Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
na de ezt a csóró kislányt legalább huzszor élesztették, szerinted meddig lehet ezt károsodás nélkül, és mikor jön el az az egy alkalom, amikor éppen anyuka kakil és nem veszi észre???? Normális paraszti ésszel látnia kellene annak az idióta anyukának, hogy ez így hosszútávon semmiképpen nem megoldás, én nem tudnék úgy élni, hogy gyakorlatilag aludni sem lehet, mert valakinek mindig figyelni kell, így tuti hogy gyakorlatilag nulla az esélye arra hogy megélje a felnőttkort, és akkor az orvosok kínálnak egy megoldást, ami nyilván nagyobb esélyt mutat mint a nulla, akkor mérakurvaanyáért nem??? Ha saját magával teszi, mindenki leszarja, szerintem joga sincs nem megműttetni! Életmentő műtéthez kell szülői beleegyezés egyébként?
az a baj, hogy mar megint elhiszel mindent, amit leirva latsz. azt en is tudom, mit reagalnek, ha tenyleg ez lenne a helyzet, de ki tudja, hogy nem teljesen mas all a hatterben?
láttam egy riporto velük a tévében! Komolyan mondom értelmesnek látszó anyuka aszonta, hogy mivel az orvosoknak gyakorlatilag fingjuk sincs hogy mi okozza a bazt a kislány szívével, addig nem is engedik megműteni! Professzor bácsi meg mondta, hogy tutifixen diagnosztizálták, és ez az egyetlen megoldás! Ezek szerinted beszélnek egymással?????
Alternatív módszereknek az orvosi kezelés kiegészítéseképpen van létjogosultsága, illetve olyan esetben ahol ártani nem árt, max. használ, illetve akkor amikor már az orvosi tudás tehetetlen (de ennek főleg lelki mentális okai vannak.) Az alternatív gyógyászat soha nem lehet alkalmazásban az orvosi javaslat ELLENÉRE.
en azert nem mernek velemenyt levonni ilyen hamar. barki barmilyen alternativ gyogymod hive, azert a gyereket elve szeretne. kar, hogy nem lehet tobbet tudni.
"Alternatív módszerek hívei..." ez azt hiszem mindent megmagyaráz. De abban nem vagyok biztos, hogy ha neadjisten meghal az a szegény kicsi, akkor a szülőket is nem ültetik le, segítségnyujtás elmulasztása vagy valami hasonló miatt.
Én azt mondtam a nagyoknak, amikor erről beszélgettünk, hogy ameddig én hurcolom őket mindenhová, addig totál felesleges nekik a mobil. Mert ha a suliban van valami, akkor a tanítónéni hív fel, vagy én őt. Ha pedig velem vannak, akkor az enyémről tudnak telefonálni.
Nálunk is előbb jött a mobil, negyedikben a fiamnak. Ezt azért tettük, mert már az osztálytársanyukával egy órája álltunk a kapualjban várva a drágákat, mikor is becsorgott egy rendőrautó, nézegetve a házszámokat. Akkor kicsit megfagyott bennünk a vér, majd a kocsi továbbcsurgott az utcában, és közvetlen utána fordult be a két drága a sarkon. Hallani lehetett, ahogy gördültek a kövek a szívünkről.
Gyerekek teljesen ártaltanul késtek a beszámolójuk szerint. Illetve elfelejtették befizetni az edzést, visszamentek, befizették, a kisföldalatti meg kétszer is megállt út közben. Na hát ilyenek vannak, csak kicsit megőszültünk a várakozás közben. Ekkor ötlöttük ki, hogy kell nekik mobil.
Nálunk is ez van, mindkettővel. Illetve a leányzónak perpill nincs szettje, csak írogatni tud. Annyira sajnálom szegényt, remélem érzitek a hagnom. :))
Hiába nagykorú, hiába mindjárt nagykorú, az van megbeszélve, hogy hétköznap nincs csavargás, hanem tanulás van. Vagy tanulással kapcsoaltos mindenfélék. Pl. tanfolyam a fiamnak, eléggé el is veszi az idejét. Leánykámnak ilyen nincs, úgyhogy suli után haza is van rendelve. Csavargás péntek délutántól lehetséges, ha elmondja, hogy kivel és hova. Persze nem drákói módon, mert nem akarunk utálatos szülők lenni, egyszerűen csak a miheztartás végett, hogy tudjam, merre van a kölköm. Ennyi.
Sajnos ezek a számítógépes dumálások éjszakába húzódnak, épp megint agyvérzést kaptam miatta, úgyhogy a leánykánál megint szankciók vannak. Marhára nem érdekel a siralma, hogy bezzegéknél hogy is van ez. Itt alvás van, mert utálok éjfélkor azért könyörögni, hogy kapcsolja már ki azt a rohadt gépet. Szal most fél 10-ig van net.
Van néhány kisváros ahol teljesen úgy érzem magam mintha a hetvenes nyolcvanas években lennék, hiába van mondjuk a Penny a sarkon...Szarvas is ilyen...meg például Oroszlány főutcája, mindig azt vártam mikor fordul be egy csapat bányász a sarkon:)
Igen. Hát egy sima, egyszerű, hétköznapi általánosba. A cipő megvan még, asszem, tanári közbeavatkozás volt, vagy ilyesmi, mindenesetre azóta sulin kívül messzire kerüli még a környéket is, amerre a srác és barátai laknak és mászkálnak. Meg gazdagabb lett egy tapasztalattal.
9. Igen, a cipője, mert minden álma volt egy Nike cipő, anyuék mondták, hogy hát az így nem fussa, hogy még növésben van ráadásul, de ha összegyűjti rá a pénzt (vagy legalább x részét), akkor oké. És összegyűjtötte, megvette, aztán a suliban kapott egy "add ide a cipőd, vagy megszurkállak" beszólást.
Egyébként félelmetesen jól bánik a pénzzel, nem vesz marhaságokat meg szirszarokat, de minden további nélkül vett vörös rózsát a kislánynak, akinek udvarolt, meghívott fagyizni, meg befizette az angol fénymásolást, anyuék nem is tudtak róla :) szóval megnézi kétszer is, mire adja ki a nehezen összekuporgatott zsebpénzét :))
onallosodas: en igyekszem nem ratelepedni a fiamra, olyan kis onallo, es nem akarom letorni. a heten is a jatszon voltunk, Kolos csuszdazott, Zalan elindult a vilagba a motorjaval. mondtam neki, hogy elmehet, de ha nem jon vissza rovid ido mulva, garantalom neki, hogy a kezemet sem engedheti el ebben a honapban az utcan. aszonta jo, elment, en szenne aggodtam magam, mert barmi tortenhet (habar azt tudja, hogy ki nem mehet, medence melle nem mehet, messzire nem mehet) es csodak csodajara 5 perc mulva visszajott, hogy eleget motorozott, de most inkabb itt lenne. nem ertette, hogy miert csokolgatom ossze-vissza, hogy milyen ugyes:)