Tudna nekem valaki segiteni? Az alábbi kép melyik sorozatból van? Úgy emlékszem francia volt és az MTV1 adta reggelente úgy a 90-es évek elején. Annyi rémlik hogy úgy kezdődött hogy lovon vágtatnak keresztül egy mezőn.
Én pesti vagyok. VHS-en van, régi felvétel, de élvezhető. Tudok belőle DVD-t is csinálni. Dobj egy mélt a neverjr@freestart.hu-ra és priviben megbeszéljük. A tárgyban legyen az álomküzdők, mert az ismeretleneket törlöm.
Van egy-két film, amit keresnék, és fájlcserélőkön nem találok. Most, amiket hirtelen fontosnak tartok:
1. Ezeket anno felvettem az HBO-ról, de hülye ésszel letöröltem:
Halállista (Hit List)
Árvák az alvilágban (Orphans)
2. A Segítség, felszarvaztak (Spaghetti a mezzanotte) című olasz vígjáték valakinek nincs e meg magyar szinkronnal? Nekem csak eredeti olasz nyelven van meg, de ha valakinek esetleg megvan, és ért is az ilyesmihez, rá lehetne pakolni a magyar szinkront.
3. Az Álomküzdők (Dreamscape) című film nincs e meg valakinek magyar szinkronnal? Nekem eredeti nyelven van meg, de feliratot csak skandináv nyelvűt találtam hozzá. Ha valakinek meglenne szinkronizálva, akkor lehetne szinkron alapján feliratot készíteni.
Keresem a SEBESSÉGLÁZ című, 1978-ban készült dokumentum filmet,melyet játszottak a mozik.Sidney Rome volt benne a riporter,a film az autóversenyzés veszélyeiről szólt. Nagyon fontos lenne.
Szerintem nézz be egy T**CO-ba. Mostanában dobtak a piacra pár régi magyar filmet 999Ft/db áron DVD-n. Ma is láttam vagy 4-et a szekszárdiban, de a címekre nem emléxem, mert engem nem érdekelnek, és nem figyeltem meg.
Az Öld meg a Shogunt sikerült beszereznem DVD-n. Tűrhető (VHS) minőség, kimondottan jó magyar szinkron. Ha érdekel írj egy mailt a címemre (publikussá van téve) és csereberélhetünk... :) Érdekes, hogy csak egy kicsit bővebb infóra lett volna szükségem a filmről és ehelyett tucatnyi embert találtam akik ezt keresik. Többnyire úgy, hogy semmilyen jellegű elérhetőséget nem adnak meg...
Nem feltétlen DVD-n, teljesen jó VHS-en is, keresek nagyon egy filmet; rengetegszer leadta több csatorna is (nekem mégsincs meg, pedig nagyon fontos lenne :( )... Akármilyen formában, átvenném, megvenném vagy bármi.
Az Impromptu című filmről van szó, James Lapine rendezte, 1991-es, fsz: Julian Sands, Hugh Grant, Judy Davis stb...
Tudna nekem valaki segíteni? Keresem: Azt a Mozart- a csodagyerek című sorozatot, amit az m1-en, majd az m2-n vetítettek 2004 október 10és október 29-e között . Főszerepet játszott benne Alexander Lutz. Gyártási év:1991. Valakinek meglenne esetleg dvd-n, vagy a neten meg lehetne szerezni? Az sem baj, ha nem magyar a hag. Elöre is köszönöm.
Keresek egy filmet, de nem találom sehol. Már feltúrtam a Magyar filmtörténet Online-t, meg jópár filmes oldalt, de semmi.:(
Úgy 1990-91 körül láttam a tv-ben egy magyar filmet, és ahogy visszaemlékszek nagyon jól szórakoztam. Már se a címére, se a szereplőkre, se a készítőkre nem emlékszem, viszont a történet naggyából itt van a fejemben. A történet a 80-as évek végén játszódik magyarországon(vagy már 90 körül?). Lényegében egy "korai" vállalkozó sikersztoriját követhetjük nyomon a filmben.
emlékezetes momentumok:
a főhős: - egy kocsmában dolgozik - pancsolja a pálinkát - megveszi a kocsmát - színes tv-t tesz a háza wc-jébe is a gazdagsága jeléül a film végén ha jól emlékszem az OPUS Life is Life című száma szól
Tudom hogy nem egy oscar díjas alkotás, de bennem még is mély nyomot hagyott. Szóval ha valakinek beugrik valami(szereplők, esetleg a címe) az ossza már meg velem, mert most nagyon rá vagyok állva a témára.:)
Nemrég fedeztem fel, hogy két kedvelt szerzőm könyveiből TV filmeket készítettek. Nincsenek meg valakinek valamilyen formában (VHS,CD,DVD stb.) Sidney Sheldon (különös tekintettel a Ha eljő a holnap-ra) vagy Barbara Taylor Bradford (Egy gazdag nő trilógia) filmjei? Bár a könyveket úgysem múlhatják fölül, de nagyon kíváncsi vagyok a fílingre :-)
Na,elküldtem a lemezedet+1szinkronos Csúfak és gonoszakat+1 Amarcordot(Felinitől)!:)))Maj beszámolsz a szinkronizálás sikeréről,kicsit zajos a VHS minőség miatt de szerintem élvezhető.
Keresem Gabriele Salvatores Mediterraneo című filmjét keresem megvételre, kölcsönzésre, cd-n, videon, bármin. Nincs valakinek ötlete hol találom meg, eddig sikertelenül kerestem. Előre is kösz a választ!