Keresés

Részletes keresés

Zazaza Creative Commons License 2005.10.10 0 0 477
Keresem a Fehér telefonok című régi olasz filmvígjátékot. Lehet CD-n, DVD-n, vagy akár VHS-en is.
poeuirf Creative Commons License 2005.10.04 0 0 476
keresem az összes Greenaway filmet. is.
poeuirf Creative Commons License 2005.10.04 0 0 475
mettő meddig klasszikus néköd. nekem van egy pár tecsó gazdaságos.
Előzmény: magyarfilm (471)
poeuirf Creative Commons License 2005.10.04 0 0 474
Keresem a Nomen est omen letölthetőségét, mert az index linkjei nem működnek (még a sajátjai sem)!!!! Hééé. Látniakaraommostna.
sxi Creative Commons License 2005.10.04 0 0 473
Keresem a SEBESSÉGLÁZ című, 1978-ban készült dokumentum filmet,melyet játszottak a mozik.Sidney Rome volt benne a riporter,a film az autóversenyzés veszélyeiről szólt.
Nagyon fontos lenne.
tangerine Creative Commons License 2005.09.11 0 0 472
Szerintem nézz be egy T**CO-ba. Mostanában dobtak a piacra pár régi magyar filmet 999Ft/db áron DVD-n. Ma is láttam vagy 4-et a szekszárdiban, de a címekre nem emléxem, mert engem nem érdekelnek, és nem figyeltem meg.
Előzmény: magyarfilm (471)
magyarfilm Creative Commons License 2005.09.11 0 0 471
KLASSZIKUS ÉS RÉGI MAGYAR FILMEKET ÉS SOROZATOKAT KERESEK DVD-N!

Ami már meg  van:
http://magyarfilm.tvn.hu/index.html
Omikron Creative Commons License 2005.09.10 0 0 470

Sziasztok!

Én a Meztelen ebéd-et keresem DVD-n.

Mr.Grey Creative Commons License 2005.09.10 0 0 469
Az Öld meg a Shogunt sikerült beszereznem DVD-n. Tűrhető (VHS) minőség, kimondottan jó magyar szinkron. Ha érdekel írj egy mailt a címemre (publikussá van téve) és csereberélhetünk... :)
Érdekes, hogy csak egy kicsit bővebb infóra lett volna szükségem a filmről és ehelyett tucatnyi embert találtam akik ezt keresik. Többnyire úgy, hogy semmilyen jellegű elérhetőséget nem adnak meg...
Előzmény: Kipper (450)
ccowboy Creative Commons License 2005.07.24 0 0 468

Sziasztok!

Nem feltétlen DVD-n, teljesen jó VHS-en is, keresek nagyon egy filmet; rengetegszer leadta több csatorna is (nekem mégsincs meg, pedig nagyon fontos lenne :( )...
Akármilyen formában, átvenném, megvenném vagy bármi.

Az Impromptu című filmről van szó, James Lapine rendezte, 1991-es, fsz: Julian Sands, Hugh Grant, Judy Davis stb...

Nagyon hálás lennék bármilyen segítségért!

Aki tudna segíteni, az kereshet a

k.balint@mailbox.hu címen, vagy hívhat a

(20) 597-07-03-on.

Madee23 Creative Commons License 2005.07.16 0 0 467

Mindenkinek tengermély tiszteletem!

Tudna nekem valaki segíteni? Keresem: Azt a Mozart- a csodagyerek című sorozatot, amit az m1-en, majd az m2-n vetítettek 2004 október 10és október 29-e között . Főszerepet játszott benne Alexander Lutz. Gyártási év:1991. Valakinek meglenne esetleg dvd-n, vagy a neten meg lehetne szerezni? Az sem baj, ha nem magyar a hag. Elöre is köszönöm.

MIATYÁNK Creative Commons License 2005.07.08 0 0 466
Üdv mindenkinek!

