Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
a hazai lakosság 2,4 millája + a külföldi levélszavazatok által + választási rendszer jóvoltából a biankón megbízott Fidesz egyszemélyi ura Orbán G Viktor csinálja ezt...
a többiek nem támogatják, vagy ellene szavaztak, vagy nem (ja tudom aki tartózkodott a szavazástól nem számít)
"a Tanácsot az Európai Unióról szóló szerződés 7. cikke (1) bekezdésének megfelelően az Unió alapértékeinek Magyarország általi súlyos megsértése egyértelmű veszélyének megállapítására felszólító javaslatról
(2017/2131(INL))"
Orbán egy g...
Az ország Magyarország...
nem tudom Magyar ország mint ország mikor tud Uniós alapértéket sérteni, de a magyar kormányzat, a magyar joggyakorlás, parlament által elfogadott, ország működése (az előzőek által) igen.
nem tudom a Bakony meg a Tisza, vagy én itt a gép előtt, Gipsz Mariska a pult mögött mikor hoz törvényeket, mikor bont le jogállamot...
olyat a kormány törvény javaslatai alapján a 2/3 kormányzó kormánypárt csinál, akiket Orbán G Viktor egyszemélyi vezetőként mozgat
A jelentés a kormány áldásos tevékenységét ítéli el...
Magyar ország jelen esetben nem az "ország" hanem a Regnáló Hatalom dolgokra utal
de rugózz csak rajta egybites, gumicsont a pártközpontból neked.
A magyar parlament elé viszi a Fidesz a Sargentini-jelentés visszautasítását
PIÁR a la 50 évek...
elutasítjuk az imperijalista stb....
jó a droidoknak oszt jó napot, a magyar parlament ebben nem illetékes, max ha elkezdenének szavazgatni a kifogásolt 10 pont (jogállam) helyrerakásáról...
Nos tartozkodom attól, hogy a nemzetmegvezetőt jól pofánvágjam Akkor most elítélnek ? Tudod elítélendó cselekményeknél van elgondolás, előkészület, kísérlet és végrehajtás.
Gondolom a gyapjas alakváltók a kiszkomcsi-fiataldemokrata-középkonzervatí-illiberális-narancskeresztény színváltók is egyben. Nem győznek logót kitalálni. :-)))
An abstention under qualified majority voting counts as a vote against. Abstention is not the same as not participating in the vote. Any member can abstain at any time.
Tartózkodás
Tartózkodás a többségi szavazásnál NEM szavazatnak számít. A tartózkodás nem ugyanaz, mint a hiányzás. Bármelyik képviselő tartózkodhat bármikor.
With an electronic vote, the exact voting figures are displayed on screens in the room. This system is useful for votes which are contested and absolute majority voting (half plus one of the total number of members). It is indispensable for qualified majority voting (a specific majority, for example, two thirds of votes)
Ez így van! Az EP képviselők nagy része nem a választói akarat, hanem a banki-korporációs oligarchia érdekeiért dolgozik. Pont leszarják, hogy a nép mi a lószart akar.