Hát azt pedig pótold mindenképp, tavaly láttam őket, eszméletlen jók. A Maidennel én is így vagyok, ahogy lejjebb írtad (a '84-es volt az első koncertem), de én inkább nem várok semmit. Aztán csak csalódjak kellemesen... :-)
Lenne egy kérdésem, bár tudom google.hu... :), de nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet valami elfogadható szállást találni Prágában, olyat ami mondjuk nincs túl messze a prágai stadiontól. Köszi előre is a segítséget.
Tegnap este voltam Maiden koncerten, a Slayer utan leptek fol, es hat nagyon nagy volt a difi... Qrva nagy show volt, a diszlet nagyon endben volt, a hangzas jo volt, a hangulat meg inkabb. Ha vkit erdekel, a setlist a kovetkezo volt:
Intro - Churchill's Speech 1. Aces High 2. 2 minutes to midnight 3. Revelations 4. The Trooper 5. Wasted Years 6. Can I Play with madness 7. Rime of the ancient mariner 8. Powerslave 9. The Number of the Beast 10. Heaven can wait 11. Fear of the Dark 12. Run to the Hills 13. Iron Maiden
——————–
14. Moonchild 15. Clairvoyant 16. Hallowed be thy name
Szamomra a csucspont a Rime es a Powerslave volt, nagyon utottek... Es meg most is cseng a fulem:)
Sziasztok, ha valakit érdekelne, lenne egy eladó jegyem a Prágai bulira a headbanger's pit-be, közvetlen a színpad elé. Sajnos egyikünk nem tud jönni, ezért vált feleslegessé a jegy. Szerintem állati jó buli lesz, jó a stadion is nagyon, tudom hogy lesz a Szigeten, de aki volt már ott tudja hogy egy ilyen buli tök más.
Na, azért azt hozzá kell tenni, hogy hazai páláyn, Londonban volt mindez, ahol a Maiden hosszú ideig az egyetlen koncertjét adta aznap. Plusz ugye a britek amúgy is bulldog-bérűek. Desselben közel nem volt ilyen élményem.
Jól értelmezed. Eredetileg csak a turné első felén lett volna matricázva a gép, de a pozitív visszajelzések miatt az Astraeus megengedte hogy tovább fent maradjon a dekoráció. Sajnos viszont a turné két szakasza között a gépet be kellett fogni utasszállításra (nem nagy légitársaság az Astraeus), egy új afrikai útvonalon. A babonás helyiek pedig nem mertek felülni olyan gépre, amire gonosz szellemek vannak felfestve. Az Astraeus pedig nem akart bevételtől elesni, ezért a matricáknak menni kellett. :(((
Basszus, pedig én is ki akartam menni. De sajna úgy tűnik most már csak egy gép lesz a többi között. Megijedni egy gonosz szellemktől megszállt repülőtől... ehh.