Keresek egy filmet, de nem találom sehol.
Már feltúrtam a Magyar filmtörténet Online-t, meg jópár filmes oldalt, de semmi.:(

Úgy 1990-91 körül láttam a tv-ben egy magyar filmet, és ahogy visszaemlékszek nagyon jól szórakoztam. Már se a címére, se a szereplőkre, se a készítőkre nem emlékszem, viszont a történet naggyából itt van a fejemben.
A történet a 80-as évek végén játszódik magyarországon(vagy már 90 körül?). Lényegében egy "korai" vállalkozó sikersztoriját követhetjük nyomon a filmben.

emlékezetes momentumok:

a főhős: - egy kocsmában dolgozik
- pancsolja a pálinkát
- megveszi a kocsmát
- színes tv-t tesz a háza wc-jébe is a gazdagsága jeléül
a film végén ha jól emlékszem az OPUS Life is Life című száma szól

Tudom hogy nem egy oscar díjas alkotás, de bennem még is mély nyomot hagyott.
Szóval ha valakinek beugrik valami(szereplők, esetleg a címe) az ossza már meg velem, mert most nagyon rá vagyok állva a témára.:)
Brekeke Creative Commons License 2005.07.08 0 0 465
Nemrég fedeztem fel, hogy két kedvelt szerzőm könyveiből TV filmeket készítettek.
Nincsenek meg valakinek valamilyen formában (VHS,CD,DVD stb.) Sidney Sheldon (különös tekintettel a Ha eljő a holnap-ra) vagy Barbara Taylor Bradford (Egy gazdag nő trilógia) filmjei? Bár a könyveket úgysem múlhatják fölül, de nagyon kíváncsi vagyok a fílingre :-)

Előre is ezer köszönet :-))
HotelSzocreál Creative Commons License 2005.06.29 0 0 464
Köszönöm:)
Előzmény: Sanya M (463)
Sanya M Creative Commons License 2005.06.29 0 0 463

HotelSzocreál

Szia Szilvi!

Na,elküldtem a lemezedet+1szinkronos Csúfak és gonoszakat+1 Amarcordot(Felinitől)!:)))Maj beszámolsz a szinkronizálás sikeréről,kicsit zajos a VHS minőség miatt de szerintem élvezhető.

Mégegyszer nagyon köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.28 0 0 462
Sajnos már elfelejtettem, hogy hol láttam, de úgy rémlik, mintha valamelyik hazai DVD kiadó idei évre tervezett megjelenései között szerepel.
Előzmény: KalózPepi (461)
KalózPepi Creative Commons License 2005.06.28 0 0 461
Keresem Gabriele Salvatores Mediterraneo című filmjét keresem megvételre, kölcsönzésre, cd-n, videon, bármin. Nincs valakinek ötlete hol találom meg, eddig sikertelenül kerestem.
Előre is kösz a választ!
Őrült Nők Kedvence Creative Commons License 2005.06.27 0 0 460
Köszi a segítséget.
Előzmény: Gábor73 (458)
HotelSzocreál Creative Commons License 2005.06.24 0 0 459
Igenis kéremszépen, este otthonról megírom!
Előzmény: Sanya M (457)
Gábor73 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 458

Ezt a filmet majd' két évvel ezelőtt valaki már kérdezte egy másik fórumban. (Egyébként neki sem tudtak választ adni...) A filmet én sem láttam, de ez a régebbi kérdező arra is emlékezett, hogy a film címe valami ilyesmi: "Hajnalodik. És már ez is valami..." Talán így Te is jobban vissza tudsz emlékezni.

P.S.: Qrva jó a nicked, nagyon tetszik, gratulálok!

Előzmény: Őrült Nők Kedvence (452)
Sanya M Creative Commons License 2005.06.24 0 0 457

Hotel Szocreál

Remélem kellemes volt a hétvégi pihenésed?:)

De én addig is dolgoztam a filmen.Így bejelenthetem, hogy a Csúfak és gonoszak magyarszinronos változatát tudom küldeni vissza DVD-ben ,a tieddel együtt!:))Kb:hétfőn vagy kedden fel is tudom adni.De hova küldjem?E-mailben küldj már valami címet ,ahol át tudod venni.

Sanya M Creative Commons License 2005.06.24 0 0 456

field64

Propagálom,propagálom az istenséget!!! :)))

Igen megnéztem az Odeon honlapját és,kiderült hogy csak kölcsönözni lehet,megvenni nem miivel a szerzői joga lejárt.:(((

Sőt itt csongrádmegyében nincs is TK-juk (tudtommal)csak pesten.Tehát úgy néz ki csak futom a köreimet ,körbe-kőrbe.Annak is tudnék nagyon örülni ha valaki áttudná írni DVD-re(ilyen asztalival is nagyon jó volna)mind1 milyen áron.De hát hol van erre valakinek is ideje?!

