Van egy b5 Avant 1.9pdtdi autóm. Az utóbbi időben előjött az autóban az a probléma, hogy hiaba veszem le a gázpedálról a lábam, az autó megy tovább, mintha tempomat lenne benne. Ha kinyomom a kuplungot, akkor leesik alapjáratra a fordulatszám. Szerintetek mi okozza a jelenséget? Köszönöm előre is a segítséget.
Mi is küzdöttünk a piros felkialtojellel meg egy uj abs blockot is vettem mire koderült a két hatulso gyürü el volt repedve. mivel a sensor nem jön ki általaban csak fúrassal igy erdemes mind2 egyszerre cserelni. Hatso üles alatt lesz a csatlkozoja
Sziasztok! Az alany egy b9-es 2.0 tfsi lenne! P0171-es hibakod, váltásoknál ingadozó fordulatszám, alapjárat is ingadozik minimálisan! Szeptemberre kaptam időpontot a szerelőhöz! Mire számíthatok? Az autót addig lehet használni?
Van egy audi a4 b5 1.8 autóm amiben villog a piros felkiátójel. Fékfolyadékszint rendben van, szintjeladót is cseréltem. Hiba nincs a vezérlőjében. Szerintetek mi lehet a gond?
Két napja tartó problémában szeretnék információt kérni, hátha van valami érdemi ötlete valakinek mielőtt szervizbe vinném az Audi A4 (2011) B8 Diesel 2.0 kocsimat.
A jelenség a következő. Hirtelen gyorsításkor, üzemmeleg motornál különösebb előjel nélkül kivillan a sárga izzítás visszajelző lámba (sárgán villog) és a motor leszabályoz nincs erő a kocsiban. Ez nem minden gyorsításkor jelentkezik (eddig 2x történt, előtte soha), hanem teljesen véletlenszerűen. A kocsival ilyen esetben megállok és a motort leállítom, majd újra beindítva elindulok akkor a probléma megszűnik.
Motor, váltó bakok cserélve. Érezni a kocsin és a váltokaron hogy előre hátra mocorog a motor. Elől középen van egy úgymond billenésgátló! Az lehet a gond??? Köszi.
Motor, váltó bakok cserélve. Érezni a kocsin és a váltokaron hogy előre hátra mocorog a motor. Elől középen van egy úgymond billenésgátló! Az lehet a gond??? Köszi.