Szent meggyőződésem , hogy ő nem olyan , mint amit itt mutat . Megkeseredett , kifelé túl laza , de számtalan beirkájából látszik , hogy belül szenved ... egy görcs . Nagyon tudna szeretni , ha lenne kit .
Most hótt' komolyan mondom : fogadj örökbe egy kismacskát és nevelgesd te (kettő jobb lenne , hogy ne unatkozzon) . Sokat legyen az öledben , hogy megszeressen ... simizgesd , játssz vele (egy madzagra kötött gomb bőven megteszi) .
De ne engedd ki , mert elcsavaroghat , baj érheti ... és oltasd be , nagyobb korában ivartalaníttasd !
De csak akkor , ha záros határidőn belül nem húzol el a nagyvilágba , és ha esténként hazamégy .
Ahogy meghallja a kulcs csörgést , az ajtóban fog állni és vár téged . Társad lesz . Ha beszélsz hozzá , még vissza is nyávog . :-)
Nincs semmilyen ragaszkodás. Az én kölcsöndögöm le se' szar, amióta itt van a gazdája... Még az első napokban nem is tudtam, hogy megjött a gazdi, csak azt vettem észre, hogy nem eszi a kitett kaját. Úgy futottam bele a gazdiba, miközben kerestem a gyökér dögöt...
Macsekokat békén hagyni ! Fogalmad nincs , milyen érzés , ha az öledben dorombol , és úgy néz rád mint egy istenségre . Meg lefekvéskor ha a fejem alá hajtott karomra akkurátusan elhelyezkedik és nyúlkál az arcomhoz , hogy nézzek rá . Ááááá ... honnan tudhatnál ilyen állati ragaszkodásról ?!
Tegnapelőtt vettem egy jó nagy szelet g.dinnyét .... azóta lökdösöm a hűtőben . Mer' pirosnak piros , de összesen ennyi emlékeztet a dinnyére . Se íze , se bíze . Pedig a savanyú s.barack után alig vártam , a dinnyeszezont .
Nem is értem a reakciójukat . Normál esetben mindenki megijedne elsőre . De főleg nem hadonászna , és kiabálna , nehogy a medve is megijedjen és támadjon .
Vagy ha félálmomban lelökdösöm , még kicsit békén hagy .
Megfigyeltem , hogy ha órára kell ébrednem , akkor pár napra rögzül benne a telefon csörgésének kb. időpontja . Olyankor napokig ébresztget . De volt már olyan is , hogy 1/2 4-kor , meg olyan is , hogy bőven 7 után . Szóval .... össze-vissza jár a belső órája .
Akkor te nézegesd ott , én meg a bőrömön mérem (tudod .... én az őskorból ittmaradott' egyed vagyok) . Egyébként 19-27 fokot írnak , de szerintem nincs a maximum .