Előzmény: Törölt nick (455)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 455
<i>field64

Isten vagy! :)))</i>

Én tudom, mások viszont még nem, ezért hálás lennék, ha propagálnád ezt a dolgot... :))

Mivel a filmet az Odeon honlapja szerint ők adták ki, ezért valószínűnek tartom, hogy árusítják is, akár utánvéttel is. Érdemes lenne náluk érdeklődni. Több tékájuk közül azt hiszem, az alábbi a központ: 1136 Bp., Hollán E. u. 7. Telefon: 349-2776.

Sok sikert!

Helló!

field64
Előzmény: Sanya M (454)
Sanya M Creative Commons License 2005.06.18 0 0 454

field64

Isten vagy! :)))

TÉnyleg erről a filmről beszéltem....................de miért a lakókocsi cím jutott eszembe?!?!.hmmm?

De mostmár az a kérdés ,honnan francbol szerzem meg?!Ez az ilyen "Odeon" tk nálunk nincsennek.Valami ötleted esetleg honnan lehetne megrendelni, akár VHS-en is?

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 453
Véleményem szerint Stephen Frears THE VAN (1996) című komédiájáról van szó, amely A FURGON címmel VHS-en mindegyik Odeon tékában kölcsönözhető. DVD-n tudomásom szerint nem adták ki nálunk. A mű egyébként egy trilógia harmadik része. Előzmények: THE COMMITMENTS, MÉREGZSÁK.
Előzmény: Sanya M (451)
Őrült Nők Kedvence Creative Commons License 2005.06.17 0 0 452

Üdv

Keresek egy spanyol abszurd filmet.

Két dologra emlékszem belőle:

1.Emberek nőnek a káposztaföldeken káposzta helyett.

2.Egy manusz cikcakba megy az utcán és megkérdezi tőle valaki, hogy miért megy így, mire ő azt válaszolja, hogy még nem tudja, hogy hová megy és így van ideje kigondolni.

A címére ha emlékszik valaki, azt megköszönném.

Sanya M Creative Commons License 2005.06.17 0 0 451

Sziasztok!:)

Tehát,ha véletlen átsiklot volna a szemetek ,és véletlen megvolna valakinek,leírom még 1*"A Lakókocsi" ír filmről nem tud valaki valamit?! :))

Kis emlékeztető,hátha beugrik:Két munkanélküli vesz egy lakókocsit,és hamburgert,hot dogot stb...sütnek persze nagyon nagy viszontagságok közepette,és fergeteges poénokkal fűszerezve a dolgot.PL:otthon gyakorolják a krumplisütést.Kis lány a konyhába írja a házit és kérdezi az anyukájátol mik a szinonímák,a férj süti a krumplit de már lángokba áll a serpenyő :))és válaszol"ég a krumplim mint a picsa":))))Végülis a lakókocsi a tengerben köt ki annyi bonyodalom után.

Nagyon örülnék ha valaki tudna ebben segíteni!

Kipper Creative Commons License 2005.06.16 0 0 450

20-25 éve láttam egy ameikai akciófilmet az osztrák tv-ben. Sok mindenre nem emlékszem, de a rabolt pénzt úgy tüntették el, hogy egy daruval átemelték a furgont egy szakadék felett, a keréknyomok meg egyszer csak végetértek. Vajon mi lehet ez?

Néhány japán klasszikus, ami ha valakinek megvan, nagy örömet szerezne vele:

Öld meg a shogunt

A biztosan ölő sárkány lady

A karatézó kobra

Üzenet az űrből

A lejjebb említett Televíziós mesék felnőtteknek... Ez ám a nosztalgia! Gulliver az óriások országában, ahol női mellekre kell hegyet másznia.:-)

Sanya M Creative Commons License 2005.06.10 0 0 449

Sziasztok!

Tényleg,..........ha már a kívánságoknál tartunk,nincs-e valakinek meg a "Lakókocsi" című ír film!?Az még egy beszarás mekkora film!:))Na még ez egy ilyen megszerezhetetlen kategóriába tartozik(szerintem).Köszönöm előre is!

HotelSzocreál Creative Commons License 2005.06.10 0 0 448

Azzal én nem rendelkezem!

Előzmény: PREDATORS (446)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!