Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.17 -1 0 453

Beleszartak a tojásodba?

Előzmény: balkan_kobra (450)
SchiSa Creative Commons License 2017.04.17 -1 0 452

a mocskok elrontották a magyarok húsvétját, belepiszkítottak

szerinted mindenkinek be kell állni, egy vallás, egy nézet, egy eszme mögé?

ha valakinek más a véleménye, hitvallása, az üldözendő, megvetendő?

ifj. Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.04.17 0 1 451

Waszlavik "Gazember" László - Kossuth tér induló

Országunk egy K. ország

Harsogja egy uraság,

Ki tányérunkból jóllakott

S most belepiszkit.

Harsogja, hogy K. ország,

De hitványabb az állatnál,

Ki tányérjából jót eszik

S belerondít.

https://www.youtube.com/watch?v=PUR6VPMXMyo

Mindenbe belerondít a balliberális. A karácsony, a húsvét, semmi nem szent neki.

balkan_kobra Creative Commons License 2017.04.17 0 2 450

Ez az egész húsvéti bulitok nem volt több mint egy fing a gatyában.

a mocskok elrontották a magyarok húsvétját, belepiszkítottak

Előzmény: Bétahordozó (439)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.04.17 0 1 449

Ezzel ellentétben a balliberális oldalnak a "Zorbán takaroggy"-on kívül nincs programja.

Ja de - nár párszor kimutatták a foguk fehérjét:

Az oldalukon csüngő "civil" szervezetek behívnák Magyarországra a migránsokat.

Ez utóbbit szó szerint.

Előzmény: Bétahordozó (448)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.04.17 0 3 448

"Magam is 100%-ig a folytatás mellett állok, gyakorlatilag minden fontos kérdésben teljes mértékben helyeslem a kormány politikáját."

Erről van szó.

Ez egy folyamat, amit akárhogy vinnyognak a liberálisok, jól csinál a fidesz - lehet ezért vinnyognak.

Van a dolognak eleje, vége, ok-okozati viszonyai, jövőképe.

Előzmény: ifj. Kerepessy Jenő (447)
ifj. Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.04.17 0 2 447

Hibátlanul képviseli a Fidesz a 2010-es és 2014-es Jobbik szavazóit vagy akár a hozzá csak kicsit is közel állókat, nem véletlen, hogy akár Budaházy vagy Toroczkai is igen kedvezően nyilatkozik a Fidesz politikájának lényegéről, de mondhatnám a volt nemzetpolitikai kabinetvezetőjét is, aki a Fideszt dicsérte, a Jobbikot árulással vádolta.

A Fidesz nyilván azt teszi, hogy néhány Illés Zoltán-féle kriptoballiberálist beáldozva átveszi a Jobbik szavazótáborát, és jól teszi.

Remélem, meglesz a 3 millió szavazó.

Magam is 100%-ig a folytatás mellett állok, gyakorlatilag minden fontos kérdésben teljes mértékben helyeslem a kormány politikáját.

Előzmény: rocky reloaded (446)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.04.17 0 3 446

Valódi jobbikosok számára a Jelen helyzetben három alternatíva van:

---Tökönrúgni a libnácikkal smúzoló Vonát és csicskásait

---àtszavazni/átállni a Fideszhez

---Egy új, valóban nemzeti érzelmü Jobbikot gründolöni (mint a németeknél a CDU kB. 1/3-a új pártot, az AfD-t, alapított Muzulmuttinak a liberónáci Zöldekkel való smacizása okán)

Más lehetöséget jelenleg nem látotk. Vona elárulta pártjának eszméit és elkezdte lenullázni a Jobbikot.

