Keresem a SEBESSÉGLÁZ című, 1978-ban készült dokumentum filmet,melyet játszottak a mozik.Sidney Rome volt benne a riporter,a film az autóversenyzés veszélyeiről szólt. Nagyon fontos lenne.
Szerintem nézz be egy T**CO-ba. Mostanában dobtak a piacra pár régi magyar filmet 999Ft/db áron DVD-n. Ma is láttam vagy 4-et a szekszárdiban, de a címekre nem emléxem, mert engem nem érdekelnek, és nem figyeltem meg.
Az Öld meg a Shogunt sikerült beszereznem DVD-n. Tűrhető (VHS) minőség, kimondottan jó magyar szinkron. Ha érdekel írj egy mailt a címemre (publikussá van téve) és csereberélhetünk... :) Érdekes, hogy csak egy kicsit bővebb infóra lett volna szükségem a filmről és ehelyett tucatnyi embert találtam akik ezt keresik. Többnyire úgy, hogy semmilyen jellegű elérhetőséget nem adnak meg...
Nem feltétlen DVD-n, teljesen jó VHS-en is, keresek nagyon egy filmet; rengetegszer leadta több csatorna is (nekem mégsincs meg, pedig nagyon fontos lenne :( )... Akármilyen formában, átvenném, megvenném vagy bármi.
Az Impromptu című filmről van szó, James Lapine rendezte, 1991-es, fsz: Julian Sands, Hugh Grant, Judy Davis stb...
Tudna nekem valaki segíteni? Keresem: Azt a Mozart- a csodagyerek című sorozatot, amit az m1-en, majd az m2-n vetítettek 2004 október 10és október 29-e között . Főszerepet játszott benne Alexander Lutz. Gyártási év:1991. Valakinek meglenne esetleg dvd-n, vagy a neten meg lehetne szerezni? Az sem baj, ha nem magyar a hag. Elöre is köszönöm.
Keresek egy filmet, de nem találom sehol. Már feltúrtam a Magyar filmtörténet Online-t, meg jópár filmes oldalt, de semmi.:(
Úgy 1990-91 körül láttam a tv-ben egy magyar filmet, és ahogy visszaemlékszek nagyon jól szórakoztam. Már se a címére, se a szereplőkre, se a készítőkre nem emlékszem, viszont a történet naggyából itt van a fejemben. A történet a 80-as évek végén játszódik magyarországon(vagy már 90 körül?). Lényegében egy "korai" vállalkozó sikersztoriját követhetjük nyomon a filmben.
emlékezetes momentumok:
a főhős: - egy kocsmában dolgozik - pancsolja a pálinkát - megveszi a kocsmát - színes tv-t tesz a háza wc-jébe is a gazdagsága jeléül a film végén ha jól emlékszem az OPUS Life is Life című száma szól
Tudom hogy nem egy oscar díjas alkotás, de bennem még is mély nyomot hagyott. Szóval ha valakinek beugrik valami(szereplők, esetleg a címe) az ossza már meg velem, mert most nagyon rá vagyok állva a témára.:)
Nemrég fedeztem fel, hogy két kedvelt szerzőm könyveiből TV filmeket készítettek. Nincsenek meg valakinek valamilyen formában (VHS,CD,DVD stb.) Sidney Sheldon (különös tekintettel a Ha eljő a holnap-ra) vagy Barbara Taylor Bradford (Egy gazdag nő trilógia) filmjei? Bár a könyveket úgysem múlhatják fölül, de nagyon kíváncsi vagyok a fílingre :-)
Na,elküldtem a lemezedet+1szinkronos Csúfak és gonoszakat+1 Amarcordot(Felinitől)!:)))Maj beszámolsz a szinkronizálás sikeréről,kicsit zajos a VHS minőség miatt de szerintem élvezhető.
Keresem Gabriele Salvatores Mediterraneo című filmjét keresem megvételre, kölcsönzésre, cd-n, videon, bármin. Nincs valakinek ötlete hol találom meg, eddig sikertelenül kerestem. Előre is kösz a választ!
Ezt a filmet majd' két évvel ezelőtt valaki már kérdezte egy másik fórumban. (Egyébként neki sem tudtak választ adni...) A filmet én sem láttam, de ez a régebbi kérdező arra is emlékezett, hogy a film címe valami ilyesmi: "Hajnalodik. És már ez is valami..." Talán így Te is jobban vissza tudsz emlékezni.
