NOKIA REKLÁM (7260, 7270, 7280)
Sziasztok!
Mint ahogyan rengetegen a világon, én is eszeveszetten kerestam a nokia új divattelefonjainak reklámzenéjét.
Mára kiderült hogy a reklámhoz készült zenét a "Song Zu" nevű hangtervező vállalat készíttete, illetve a cégnek dolgozó David Willson és Ben Rosen.
A vállalat a zenét "Nokia Vanity" -nek nevezte el.
Sajnos még nem adták ki, valoszinü nem fog rendes zeneszám készülni belőle.
Éppen ezért, testvérem rendkívül jó minőségben felvette a Song Zu weboldaláról a reklám 50 másodperces zenéjét, amiből Pausz Attila barátom egy 3 perces kellemes kis számot vágott össze (amit remélhetőleg Győrben a szakestünkön le is nyomnak majd egy buliban).
A 4 megás fájlt szivesen odaadom bárkinek aki szeretné, hogy egynapos folyamatos hallgatás után örökre megunja :) ... ICQ számom:69861660
MSN címem: tixx@freemail.hu
Láttam, írtál a fórumba. A Reklám Zenék oldalt már korábban is láttam, nem rossz:) Az adatbázist jó ideje gyűjtögettem, előző oldalam a Reklámadatbázis 1 volt, a mostani egy teszt, bővíteni, újítani és fejleszteni szeretnék. A gyűjtögetés forrása 99%-ban az internet volt (magyar és külföldi adatbázisok, fórumok, stb.). Letöltés rovatot szívesen csinálnék én is, de a szerzői jogvédelem gázos témakör... az srv-n még van fent pár letölthető reklám. Nagyon jó az oldalatok, gratulálok, csak így tovább :)))
Kosárlabdameccs, zene elhallgat és mindenkinek találnia kell egy ülőhelyet. Valami sportcipő reklám lehet, talán Nike vagy Adidas. Ennek a reklámnak a zenéjét nem ismeri valaki?
Mint leírtuk nem a mi jó létünkért kelett sms-webessé tenni az oldalt én is jobban szerettem volna ha ingyenes marad de az atw-n volt még 3-4 ingyen tárhely ezen voltak a zenék de a napi 700-800MB adatforgalom miatt leterhelte az atw szerverét és törölték az ingyen tárhelyeinket...
Nem volt kedvem naponta 500MB zenét feltöltögetni az újonnan regisztrált ingyen tárhelyekre egy hogy időbe tellik és amig töltöm addig nem tudják letölteni az adott zenét vagy a törlés miatt megsem találja a link...
ui: szerintem az a 160Ft megéri egy napig de ha gondolod felvihetem 3-4 napra is ha kell szóljatok a kvótát.
Én a Bounty-s reklám zenéjét keresem, amit már régebben is adtak, és most ismét. és egy kékszemű csaj van valami trópusi szigeten, és a végén meg a szobájában.
Meg mégegyet, ami pedig egy Aral reklám, és eddig csak német adókon láttam.
Meg a Nokiás reklám zenéje is, de az már csak a következő életünkben fogják elérhetővé tenni...
ki szokták írni a reklámok első másodperceiben a készítő reklámügynökség nevét oldalra. ha ez nem jön be, mél a dávnak, ki csinálta a reklámot, majd felvenni velük a kapcsolatot.
a jó angol nyelvtudás ajánlott, mivel nemzetközi a reklám (amint azt a korábbi linkjeim is tanusítják). 1ébként én találtam egy ügynökséget, de már csak arra emlékszem, h. nemzetközi volt és a nevükben egy & jel is szerepelt :-)
Szia, többek között én is már kutakodtam utána egy sort, de még a szerzőt sem sikerült megtalálnom - igaz én még tavaly kerestem, megint kéne rá szánni egy kis időt...
Hmmm sajnos rossz hírem van technikai okok miatt az oldal smsweb-es lett, részleket az oldalon...
A technikai ok az az volt hogy kevés tárhelyünk volt pedig 3 tárhelyet is müködtettünk, de az atw-seknek nem tetszett mert akkora volt az adat forgalom hogy tejesen leterhelte a szerverüket ezért törlési módszerhez folyamodtak!
Amit meg is tettek 3x. ezután reggeltük az sms-webet ami által 30giga tárhelyhez jutottunk amire pakoljuk fel az anyagokat, hétfőn fent is lesz az összes...