elbírja, de akkor is mókás. ha csak picit örökölte apja tehetségét, bármi lehet belőle. neki már nem is kell teljesen alulról kezdenie. bár a fene tudja, hogy ez jó vagy sem.
zeneszeretet? netán lehet, hogy tehetsége is lesz hozzá? eszem megáll, hogy olyan emberkét elemeztek, akiről sejtelmetek nincs, hogy milyen valójában és hogy él, miket gondol :)
mi motíválhatja? jó kérdés. talán az édesapját körülvevő népszerűség, meg minden ami a rockstarsággal együtt jár. meg lehet bizonyítani szeretne, hogy képes lesz egyszer egy olyan szekeret húzni, mint amilyet a fater húz már hosszú évek óta. vagy egyszerűen őt is megfertőzte igen erősen a gitározási mánia.
Az biztos, hogy a kiscsából hiányzik az a két legfőbb ösztönzőerő, ami a fatert sikerre vitte: 1. szociális körülmények (ég és föld) 2. Bizonyítási vágy (erről már rengeteget beszéltünk) Kérdem, hogy akkor milyen belső erő hajtaná a srácot? Az apai befolyás a kamaszkorral jóformán véget ér...
nem biztos, mert azért az nagy különbség, h a papa csóró nagycsalád gyermeke volt (anyja tartotta el őket egyedül bejárónői munkát vállalva stb.) és kurva szegény körülmények között nőtt fel, és megint más, ha valaki beleszületik a milliókba, a tutiba! persze azt is ltudom, h erre is van ellenpélda, de néha amit beír a fórumba Mustaine, hogy együtt megy el ide-oda a fiával (ilyen tipikus apa-fia napot tartva) biztosan nagyon jó a kapcsolat köztük. ugyanez a kapcsolat Mustaine és az alkoholista apja között nem volt meg soha! és amellett, hogy nagyon szereti a családját, nem elhanygolandó sajnos az anyagi támogatás sem, amit elég jól tud nekik biztosítani.
mintha új albumot ígért volna Mustaine idénre. sztem most lenyomják ezt a márciusi dubai koncertet és utána keményen stúdiózni fognak. egyébként ami azt illeti, (bár lehet, h tök fals teória) ha megfigyeljük, soha nem adott ki a Megadeth abban az évben stúdióalbumot, mint a Metallica. És sztem ez nem véletlen. Mivel a Metallica szinte biztos, h már csak jövőre ad ki új lemezt sztem biztos lesz idén új Megalemez. Így eleve a turnédátumok sem ütik egymást, meg gondolom marketing szempontból is jobb mindkét zenekarnak.
Mindenesetre a Megadethnek valami egetverően jó anyagot kell összehoznia a következő albumon ahhoz, hogy életképes maradjon. A System hiába iszonyat jó album, de eladásaiban messze elmarad a fénykorához képest. Ha ez nem jön össze, akkor azt hiszem végérvényesen lehúzhatják a rolót. Egy jó albumhoz nagyon jó marketinget kell csinálni, ebben pedig nem jeleskedik túlságosan a csapat. Remélem nekik a legjobbakat! Egyébként még mindig semmi infó az új albumról?
Hát, nem tudom, de ha liberális szemléletben neveli, akkor a kölöknek hasonló jövője lesz, mint az apjának volt. Az biztos, hogy a neveltetéséből egyértelműen kiderül, Mustaine mennyit tanult a múltjából. De ha Mustaine úgy látja, hogy neki nincsenek hibái, akkor a srác jópár drogelvonót fog még látni belülről...
