Jöhet minden ami mtb retro: fotók, gyűjtemények, ritkaságok, történetek, tuning leírások, alkatrészek, stb.., a 80-as, 90-es évek mountain bike gyönyörűségei, alkatrészei.
Akkor legyen ON topik:
A lentebb kitett fotómon lévő (lásd: alpina)
"Ős" Alpinát egy Magyar fickó vette meg hasonló összegért, (talán gyűjtő) és örült neki...
És igen, nálunk gyengébb a fizu ezért kerülnek ennyibe a cuccok
R. mihaly=Hobbiciklis
Értem én, hogy miről beszélsz, nedühöngj.
Valószínüleg(ezekszerint) nálunk olcsóbbak a használtcuccok...
Ez sem mindenre igaz, mert outihoz itt, szinte semmi nincs.
.....miért,milyen extrákra gondoltál?Legyen rajta egy taliga majom?Láttad közelről a bringát,hogy vajon mennyit érhet,milyen állapotban van?Láthatlanban ne ítélkezz!
Na hoztam egy példát,hogy ez nem Kárpátalja.Fos scott 23ezerért,tök alap ezeréves 200gs cuccal.....a ktm is hasonszőrű,remélem vágod most már,ha nem akkor felesleges magyarázni neked.
Látom nem érted!Inkább vennék egy használható alapszintű ktm-et mondjuk 20pízért mint egy totál műanyag tecskógazdaságost szintén annyiért:/nem értem,hogy mit nem tudsz ezen felfogni.A másik meg az,hogy deoreval szerelt jó állapotú giantot kishazánkban(M.o)nem tudsz venni 12rugóért......tovább nem részletezem,elég régen bringázom már,hogy tudjam mit beszélek.Tudtommal Kárpátalján élsz,de ne hasonlítsad össze M.o-gal,teljesen más az értékrendbeli különbség az emberek fejében,mind a használtárúk tekintetében,de ezt te nem vághatod mert nem itt élsz.
....max 25ezret írtam annak idején ha figyeltél volna,na meg állapot függvényében,olvass és értelmezz:-)Peace!
......" esetleg egy ausztriai szemeteskonténerből szedték elő"......
-Így van. Használt sport cuccos lomis árulja, 5-6 ezer ft-ért veszi és az az érdekessége, hogy pöpec állapotban vannak a cuccok.
Nemrég vettem nála egy pár klipszes pedált, meg egy fasza fizik nyerget....3-ezer forintot adtam az egészért.
Egyébként, nem fotóztam le a vén cangákat, zárva van a lomis.
Én sem halok a giant montikért, de amilyen állapotban vannak, ennyiért megéri. Deore felszereléssel volt az egyik és csak a gumik voltak szarok....szóval miért adnék 25-ezret egy alapfelszereléses ktm-ért?
Lószar a ktm is.2010-es évre vettem maratonozásra egy új montit,elősször ktm-et akartam,de gepida lett belőle.....nem bántam meg:-)Nekem a márka nem lényeg,csak ésszerűen legyen összerakva alkatrészileg,meg azért szép is legyen a bringa:-)))Nem tudom milyen giant lehet 12ezerért,valószínűleg lepukkant,randa vagy lopott,esetleg egy ausztriai szemeteskonténerből szedték elő.Még egy fos teszkógazdaságos bringáért is elkérnek 20ropit,szal ha jó állapotnak örvend egy olyan régebbi ktm akkor talán az is megér annyit.
....azért írtam,hogy max:-)Az orrom előtt kéne lennie a bringának,hogy normálisan véleményezni lehessen,milyen állapotnak örvendenek a fogaskerekek,lánctányérok,stbstb.Én sem adnék érte 25pénzt mert én a régebbi csótányokat kedvelem.....a giantokat meg világéletemben rüheltem,akkor inkább gt,heavy tools,trek.
Ugy van kész,hogy össze állt a bringa teljessen /váltókar nincs/! Müködik minden rajta én akkor szedem szét és fényezem köllözöm polirozom és akkor lessz csak igazából kész! Jártam már úgy is le festettem a vázat elsőnek és az alkatrészeke aztán kezdtem keresgélni hát a vázat sikerölt addig megkarconi,le ütni és kezdhettem elöröl. Tehát most a bringa fém tiszta vázból áll+ alkatrészekböl és adig nem is készül el mig nem találik valahol 200GS váltót és nem üzemel teljessen !Így kell a fotó?