Keresés

Részletes keresés

*építészmérnök** Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3924

Én nem tudok ezekről a bajokról. Munkájukról nem hallottam rosszat.

Nem érdemes oda menni, találomra. Előtte hívogatni kell ezt az attilát, és ha mondja hogy lehet menni, akkor kell ugrani.

Előzmény: kristian0308 (3923)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3923

egyről beszéltünk sajna,tul sok magyar van már náluk és tul sok emberrel tul sok a gond föleg ha azzok magyarok

Előzmény: *építészmérnök** (3922)
*építészmérnök** Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3922

Nos, lehet, hogy egy cégről beszélümnk. Egy francia a tulaj. a segédje egy attila nevű erdélyi származású gépészmérnök.

Nyáron voltam ott pár napig. A szállás korrekt volt, eltekintve, hogy a város szélén van.

Én velem sajnos kiszúrtak és eljöttem, de az emberekkel beszélve, olyanról nem tudok, hogy valakit ne fizettek volna ki.

Tény hogy a tulajdonos, a segédje, a titkárnője bizony hát nem nyerne egy korrektségi versenyt

Előzmény: kristian0308 (3921)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3921

szerintem sokakat érdekelne egyébbként

megnézzük mennyire komoly valos dolog

azzon a részen van munkaközvetitö aki foglalkozik magyarokal. csak sajna már tul sok magyar van szerintem és nekem elég negativ véleményem van a dologrol

Előzmény: GrG (3920)
GrG Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3920
Ez engem is erdekel
Előzmény: *építészmérnök** (3917)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3919

részletekröl tudunk beszélni egyeztetni

Előzmény: *építészmérnök** (3917)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3918

köszi az infot mert még ez lett volna egy alternativa

a formule 1 ben egyszer laktam már 3honapot de az az ucso lehetöség ha más nincs

Előzmény: yaouank (3916)
*építészmérnök** Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3917

Rennes-ben 10 Euro netto órabérért dryvit-ozás van egy francia cégnél. kb 1700 Euro netto

szállás ingyen van.

Előzmény: kristian0308 (3915)
yaouank Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3916

Ha olyan mobilhome-t tudsz bérelni, ahol a közüzemi szolgáltató a számlát a te nevedre állítja ki akkor igen. Campingben szerintem nem.

Fo.-ban nincs lakcímkártya. A lakcímed a nevedre kiállított közüzemi számlákkal igazolhatod.

ya

Előzmény: kristian0308 (3915)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3915

ill hagy kérdezem már ha nem albérletet bérelnénk,hanem campingben egy mobil házat bérelnénk azt elfogadják hivatalos cimnek

yaouank Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3914

Itt van a site, ha érdekel :

http://www.hotelformule1.com/gb/home/index.shtml

ya

Előzmény: kristian0308 (3911)
yaouank Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3913

Akkor meg szerintem szánj rá egy évet a nyelvtanulásra, valami intenzívebb tanfolyamon és utána indulj el.

ya

Előzmény: kristian0308 (3911)
yaouank Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3912

A szállás egy Forma 1-ben első időszakban még megoldható lehet.

Napi 30 Euro körül van egy háromágyas szoba (Párizsban valszeg drágább) Csak ugye ehhez is kell már valami kezdő tőke.

ya

Előzmény: kristian0308 (3910)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3911

sajna azon tul vagyok hogy itthoni céggel megyek,köszi de nem kérek belöle többet

inkább igy vágok neki

Előzmény: yaouank (3908)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3910

ill igen kezes nélkül a szállást szinte elérhetetlenek tünik,még egy munkásszálló is

de belevágunk segitségel vagy annélkül de itthonrol el kell indulni

Előzmény: Dobri (3906)
yaouank Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3908

Én lebeszélnélek, hogy nyelvtudás nélkül egyedül belevágj.

Én azt javasolnám, hogy próbálkozz inkább kinnt dolgozó magyar cég révén kijönni. Aztán ha már kicsit megy a nyelv és van helyismereted akkor önállósíthatod magad.

ya

Előzmény: kristian0308 (3905)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3907

igen valoban k...nehéz a szállás talán a legnehezebb

de én ugy gondolom hogy a kezdeti dolgokon tul leszünk,akkor már vhogy elboldogulunk

festő, gipszkartonos szakmában vágnánk bele 2 barátomal kollégámal 

mind voltunk már külföldön és vhogy vmennyire tudunk komunikálni, föleg angol nyelven

de a kezdetekhez kevés a tudásunk

Előzmény: Dobri (3906)
Dobri Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3906

Bátor vagy,hogy így belevágsz!

Szállást kezes nélkül k..... k...... nehéz találni.Ingatlanközvetítőknél nem is,csak magánszemélynél.Én is kezes nélkül vettem ki a lakást,de nekem szerencsém volt.A tulaj egy volt ejtőernyős és hárman voltunk ott a lakást megnézni.Két diák meg én.Miután kiderült,hogy légiós voltam,már tudta kinek fogja kiadni.

Munkaközvetítő cég.Február végén lejár a felmondási időm és utána kezdek mint szabadúszó.Regisztrálni még lehet segítséggel,de utána munkát találni,megegyezni a bérről,stb. már nem.A szakterületemen minimum heti rendszereséggel kell beszélni az irodával.Interimaire-ként kell szerintem legjobban tudni a nyelvet,hogy munkát találj.Gondolod,hogy miután már nem kapsz nyelvi segítséget menni fog a dolog?