P.S.: Qrva jó a nicked, nagyon tetszik, gratulálok!
De én addig is dolgoztam a filmen.Így bejelenthetem, hogy a Csúfak és gonoszak magyarszinronos változatát tudom küldeni vissza DVD-ben ,a tieddel együtt!:))Kb:hétfőn vagy kedden fel is tudom adni.De hova küldjem?E-mailben küldj már valami címet ,ahol át tudod venni.
Igen megnéztem az Odeon honlapját és,kiderült hogy csak kölcsönözni lehet,megvenni nem miivel a szerzői joga lejárt.:(((
Sőt itt csongrádmegyében nincs is TK-juk (tudtommal)csak pesten.Tehát úgy néz ki csak futom a köreimet ,körbe-kőrbe.Annak is tudnék nagyon örülni ha valaki áttudná írni DVD-re(ilyen asztalival is nagyon jó volna)mind1 milyen áron.De hát hol van erre valakinek is ideje?!
Én tudom, mások viszont még nem, ezért hálás lennék, ha propagálnád ezt a dolgot... :))
Mivel a filmet az Odeon honlapja szerint ők adták ki, ezért valószínűnek tartom, hogy árusítják is, akár utánvéttel is. Érdemes lenne náluk érdeklődni. Több tékájuk közül azt hiszem, az alábbi a központ: 1136 Bp., Hollán E. u. 7. Telefon: 349-2776.
TÉnyleg erről a filmről beszéltem....................de miért a lakókocsi cím jutott eszembe?!?!.hmmm?
De mostmár az a kérdés ,honnan francbol szerzem meg?!Ez az ilyen "Odeon" tk nálunk nincsennek.Valami ötleted esetleg honnan lehetne megrendelni, akár VHS-en is?
Véleményem szerint Stephen Frears THE VAN (1996) című komédiájáról van szó, amely A FURGON címmel VHS-en mindegyik Odeon tékában kölcsönözhető. DVD-n tudomásom szerint nem adták ki nálunk. A mű egyébként egy trilógia harmadik része. Előzmények: THE COMMITMENTS, MÉREGZSÁK.
1.Emberek nőnek a káposztaföldeken káposzta helyett.
2.Egy manusz cikcakba megy az utcán és megkérdezi tőle valaki, hogy miért megy így, mire ő azt válaszolja, hogy még nem tudja, hogy hová megy és így van ideje kigondolni.
Tehát,ha véletlen átsiklot volna a szemetek ,és véletlen megvolna valakinek,leírom még 1*"A Lakókocsi" ír filmről nem tud valaki valamit?! :))
Kis emlékeztető,hátha beugrik:Két munkanélküli vesz egy lakókocsit,és hamburgert,hot dogot stb...sütnek persze nagyon nagy viszontagságok közepette,és fergeteges poénokkal fűszerezve a dolgot.PL:otthon gyakorolják a krumplisütést.Kis lány a konyhába írja a házit és kérdezi az anyukájátol mik a szinonímák,a férj süti a krumplit de már lángokba áll a serpenyő :))és válaszol"ég a krumplim mint a picsa":))))Végülis a lakókocsi a tengerben köt ki annyi bonyodalom után.
20-25 éve láttam egy ameikai akciófilmet az osztrák tv-ben. Sok mindenre nem emlékszem, de a rabolt pénzt úgy tüntették el, hogy egy daruval átemelték a furgont egy szakadék felett, a keréknyomok meg egyszer csak végetértek. Vajon mi lehet ez?
Néhány japán klasszikus, ami ha valakinek megvan, nagy örömet szerezne vele:
Öld meg a shogunt
A biztosan ölő sárkány lady
A karatézó kobra
Üzenet az űrből
A lejjebb említett Televíziós mesék felnőtteknek... Ez ám a nosztalgia! Gulliver az óriások országában, ahol női mellekre kell hegyet másznia.:-)
Tényleg,..........ha már a kívánságoknál tartunk,nincs-e valakinek meg a "Lakókocsi" című ír film!?Az még egy beszarás mekkora film!:))Na még ez egy ilyen megszerezhetetlen kategóriába tartozik(szerintem).Köszönöm előre is!