érdemesebb a Musicland-be elmenni egyszer, ennyi kalóz The Cure-t egy helyen én még soha nem láttam, és hozzá jön még az a 'kedves kiszolgálás', amit kedvenc eladónk tud produkálni....a grimasz, a szájhúzogatás csak egykét kedvenc módszere az utálat kifejezésének nála :-( tudod egyszer meséltem, amikor megvettem a Trilogy-t ott, és mikor kértem a számlát odabaszott elém egy blokkot (!nem szla), közben annyit mondott, hogy felesleges számlát kérni, mert gyári celós az anyag és úgyse cseréli ki, ha hibás.....ilyet el tudsz képzelni Angliában? nekem van olyan eredeti gyári celós Sisters of Mercy cd-m amin hibás a nyomat a korongon, egy sávban halvány, mert nem fogta meg a festék, mondjuk ez csak a látvány de lehet hiba magában a kép- vagy hanganyagban is mindamellett hogy eredeti.....
BySoft Budapestről péntek reggel vonattal. Batyja péntek hajnal autóval. +blood brother+ Budapestről péntek délelött Chale & Co Budapest péntek reggel vonattal Charlotte74 Budapestről kocsival csütörtök este. Closedown & Co Esztergomból péntek reggel Tojás & Co (9 fő) Békéscsabáról péntek reggel vonattal Pedro & Co Gyöngyös nem tudjuk mivel, mikor Anyegin Győr csütörtök reggel vonattal Harrold és At night péntek Kecskemétről autóval
Zsetiék Budapestről csütörtök reggel vonattal. Tutetem11péntek Budapestről és van 3 szabadhely az autóban Thefigurehead & Co péntek reggel autóval Nephilim és barátnője csütörtök vonattal Petxa péntek reggel vonattal Replikáns & Co csütörtök reggel autóval Tiszaújvárosból Siamese Twins & Co Vasból péntek reggel autóval Heaven és barátja pénteken vonattal délután. Szigi101, SEVERINA, Mario, loveCats, Flamenquita és cliftony77 Budapestről autóval Waters & Co (4 fő) Budapestről autóval pénteken kora délután Vilmos Borisz átsétál a régi hídon aznap :-D Lovecat és Snakepit Pécsről indul csütörtökön busszal
Hm, végülis mindegy! A lényeg nem az időjárás lesz. (Más kérdés, hogy hogy egy Cure koncert hangulatát nem kis mértékben képes fokozni az idő, legalábbis nálam /lásd pl. Sziget/ :-)
Pénteken arra gondoltam, hogy majd hétfőn (ma) intézek egy körkérdést hozzátok: Ha választani kellene az eddigi setlist-ek közül akkor ki, melyiket szeretné hallani Szegeden. De azt hiszem a szombati koncert után nem sok értelme lett ennek:-) Már csak négyet kell aludni, tartsatok ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!