Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
No megyek festeni , van még 1 szoba és a burkoló utanni javítás a konyhában . S ma szeretnék időben haza érni . Hosszú volt ez a hét reggel 4⁴⁵ 4 ⁵⁰körüli ébredés , és az 1 óra körüli fekvés . Nem igazán vagyok fitt mára már .
Egyébként ma is volt egy meghívásos, aki már egyszer hívott is . Megint a Balatonra mehetnek vasárnap és a hétfői napon .
De nem éltem eme lehetőséggel .
Megint egy kicsit lelkesedett a karácsonyi bulink óta . Szóval ott én próbáltam volna táncolni sok mással, csak mindig hölgy válasz lett belőle , 1 perc után . S mivel azért fogyasztott némi alkoholt , és diszkréten de volt némi inzultálás is a ráhatasokon túl .
Nálunk is esett valami az éjszaka , de nem jelentős mennyiség . A kövesúton éppen csak látszik a nedvesség . Otthon 2,6 fok volt , de itt Vácon 4,2 fokot mutatott az autó hőmérséklet jelzője .
Ma is át kell mennem a központba , én megyek ki az élelmiszer adomanyokért a városba. Aztán egy szekrényt kell össze legózni . Lessz biztos 11 óra mire megint vissza fogok menni a bölcsibe .
Én már feladtam, ezt elmondom hogy ne tegye pihentesse, ha ugrál az az ő baja majd azután fekszik élete végéig ! Azt is mondtam vegyünk olyan őssejtes kapszulát hát ha segít ,mi volt a válasz drága ! Nem viátázok már ha nem muszály minek .
3 napos dekádokban dolgozik kb 3x3 nap amennyivel többet kell dolgoznia csak . De a 3% növekedés az végig fogja kísérni és ha eléri a nyögdijja a 300-at akkor annak már a 3 % is jelentős emelkedés lesz egész életében . A lába majd eldönti mi lesz .
Hancúrozni ? Most is éjjel nappal dolgozom. Ki a fenének lenne kedve még hancúrozni .
Tegnap is vagyis ma 0²⁰ volt mire haza estem , kaja , fürdés . Aztán gondoltam még benézek a fórumra a kanapén ülve , aztán most reggel anya ébresztett .
Gyalulás után jövök be a műhelyből és hullik a víz fentről. Olyan Kavicsos-féle bosszantó. Már csak azért is bosszantó, mert reggel bicajoznom kéne a faluba és utálok vizes nadrágban lenni. Volt benne részem épp eleget még úgy is, hogy rám fagyott és "ropogott" a nadrág. Nyikorognak is a térdeim rendesen... :-(
Viszont december 20-hoz képest egészen meleg van, +5,9 fok...