Szép lassan elsajátitom itt a kertészetet,előbb utóbb csak összejön,még sokat kell tanulnom!Föleg,ha itt olyan csodálatos fotókat látok kertekről,növényekről,hogy csak tátom a szám!De még csak most kezdtem bele.
Akkor gyönyörködj a virágokban,ha már nagyon fagy,akkor a tövét takard és a természet elintézi a többit.Csak a cserifa a meszet kedveli,de hátha ez nem zavarja olyan mélyen.
Már múlt héten kiültettem!A cseresznyefa alá(a Rododendronom mellé)és savanyút tettem alá!Le kell metszeni?meddig?mikor?még van rajta bimbó,azt megvárjam amig kinyilik?
Ha van fagymentes helyed,akkor jobb már ott átteleltetni és tavasszal kiültetni,savanyítanod kell a talajt tőzeggel,ha meszes és ne tűző napra ültesd, nedvesen tartsd a talaját.Ha nincs fagymentes helyed,gyorsan ültesd ki,de takard a tövét.Ha a kék rózsaszín lesz,ne ijedj meg,mert a talaj kémhatása alapján szineződik.
Ezek az én hortenziáim,csak Guriga tette fel nekem,mert ez én gépemről nem lehet!Nem értek a hortenziához,most szereztem őket.Szerinted nem jó,hogy ilyen lilák?Ha bővebb tapasztalatod van róla legyszi oszd meg velem!!!
Itt vagyok...elküldöm a hortenziámrol a képet Guriga légyszi rakd föl ide,és aki erre jár és látja mindenki légyszi adjon tanácsot hogy kell gondozni!!
Milyen csodálatos a természet! Ez a kék színű virág is nagyon különleges. Imádom a virágokon legeltetni a szemem. De a fű zöldjét is nagyon szeretem :-)
Kösz, nem az én érdemem, a virágoké.
Én az illatukért vagyok oda nagyon.
Anélkül valahogy csak ...de látod, az a piros hajnalka nem is illatos.
Képzeld, ha még az is lenne!
Vagy ez a kék...
Hú, de szépek a virágaid :-))) Különösen a piros hajnalkaféle. Én most szeretnék elkezdeni kertészkedni (eddig nem voltam kertes ház közelében :-( ). A színes virágok különösen lenyűgöznek. Szemet gyönyörködtetőek :-)
Áfony!
Most láttam azt a megjegyzésedet abban a topikban.
Az nem én voltam, Vancouverröl nem tettem be képeket.
Kan One és BOLOND képei azok.
(Igaz, hogy én is kan vagyok, meg egy kicsit bolond is, de
egyik sem az én nickem.)
Mai kép a kertemböl:
Probáltam Neked emilt küldeni,de visszadobta a gép(hát ez nem az én hónapom!!!) esetleg küldenél nekem egy próba emilt,és arra válaszolnék stefjudit@freemail.hu mostmár teljesen szőkének érzem magam!!!De a környezetemben,csak még bénábbak vannak,ugyhogy rájuk nem támaszkodhatom!:-DD
Judit!
Amíg nem sikerül, küldd el nekem emailben, és én felteszem itt.
Az a kis piros egy hajnalkaféle, csak jóval kisebb.
Küldhetek magot, könnyen kikel.
Nálam butább a géphez senki nincs,az biztos,mert például,nem is értettem igazán amit leirtál!Nekem az Öcsém lerakott ide egy gépet,aztán boldogulok ahogy tudok,sajnos a férjem egyáltalán nem tudja,de sztem addig jo,mert akkor veszekedés lenne belőle!De előbb utobb rájövök tényleg,hogy mi a baj,mert régebben tudtam feltenni!Majd,ha átjön az Öcsém megmutatom neki amit irtál,hátha jobban tud ugy segiteni!Viszont a kerted GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!Az a piros milyen virág!Ami ott nagy kesze-kuszában van?CSODÁÁÁS!
Judit!
Én ma se tudok képet feltenni az Explorerröl!
Söt, más képeit se látom. Talán az az oka, hogy a Mac nem kapott még
Exp. 5.2 verziónál újabbat. (Asszem, PC-re van régen 6-os).
Elég béna vagyok a computeren, és ha én kikínlódtam valamit,
akkor Te is ki tudsz! Gyere be valami más browserröl. PC-t használsz?
Egyébként most itt éjfél van, nálatok reggel 6. Ilyenkor tudok (este 10-töl) viszonylag könnyen lavírozni itt. Napközben kínszenvedés.
Áfony,
ha eccer hazamegyek, muszály lesz berúgni.
Jó lesz vele palástolni a zérzelmeimet.
Legyek már ON-topik is?
Mai képeket a kertböl?
Gyönyörü idö volt ma, 24 C fok, szélcsend, öszi napsütés...
Nagyon köszi a felvilágositást,megfogom nézni egy kertészetben mindenképpen!Az a rózsaszin borzasztóan tetszett amit először tettél fel!Igazán különleges azzal a kis lilás belsővel!De a piros sem kutya!Ugy sajnálom,hogy én semmilyen képet nem tudok felrakni,pedig direkt vettem egy jó digi gépet,hogy mindent megörökithessek!Még szerencse,hogy csak a forumra nem tudom felrakni! Judit
Ha a Tiszai Pályaudvartól felfelé jövö út a föút, akkor ott volt a zétterem.
A Bocskai laktanya asszem a Zsolcai kapuhoz volt közel.
Egyszer meg Lillafüreden áltam örségben januárban.
Minusz 24 C fok. Ilyenre itt nem emlékszem 25 év alatt.
Éjszaka meg csak egyszer álltm itt kint a hidegben.
Amikor a zasszony nem engedett be, mert a Magyar Házban berúgtam.
Tényleg...de régen voltam részeg...
Na, majd ha egyszer hazamegyünk!
Windsor egyébként kb. akkora város, mint Miskolc. (200 ezer lakos)
Jól tudom?