnap szülinapja volt? Most happy birthday-ezték meg az egyik pesti rádióból, nem rég. Ez úton is isten éltesse sokáig !!!
Ez a kérdés már bennem is felvetődött... A kosutcai hentesbót bár igen látványos mentálisan, de tartanék tőlle, hogy annyi idő alatt már kikívánnának onnet a hentes illetve eladó személyek.
Ha 6030 Ft ellenében gyalog kell c járno,m, nem maradnék rajongótábora a villanyosnak, az tutifiksz. Az már a felháborodás végső határa. Már a ritikitikitás is túlment az igazságtalanság mezsgyéjén.
"...nagy rajongótábora vagyok a debreceni villamos járatoknak." Béla egy egész tábort alkot személyesen. "...megnézek valamit a húsbolban a kosutcán." Mink már olvasunk szótagok gyanánt is! De szinte elkésett munkavégzés közben.
Párjukat ritikitották ezek a mondatok is, a többi gyönyszem között.
Aki ismer, tudja hogy nagy rajongótábora vagyok a debreceni villamos járatoknak. Ám sajnos az utóbbi időben nézeteltérébe kerültünk. Csendben voltam amikor kénytelen lettem megvenni a buszbérletet, pedig én nem buszozom sose. Igy 6000 ft kápé is lett a bérlet és még plusz 30 forint. Aztán csenben voltam mikor kiderült, hogy a 30 napos bérlettel becsapnak úgy 12 nappal egy évben. Aztán ritikitották a járatot de én eltűrtem. Ám ma már kinyitom a számat, mert 10 óra 41-kor nem fértem fel a villamosra, így munkavégzés közben szinte elkéstem. Mert úgy 30 percre terveztem, hogy megnézek valamit a húsbolban a kosutcán. Aztán 44 perc lett a dologból, mert tele volt a villamos. Na akkor gondoltam, hogy ami sok az sok. Fizetek 6030-ft-ot és gyalog kell járno,m. Ez már szinte az igazságtalanság határa. Igy a felháborodottságomnak kell hangot adni, amit most megtettem.
Na ez aztán az igazi horror kedves ipanema Gt!! Lehet ezt még fokozni?? Esetleg ahogy helikopterekről, rakétákkal lövik a gigalényt, aki éppen szét trancsíroz egy szegény embert Debrecen főterén a templom előtt. Na jó, nem is folytatom.