És biztos, hogy nincs mellékhatása? Na nem az egésznek, úgy általában, csak néhány összetevőjének? Nekem egy pár része gyomorviharokat és kiütéseket okoz.
OFF :-)))))) Z80-nal kezdtem, majd jött PIC16, most PIC18 Mplab Hictech-C, meg Atmega cross gcc ,win-avr. Most éppen, ha nem tartana fel ez a piszok fórum, akkor kellene folytatnom a AT91SAM7XC256 ARM-ra FreeRTSo-ban irni az embedded C progit, IDE Eclips-ben (SD/MMC részt irom, lesz rajta FAT32) .:-) ON
25 éves tapasztalattal a hátam mögött nem sok újjat ad az informatika. pl. C,C++-ozom 20-15 éve(dos,win,linux), elkezdtem a jávát 1 hónapja, és már projecten dolgozom élesben.(PHP is gyorsan megtanultam, .NET a következő). Nincs új a nap alatt.:-)
OFF "(te befejezted a saját képzésed a Delphi 4.0-nál, vagy a Suse 4.0-nál?)." Mit kell ezen fejlődni? Max. új komponens a Delphinél, Susen max. új progik linux alatt vagy patchek, új X win stb. ON :-)
Ebben főleg az orvos dönt és nem a patikus, viszont van egy gyógyszerkönyv a dokiknál, ami nem frissül ilyen gyorsan, és drága megvenni. A háziorvosok többsége idős, nem tudja használni az internetet, átböngészni a sok helyettesitő gyógyszert, ami minimum 1/2 évente változik.
De mennyivel egyszerűbb volt a régi szép időkben, mikor Micike szépen kiírta a betegnek "járó" évek óta azonos gyógyszereket, azonos kiszerelésben, csak az éppen vendégségben lévő külföldi rokony kívánságait kellett külön előkeresni a gyógszerkönyvből némi suskáért az igényeknek megfellő áfiumokat..
Most meg nem átallja a rusnya nyugdíjasa megkérdezni, hogy doktor úr nincs számomra valami olcsóbb? Mert azt írja az újság..... Oszt lapozgathat a doktor úr a szakirodalomban, módosíthatja Micike a gyógyszerlistát a számítógépben, és lehet, hogy ez többször megismétlődik.