Előzmény: ifj. Kerepessy Jenő (442)
rocky reloaded Creative Commons License 2017.04.17 0 0 445

Tja, öcsisajt, csak a politika, az érdekképviselet és egy választás nem egy steril, az élettöl elvonatkoztatott steril és vegytiszta matematika. Tanulmányozd pl. csak a legutóbbi usák elnökválasztás eredményének térképét. Pl. Hitlery trudta vinni az egész államot, ahol Chicagó van, jóllehet Chicagó területe még az állam 5%-a sincs. Csak ugye Chicagó egy nagyváros, s hogy< ott milyenek a viszonyok, az még köszönö viszonyban sincs azzal, ami a Chicag-n kívüli részeken van. Mint már írtam, országosan a listás rendszer a leginkább antidemokratikus, mert képviselök nem a választóikat, hanem azokat (elenyészö kisebbség) képviselik, akik a listákat összeállítják. Egyébként az egyéni is gyakorlatilag egy listás rendszer, csak a egyéni körzetenként, és a pártlisták hossza egyenlö eggyel. Ennyi. Nem véletlen, hogy gyakorlatilag minden választási rendszerben van egyéni mandátum, mert pont az egyéni képviselök azok, akik közvetlenül a választóiktól kapják a meghatalmazást, s nem a pártok hátsó szobáiban kisszámú királycsinálótól. A hozzászólásod többi részévekl egyetértek. 

Előzmény: Bétahordozó (416)
ifj. Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.04.17 0 1 444

Az arányos rendszer természetesen nem érdeke egyik pártnak sem, aki önálló győzelemre készül.

Két ilyen párt van: a Fidesz (minden alappal) és a Jobbik (minden alap nélkül, mégis harsányan harsogva).

Előzmény: ax15 (443)
ax15 Creative Commons License 2017.04.17 -2 0 443

Ha komolyan gondolja a győzelmet a Jobbik, akkor a mostani választási rendszerben érdekelt, akkor a Fidesz mellé kell állnia.

Érted is amit írsz, vagy csak másolsz?

Előzmény: ifj. Kerepessy Jenő (442)
ifj. Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.04.17 0 1 442

Feladta most a leckét a Csicskapártnak Gulyás Marcsi.

Ha komolyan gondolja a győzelmet a Jobbik, akkor a mostani választási rendszerben érdekelt, akkor a Fidesz mellé kell állnia. De persze ők is tudják, hogy lófasz lesz ebből, nem győzelem.

Így az érdekük az arányos rendszer, amiben össze tudnának fosni a balliberálisokkal valami kamudumával, "demokráciaféltésből". És színt kell vallaniuk igen hamar.

Előzmény: QuantumSingularitas (435)
ax15 Creative Commons License 2017.04.17 -1 0 441

Az kemény volt amikor az ügyésznek azt mondta, hogy a milliárdos ÁFA csalásokkal kellene foglalkozni ....

Előzmény: Kardia (433)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.04.17 0 1 440

Mint írta valaki tegnap: Nincs olyan lehetőség, kimenetel, mindegy minek írom, hogy 80 ezer ember kormányt alakítson :)

ja és ott van tényleg vagy 1 milla jobbik szavazó..

Előzmény: Kardia (434)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.04.17 0 3 439

Ez az egész húsvéti bulitok nem volt több mint egy fing a gatyában.

Ha sokat ugráltok, tényleg sok embernek viszket a tenyere a soros brigád ellen.

QuantumSingularitas Creative Commons License 2017.04.17 0 0 438

Szavazók meg majd jövő tavasszal büntetnek.

Előzmény: Bétahordozó (437)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.04.17 0 1 437

Hát ja, az ős jobbikosok már lázadnak.

Előzmény: QuantumSingularitas (435)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.04.17 0 2 436

Kitörölhetitek a seggeteket velük.

A nép dönt, nem néhány tízezer csicska.

QuantumSingularitas Creative Commons License 2017.04.17 0 3 435

"A fidesznek most is 3 millió + támogatója van."

Számold hozzá a Jobbik közel 1 millió szavazóját, mert ahogy most kinéznek a párt viselt dolgai kizárt hogy egyéniben valaki is a Jobbikra szavazzon.

Előzmény: Bétahordozó (419)
Kardia Creative Commons License 2017.04.17 -1 0 434

Egyszerűen más a vérmérsékletünk, akarom mondani, a jellemünk. Sokat gondolkodtam azon, hogy miért most mentek annyian az utcára, hiszen az elmúlt években volt már annyi ügy, ami megérdemelte volna ugyanezt. Most léptek igazán a tyúkszemünkre. Köszönöm a vezérnek és baráti körének, hogy bedobta a megfelelő hívószót! Még épp időben.

