open, fascination street, from the edge of the deep green sea, alt.end, the blood, the end of the world, shake dog shake, us or them, a night like this, push, friday i'm in love, just like heaven, a letter to elise, lullaby, never enough, signal to noise, the baby screams, 100 years, end
at night, m, play for today, a forest
lets go to bed, why cant i be you, boys dont cry, 10:15 saturday night
Szívesen. Holnap este 8-tól adja le le egy részét vagy az egészet a rádió. Most pedig itt lehet nézni őket élőben, egy távoli webcamen, amin gyakorlatilag nem látszik semmi. Ja és hangja sincs. :)
"Suisse/French radiostation Couleur 3 will broadcast live from Arenes 18.th to 20th August. each day 8-12pm. If there is cure stuff broadcasted, will possibly be on the 19th, as they will just be going on stage at 12pm."
Azaz éjfélig megy a közvetítés, a Cure meg éjfélkor lép színpadra. Tehát lehet, hogy csak holnap adják le.
Mi még maradunk koncert után, és valamikor délelött indulnánk , de ez még változhat délutánra is, az az egyetlen biztos pont, hogy el kell indulnunk szombaton . Szóval szerintem biztosabb, ha vonattal közlekedsz. bocs, hogy beugrasztottunk, nem direkt volt :-(
Én- mint utas- természetesen tudok alkalmazkodni hozzátok!
Nem sietek különösebben Bp-re, de azért azt tudnom kell, hogy biztosan számíthatok-e rátok, mert ha nem, akkor szállást kell intéznem. (ha lehet, nem szeretnék ott aludni)
azért még az sem biztos, hogy Bp felé megyünk :-D Illetve tudni kellene, hogy mennyire siet haza SAP2. A koncert után rögtön BP-re akar menni? Szóval vmit bővebben is kellene tudni
Harrold, van egy no23 recorder nevü program, azzal talán tudsz rögzíteni hangot, minden hangot, ami hangkártyából jön, felveszi. Elvileg; eddig csak rövid hangokat vettem fel, de azért nézd meg szerintem.