August 10th, 2005 - Lokeren, Belgium (Lokerse Festival)
Open, Fascination Street, From the Edge of the Deep Green Sea, High, The Blood, A Night Like This, The End of the World, Shake Dog Shake, Signal To Noise, Push, Just Like Heaven, A Letter To Elise, Never Enough, Us or Them, A Strange Day, alt.end, The Baby Screams, One Hundred Years, Shiver and Shake, End
1st encore: At Night, M, Play For Today, A Forest 2nd encore: Let's Go To Bed ("Just imagine the tape!"), Why Can't I Be You? 3rd encore: Boys Don't Cry.
Snakepit és én Dögvész cityben lakunk, de Pécsről megyünk, mert elötte még biztonságba helyezzük kiskorú (6 éves) gyermekünket anyukámnál. Aludni Főpapnál fogunk. Enni viszont Vilmos Borisznál és CATcánál :-D Utána megyünk Harrolddal Berlinbe, ott kocsiban alvás lesz...
sziasztok! én is megyek Szegedre, de egyelőre ugy néz ki, nincs kivel mennem. Valaki esetleg felkarolna engem? Amugy ti honnan mentek? S hol fogtok aludni?
szerintem mi meg a Hírös vagy a Dankó Pista (micsoda nevek :-) IC valamelyikkel megyünk, Another World, Szőke András meg én, de szerintem azon is lesz még több fan is :-) bárki társulhat, én Cure pólóban leszek
Csak azt tudom erre mondani amit Gallupnak is megírtam:
" Szigetvártól nincs messze Pécs( 50 perc busszal), onnét simán eltud menni busszal is. Mi is azzal megyünk.... Szegeden meg majd tud találkozni akár Veled is... Sőt szerintem fog találkozni a Szegedre tartó buszon is pár fan-al."
Régen irományoztam ide. Most is Gallup kérését szeretném tolmácsolni. Ezt a levelet kaptam tőle:
"üdv
van egy lány ismerősöm, szigetvári. szereti nagyon a cure-t, de sajnos nem tudja kivel menjen. nálam-nálunk tel a kocsi, kérem, ha valamelyikőtök felrakná ezt a cure topicba megköszönném. hátha mégis. üdv"