hali! gyere csütörtökön este Kecskemétre, ott jól megnézünk egy-két vendéglátóipari egységet belülről egy helybéli sráccal, aki nevezetesen at night és másnap megyünk Szegedre. Hm?
Mivel az eBayen jórészt magánemberek árusítanak a világ minden részéről, ez függ a feladótól, a feladási helytől, a postáktól, a vámtól, stb. Előnyös esetben mondjuk 4 nap, előnytelen esetben 2 hónap, és legrosszabb esetben soha (átvernek, elopják valahol útközben).
Győri ismerős nincs, csak szegedi, körmendi, komáromi, bp-i,stb :-) De ha az segít akkor mindenki írja le honnét jön és hátha útitársakra talál :-) msn cím meg az adatokban megtalálható :-)
Tehát
Lovecat és Snakepit Pécsről indul csütörtökön busszal.
Official Póló?:) Enyém nem az sajna. Azt sem tudom, hol lehet olyat szerezni. Szerettem volna valami jó kis posztert is, de sehol nem lehet kapni... :(
Amúgy, ha van rá mód, szeretnék veletek jobban megismerkedni. E-mail, esetleg MSN?
szerintem mi az utolsó érkezők között leszünk aznap, mert én délig, a barátom du. 2-ig melózik, de így hogy megrendeltük a bérletet, attól nem kell félnünk hogy nem lesz jegy, csak attól, hogy lerohad a vonat esetleg, vagy kisiklik, vagy mittomén :-) szóval jobb lenne reggel indulni nekünk is, de sztem marad ez a du.
mennyire korán az a korán? mikor kezdik el árulni a jegyeket aznap?
love cat: köszi a választ!:) én győri vagyok. sajna egy győri cure-os ismerősöm sincs, aki jön koncertre. esetleg nektek van? ne kelljen már egyedül mennem... :( (egyetlen cure-os haverom is cserben hagyott, mert csak aznap jön, de én már ott leszek akkor.)
amúgy igaz az, hogy bérlettel ingyen lehet sátorozni?
én is felpakolom a pólómat, bár enyémen nincs kép, de szeretem azért. (igaz, én nem takarítok benne. :) )
this is a special edition DVD for the fans, this has never been officially released, instead this is a pure fan based collective effort in it's creation.
Special Thanks goes too superb0lly & Lostflower for sharing their pal versions of these gigs.
basically I've taken all these pal recordings and converted them to ntsc and cleaned the audio up on Werchter 81' gig and boosted the levels on the 84' Barrowlands Ballroom show.
DVD NTSC Conversion, audio remastering, dvd authoring done by Balieyes (aka Pillar Girl)
Artwork & screenshots also included, enjoy!
DVD MENU A SCREENSHOT http://img356.imageshack.us/img356/655/dvdmenua7zh.jpg
DVD MENU B SCREENSHOT http://img356.imageshack.us/img356/81/dvdmenub2jl.jpg
ROCK 81 SCREENSHOT http://img356.imageshack.us/img356/7866/rock813cg.jpg
----------------------------- rock werchter 1981 source - proshot video
1: fire in cairo 2: play or today 3: a forest
----------------------------- 1984-08-25 The Barrowlands Ballroom Glasgow, Scotland source - TV > DVDr
Mainset:
shake dog shake primary the walk the hanging garden one hundred years give me it a forest piggy in the mirror happy the man play for today the caterpillar
Encore 1:
10.15 saturday night killing an arab --------------------------------
AOL 2004 Sessions US TV Source: Fuse Satellite Music Television Channel Lineage: DVB Digital Satellite TV -> DTIVO-> HD
Featured Songs:
Lost Before Three The End of the World Love Song Just Like Heaven
-------------------------------- London (Yahoo! Live @ Launch) - June 15, 2005