De sokkal hálásabb vagyok azoknak a most ébredőknek, akik visszaadták a hitemet abban, hogy ebben az elbaszott országban van még helye a gondolkodásnak! A többit pedig Marci és Gergő elmondja!

Kardia Creative Commons License 2017.04.17 -1 1 433

Már a CEU - tüntetések kapcsán éreztem valami egészen furcsát. Először nem is tudtam beazonosítani az érzést, csak lappangott, valahol a felszín alatt. Aztán április 13-án arra vetemedtem, hogy interneten követtem Gulyás Marci és Varga Gergő perét. Igen, elejétől a végéig. Nem kiragadott pillanatokat akartam látni, hanem az egész folyamatot. És mire az utolsó szó jogán elhangzott beszédekhez érkeztünk, már tudtam mi az a furcsa érzés.

Újra lüktet a vérem. Érzem, hogy élek, ebben a fásult, nyomorult országban. Tudom, sokan leírták az elmúlt napokban, hogy mennyire felszabadító volt a felismerés, hogy mennyien gondolkodnak hozzánk hasonlóan. Valóban az volt, de én azért ennél tovább mennék. Azon nyilván lehet vitatkozni, hogy mennyire jó ötlet festékkel megdobálni egy épületet. Lehet, csak teljesen felesleges. Aki látja a fától az erdőt, az pontosan tudja, hogy nincs jelentősége, hiszen a per nem erről szólt. Bár a bíró és ügyész nyilvánvalóan megpróbálta leegyszerűsíteni a kérdést arra, hogy két unatkozó hülyegyerek nem tudott mit kezdeni magával, és kimentek az utcára egy kicsit duhajkodni. Most az egyéb, helyenként vérlázító eljárási hibákba bele sem mennék, hiszen ez is csak úgy történt, mint bármi más ebben az országban.

Viszont porszem került a gépezetbe, egy dologra nem számítottak. Bevallom, én sem. Ez a két srác nem fosta le a bokáját, csak mert bíróság előtt állnak, hanem tökösen és intelligensen képviselték azt, amiben hisznek. Ha van ellensége a mostani rendszernek, akkor ez az. Azt már régóta tudjuk, hogy a gondolkodás nagyon veszélyes, és a mostani vezetés által nem is túl dicséretesnek tartott tevékenység. Mindent meg is tesznek, hogy ne adjanak teret a számukra nem elfogadható gondolatoknak. A rossz hír az, hogy ez itt a XXI. század, és hogy mást ne mondjak, lehetőség van arra, hogy akár egy bírósági tárgyalást élőben kövessünk!!. 

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.04.17 0 1 432

És így lesz 18ban is:))))))) Én csak a lemezüket unom:((((( A bakelit nem mérgező??????

Előzmény: ifj. Kerepessy Jenő (423)
bcisuper Creative Commons License 2017.04.17 0 1 431

Sándor György humoristára emlékeztet a stílusa és a hangja.:)

Előzmény: balkan_kobra (427)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.17 0 0 430

mikor lesz a következő tünti?

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.17 0 1 429

Pedig a ballibnyák messiásvárók szerint ő az igazi:)

Előzmény: balkan_kobra (427)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.17 0 1 428

Továbbra is ott tartunk, hogy olyat állítottál Antallról, ami nem történt meg.

Előzmény: vonakodó (426)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.04.17 0 0 427

nagyon gyengén görcsölve beszél ez a festékes gyerek

Előzmény: rocky reloaded (368)
vonakodó Creative Commons License 2017.04.17 0 0 426

Ide figyelj puncibaba!

Az, hogy bizonyos történésekkel nem vgy tisztában, azt azzal nem tudod eltakarni, ha engem primitív stílusban ekézel, ezzel csak a mérhetetlen mély sötétségedet kürtölöd szerte a világba...

Ha nem tudsz a neten keresni (sem) akkor mennyire vagy hiteles, hópihécske?

Előzmény: Törölt nick (403)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.04.16 0 0 425

Mindig pofára esnek. /legyint :)

Előzmény: ifj. Kerepessy Jenő (424)
ifj. Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.04.16 0 1 424

Az otthon maradók utólag szavaztak mindig a balliberálisra.

Előtte az van, hogy aki nem szavaz, az a diktatúrára, zsarnokságra szavaz.

Előzmény: Törölt nick (421)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!