Jesszus, mi legalább három malomban őrölünk! Aranyos vagy, hogy ilyen szép türelmesen emagyarázod nekem, köszi :-)))! Szerintem váltsunk témát, vagy menjünk át a FILOSZ topicba... A lényeg: éljen a KFT!!!
1., Ki mondta, hogy Tápiószecsőre gondoltam...:-) (Bocs)
2., A dalban nem valahol volt a macska, hanem kontrétan elcsapták az éhes pógárok. Na mindegy, hagyjuk...
Tápiószecsőn a macskák szabadon élnek, senkinek az életében nem okoz törést, ha az egyik délben nincs otthon. Valahol biztos kódorog. Ha már két napja nem látták, akkor gondolnak arra, hogy valami baj érhette.
Na ez is egy jó, békés megoldás. Nem akartam mondani, de úgyis jött volna újabb (nem ivartalanított) macska jelölni... Persze lehet, hogy így meg csak 2 méterrel kijjebb toltátok a határt.
No, nálunk a probléma egyik fele meg lett oldva.. Volt lakógyűlés.. az ivartalanítást elvetették - sok kisnyugdíjas nem fog összedobni kb 150-160 ezer forintot (ilyen sok macsek van ugyanis itt nálunk a kertben), viszont az ablakunk alatti lépcsőlejárót megszavazták és ma reggel betéglázták:) így a kandúrok valahol máshol kénytelenek majd tanyát verni -hurrá - vége a macskahúgyszagnak az ablakunk alatt:)
Fejlettebb kultúrákban emberi lény nem teszi magát ilyen könnyen túl egy másik élőlény pusztulásán, igaz viszont, hogy zabálni köll... De ez már túl komolykodó ehhez a topichoz, bocs...
Hát, ha szó szerint idézel, akkor illik. Egyébként köszönöm, nekem egyik kedvencem (az én olvasatomban egy macskaéletnek és a balkáni mentalitásnak együtt állít emléket - mindkettő tragikus, de sajna csak az egyik ért véget...).