Te jó ég, még egy Mustaine a zenei életben már komoly következményekkel fog járni...
de egyébként sztem nagyon jól neveli a srácot, tipikusan olyan típusú fater lehet Mustaine, aki tudja magáról hogy milyen volt ő is fiatal korában. sztem teljesen liberális szellemben neveli a gyerekeit. sztem jó apa lehet. ha csak annyira jó, mint amilyen a zenei tehetsége akkor már jó lehet a gyerekének lenni! :-)
Nem hinném, hogy Mustaine különösebben tiltaná a Metallicától a srácot. Ha tényleg az apjára ütött a gyerek, akkor nyílván tisztában van vele, hogy nem sok eredményt érhet el a tiltással. Azt is el tudom képzelni, ahogy Mustaine beszél neki a Metallicáról: "hidd el fiam, ezek nélkülem sehol sem lennének. A legtöbb számuk az én ötletem volt. És rosszul tudod, magamtól léptem ki, mert képtelenk voltak eljátszani az ötleteimet...stb. Lars ráadásul buzi is. Annyira bénák voltak, hogy néha egyszerre kellett a koncerteken gitároznom, énekelnem és dobolnom is. Nem is tudom, miért állok velük még szóba..."
nagyon jó gádzsi a felesége, ilyen barbi-szerű küllem. egyébként pont szőke is. de a kislánya is komoly "package" lesz egy 6-7 év múlva, az biztos, elnézve a die dead enough klippjét.
VISZONT A FELVETETT KÉRDÉSRE MÉG SENKI NEM REAGÁLT. plííííííízzzz!
majd szúrok be róla képet az otthoni gépemről. most nem tudok. de egyébként 1992-ben született a fia! ő is gitározik (minő véletlen!) és most kezdi megnöveszteni a haját! :-)
Úgy tudom, hogy a Die Dead Enugh klippjében szerepel mindkét gyereke. A kisfia az '92-es gyártmány, a kislánya pedig talán '95-ös. Csak asszony hiányzik a klippből. Egyszer láttam róla képet. Hát mit mondjak, azon nem gyengén nézett ki...
vagy csak nem szed bérescseppet és megfázott!! :-))))))))))))))))))))))))
na, a viccet félretéve, felvetek egy témát, amit tegnap a megadeth fórumán felvetettem, de kis idő után vami moderátor ki is baszta 8-9 ozzászólás után. :-)
a kérdésem az volt, hogy Mustaine fia vajon szereti-e a Metallica zenéjét vagy szeretheti-e? vagy érthető okok miatt (ugye hát a fater) erősen ajánlott neki, hogy ezt ne tegye. :-)
persze a moderátor csak azért kúrta ki a topicot, mondván Mustaine családja magánügy. bár erre én azt mondom, hogy a fia már annyira nem, mert pl a feb. 4-én feltettek egy videot a megafanclub tagoknak, amiben Mustaine és a fia szerepel egy ilyen ESP (vagy mi?) dedikáláson, közönségtalálkozon és Justice Mustaine mellet azt írták feliratként, hogy "new generation of Mustaine music". szóval, sztem a fia ezáltal már kicsit más kategória. nem is beszélve arról, h tavaly amikor a gigantour-ra válogatták a zenekarokat, írta is Mustaine, hogy a fiával együtt hallgatják a demókat. de mindegy elfogadtam a fórum szabályait és tudomásul vettem.
viszont nektek mi a véleményetek a fenti kérdésről? /azon kívül, hogy lehet, hogy elég hülye kérdés, de egyébként azt a nevet is adtam a topicnak a megadeth forumán, hogy "stupid question or not?/
Mellesleg előfordulhat, hogy játszanak egy számot majd a készülő albumról is. Pl anno a napsterről leszivárgott egy diktafonos felvétel, ami egy 2000. év végéről való koncerten készült és, amin már leadták a return to hangart is. Pedig köztudott, hogy az album hivatalosan csak 2001. májusában jelent meg, és a studióból is csak valahogy 2001. elején sikerült kilopni a félig kész anyagot, amiről hiányzott a Disconnect, a Burning Bridges, a Recipe for Hate és a Silent Scorn, és ott még megvolt a Coming Home, és a Moto Psycho is eredeti verzióban volt meg, nem átmixelten, ahogy az albumon hallható... (mellesleg szerintem az jobb volt)
ja, és ne felejtsd el megemlíteni Mustaine-nek, hogy hazafelé szálljanak le Pesten is, mert van néhány f.sza gyerek, akik szívesen meghallgatnák őket élőben újra, úgyhogy ne nagyon dobozoljanak be a koncert végén!!!
