Esse igy van kedves kis barátom, gondolj csak a tanitómesterére, meg egyébként is, én nem csak ezért tisztelem őt. De ha szted a származás és a gondolkodás hiba, akkor nem sok megbeszélni valónk van.
Nem egészen, mert nézd meg például Für Lajost, hogy milyen keményen, katonásan, kackiásan és határozottan beszél, a politikai intellektus olyan magaslataira hágva, ahová halandó ember már csak rendkívüli erőfeszítésekkel kísérheti, legfeljebb csak lentről bámulhatja a hősies kitartást, amely a hajlott kor ellenére is csak felfelé repíti korunk e jelentős gondolkodóját, hogy az eszemei csúcsokon végül kitűzhesse és a világ szemébe vághassa a magyar valóság vérhősiességét.
Heller Ágnes idős asszony, aki annakidején elég keményen szembeszállt a szocializmussal. Sorsa ezért meglehetősen hányatott lett, emigrációba kényszerült és Amerikában is elismert szociológussá vált.
Az hogy ennyi idős korára az értelmet az érzelmek veszik át nála, azon nem lehet csodálkozni. Gúnyolódni rajta azért nem kommilfó: ez a zászló a legtöbb magas kort elért ember számára áll.
Kishúgom, a nevelésemmel már jó pár éve elkéstél, és ha nem tetszik a modorom, tiltass ki.
Én pedig nem számítok senkinek a szavazatára, mert nem vagyok párt, és már jó régen tudom azt is, hogy kőagyú jobberekkel az ember hiába is vitatkozik, pláne hiába reménykedik a meggyőzésükben, ezért inkább csak szórakoztatom magamat itten.
nos, kedves Doppelstangel, én nem vagyok a kispofád. Én nem használtam veled szemben ilyen jelzőket, úgyhogy te is tartózkodjál ettől.
nem sok jóra vezet egy vitafórumon, már, ha vitázni akarsz gyalázkodás helyett, ha ezt a modort használod. tudod: nem tesz jót az eszmének, bármennyire is elszállt az eszme állítólagos művelőivel a ló.
és ha neked fontosak a "hülyék" szavazatai - márpedig azt gyanítom, ezek fognak majd rátok szavazni, ha és egyáltalán, akkor én a helyedben ilyen jelzőket legfeljebb gondolnék. Bár ha tartósan mást gondolsz, mint amit mondasz, előbb-utóbb az is kiderül.
Ha megfigyelted, rólad is megemlékeztem. Ide másolom a kedvedért:
"(Természetesen nem azokra a "baloldali", "liberális", illetve "baloldali-liberális" olvtársakra gondolok, akik minden topikban ott vannak, rombolnak, és minden "érvük" magja az orbánozás, illetve mások lehülyézése.)"
Szóval hülyézzél nyugodtan, én már úgyis elkönyveltelek reménytelen esetnek.