Szerintem itt arról van szó, hogy az ELMU nem végez semmi munkát (valójában "csak" szolgáltatja az ampereket, azaz jogos a 0 Ft a tájékoztatón, mint hálózatfejlesztés). A munkát az építő cég végzi el, azaz te azért a plusz cuccokért fizetsz (csati, bizti, kábel, kiépítés stb) ami elbirja azt a KW-ot amit megrendeltél. Mivel ezt valszeg az Épker-Cp csinálta, így nekik pengeted a lét, nem az ELMU-nek.
Nem tudom, hogy a "Tájékoztató" szó pontosan mit jelent ebben az esetben. El kellene olvasni a többi oldalt is. Korábban ugyanis arról volt szó, hogy a CP nevéről kell átíratni a mérőórát. Ugye ebben az esetben az Elmü nem végez kiépítést, hálózatfejlesztést (vagy nem tudom, hogyan mondják). Ugyanakkor ezt a CP már (gondolom) kifizette. Tehát az átíráskor nem jelentkezik ez az összeg, csak a CP a költségeit rád "áthárítja".
A rendkívüli közös költség azért van, hogy a társasház indulási költségeit fedezzék. Ezt a díjat és az elmü-s díjat is ki kell fizetni elvileg ahhoz, hogy költözni lehessen, addig nem is adják oda a kulcsot!
Az extra közösköltség összege kb pont 2 havi díjnak megfelelő. Lehet, hogy ez okozta a félreértést.
Na de hogy a k..va épker már megint le akar nyúlni minket...
Felrakom azt a dokumentumot, amely ékesen bizonyítja, hogy az a 60-100e FT amit rólunk elektromos hálózatfejlesztési díjként le akarnak gombolni, az tulajdonképpen nulla. Na ezt kapjátok ki:
Milyen közös költség??? Miért kell rendkívülit fizetni? Azért hogy beutalhassanak az elmegyógyintézetbe? ez kész elmebaj. Az E épületetmár régóta csak őrzik és semmi nem történik. Nem lehet megnézni a lakást, a CP-t nem lehet hívni mert semmiről nem tudnak, a bankot nem lehet értesíteni, mert szintén gőze sincs az egészről. Jó lenne, ha már vége lenne ennek a huza-vonának.
Ha valami használható információt kaptok, felraknátok ide?? Köszi. Gabi
ÚGY VAN!!!! ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT SZERETNÉK, KÜLÖNBEN NEM HISZEM EL!!! Tegnap arra jártam és láttam, hogy őrzik az épületet, bent pedig már senki nem dolgozott! Most éppen mi van??? A CP-t nem hívom, mert úgysem mondanak semmit:(((
A 3 hónapos halasztásról már mi is kaptunk papírt, de már egy hónapja. (szintén D épület)
A minap azonban az ÉpKer-től jött levél, amiben arra kérnek, hogy a borítékban található elmü-s papírokat firkáljuk alá és küldjük vissza. Azért, ha lassabban is, mint ahogy az ember szeretné, de halad a dolog. A remény hal meg utoljára. :-)