12.000,- HUF??! az qrva olcsó egy ilyen fesztiválért! persze, h itthon is simán elkérnek ennyit már lassan! most lesz februárban a pecsában soulfly azt hiszem 7000 körül van a jegy és az csak egy zenekar!
"európaiak/amerikaiak jönnek el a bulira. Sokkal több van belőlük mint arabból, amúgy:-) "
igen, egyébkén titkon valami ilyesmire gondoltam, de nem mertem rákérdezni magamtól, nehogy vmi óriási butaságot kérdezzek. sőt, úgy tudom van amerikai egyetem is Dubaiban, gondolom onnan is lesznek a közönség soraiban, de ahogy így mondod, sztem ez a Dubai is kicsit olyan lehet az arab világban, mint Hong Kong volt a távolkeleten.
Minden esetre annak tökre örülök, hogy legalább egy magyar lesz kint a dubai koncerten!! nem gondoltam volna soha! előre is jó bulit kívánok!
A tavalyin nem voltam jelen, hét hónapja élek itt. Egy 16,000 férőhelyes rögbi/focistadionban lesz a buli és idén is egész jó bandákat hoznak. A Megadeth előtt fellép a Saxon, a Testament és a 3 Doors Down is. A jegyár 200 AED (12.000 Ft), ennyit lassan már otthon is el fognak kérni egy-egy nagyobb koncertért. Én is kiváncsi vagyok a közönség összetételére, reakciójára, meg az egész szervezésre, szerintem főleg azért európaiak/amerikaiak jönnek el a bulira. Sokkal több van belőlük mint arabból, amúgy:-) A szervezők is britek úgy tudom.
hoPPá!!!! Gratulálok hozzá! Csinálj majd képeket ha tudsz a 'deth koncertről és osztd meg itt velünk, ha nem túl nagy kérés ez! (ezáltal úgyis csak színesebb lesz a fórum)
egyébként említed, h tavaly is volt már ott ilyen és, hogy kik léptek fel, ez azt jelenti, hogy voltál is. ha igen, mesélj má' légy szí' vmit róla. komolyan érdekel. (pl. milyen a publikum összetétele, van-e tombolás, kb. hány ezres tömeg stb.)
/és egy szubjektív kérdés, ha nem akarsz ne válaszolj rá, de miért mész Dubai-ba? csak a koncert miatt, vagy amúgyis mentél volna és összekötöd a jót, a még jobbal? (vagy esetleg ott élsz?)/
nana, azért az kicsit meredek, hogy az araboknak az amerikaiak a fő ellenség. jó, persze most. de csak azért mert geci módon az olaj miatt megaszállták őket és ölik halomra. viszont a ruszkikal komoly hidegháborúban álltak és ott ne feledjük egy nagyon komoly fegyverkezési, nagyhatalmi versenyről (is) szólt a dolog. szóval, ez nem volt annyira egyoldalú és az erőviszonyok is sokkal "tisztességesebbek" voltak. nagy különbség és nagyon nem mindegy!
Egy M-rajongó biztosan van, már meg is van a jegyem a fesztiválra. Egyébként tavaly volt először itt ilyen rendezvény, akkor a Machine Head, a Sepu és a Within Temptation lépett fel.
Én az összasonlítást úgy értettem, hogy egy (hivatalosan) ellenségesnek nyílvánított országba mentek koncertezni. Akkor a ruszkik voltak azok, most meg az arabok.
bár azt még továbbra sem értem ki lehet ott a célközönség...? bár biztosan rentábilis lesz, afelől nincs kétségem! :-) (azért az orsz példádra visszatérve, egy kicsit más itt a dolog, már csak azért is mert egy teljesen más kultúra, teljesen más vallási szokásokkal.)
ui.: azért az elég vicces látványnak, ha csadoros csajok, meg fejkendős alik fognak ott észvesztően csápolni! :-))))