Előzmény: kristian0308 (3905)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3905

röviden

mivel nem beszélem és irom a nyelvet igy muszály segitséget bevonni

szoval aki tud segiteni a szálllásfoglalásnál és szükséges papirok beszerzésében

ill a munkaeröközvetitökhöz való regisztrálásban 

volt szerencsém kint dolgozni,a munkaterületen szerintem elboldogulok ,de az elején a hivatalos dolgok elintézéséhez sajna szükségem van segitőre 

Előzmény: MmeErrant (3904)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3904

Ne haragudj nem privizek!

Úgy általánosságban kérdeztem, hogy mégis hogyan gondolod a lehetőség megadását valakinek.

Pl.: lakás, munkakeresés? Hogyan képzeled?

Előzmény: kristian0308 (3902)
Semmisem Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3903

HAlló, kedves esetleg hozzáértők. Van tudomása valakinek Rejtő Jenő francia nyelvre lefordított regényeiről? NAgy segítség lenne, emgtudnom, hol juthatok hozzá ilyesmihez, ha létezik. Köszönet előre is.

kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3902

Igérem, bevetem az irásjeleket is mostantól.

A lehetöségek megbeszéléséhez adtam privát elérhetöséget azt inkább ott beszélném meg.

Előzmény: MmeErrant (3898)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3899

Ben..voici un bon boulot sur mesure pour votre con patriote ! LOL ...Il est vrai, c'est pas à côté, mais quand même, ça vaudrait le détour ! :-)))

Előzmény: Era823 (3897)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3898

Nem érzem magamat egy szövegértelmezésből felmentettnek, de 4x olvastam el, mire kihámoztam mit is akarsz mondani. Talán ha használnád a CapsLock nyomigát és az írásjeleket könnyebben értelmezhető lenne a hsz.

- Nem kell tájszólást tanulni. Én az ország szélén élek mégis megértem még a párizsiakat is pl. Kivéve a marseille-i "franciát", na azt nehezebben :)

-Konkrétan hogyan érted a lehetőségbiztosítást?

Előzmény: kristian0308 (3895)
Era823 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3897

Magyarországi munkavégzésre keresünk franciául és angolul jól beszélő jelentkezőket a következő pozícióra:

Angolul és franciául beszélő ügyféltámogatási asszisztens

Feladatai:

• A cég nemzetközi ügyfelei számára széleskörű információ- és segítségnyújtás, kapcsolattartás
  • Ügyfelek hibajelentéseinek fogadása, regisztrálása, elemzése
  • A megfelelő szakmai csoportok bevonása a problémamegoldásba  
  • Általános adminisztrációs feladatok ellátása, kimutatások készítése

Elvárások:

• Középfokú végzettség, informatikai előképzettség előnyt jelent
  • Kommunikációképes, erős középfokú angol nyelvismeret (írásban és szóban)
  • Felsőfokú francia nyelvismeret
  • Erős, felhasználói szintű számítástechnikai ismeret
  • Ügyféltámogatás területén szerzett tapasztalat előnyt jelent
  • Segítőkészség, precizitás, ügyfélorientált személyiség
  • Jó problémafelismerő- és megoldó képesség, stressz tűrés
  • Gyors tanulási képesség, informatika iránti érdeklődés
  • Csapatjátékos-beállítottság
  • Hajlandóság műszakban történő munkavégzésre

Amit kínálunk:

• Multinacionális cég biztos háttere
  • Versenyképes fix jövedelem
  • Folyamatos fejlődési lehetőség
  • Modern, igényes munkakörnyezet

Munkavégzés helye:
Debrecen

Jelentkezés módja: Ha felkeltette érdeklődését a pozíció, kérjük, hogy magyar, angol és francia nyelvű részletes szakmai önéletrajzát küldje el az alábbi e-mail címre: info@matchandmore.hu.
 További álláslehetőségekért látogasson el a www.matchandmore.hu weboldalra.

Tuco Benedicto Pacífico Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3896

Lol:)

Mókus, neked gyökérrépa volt a jeled az oviban? :P

1. Billy, mintha a legtermészetesebb dolog lenne, szó nélkül tett egy szivességet nekem ugy,

hogy ő fizetett rá anyagilag, mikor el akartam neki küldeni a pénzt, azzal fenyegetett hogy

többet nem áll szóba velem.

Mekkora sunyiság mi? Vele pont az a baj, hogy nagyon is jólelkű,minden jöttment buzacsirának

elhiszi bemondásra, hogy az, aki.

(Pedig lehet éppen az egy bőgőmasina, vagy a féleszű öcsikéje, esetleg valaki, aki ugy értelmezi a magyarságot,

hogy add ide a nyakláncodat, anyád majd kifizeti nekem otthon.....)

2.Dobri -ról meg annyit, hogy régebben, amig nem jött rá szegény,

hogy leggyakrabban egy elmebeteg hydrával kommunikál, bemondásra felajánlotta valakinek,

hogy segit neki Str.bourgban amit tud.

Mi kell még, fogadja fiává?

A te eddigi reljesitményed , hogy kis zöld golyócskákat lövöldözöl mindenkire, 40 nicken, ha épp nem

egy másik topikon csinálod (ha mégse te vagy, hajrá, költözz vele össze:)

Az is mekkora, hogy idejön valaki: Seggiccsé, aggyá, rögtön! Válasz, figyelj, nem ismerlek...nem tudok érted felelősséget vállalni...

erre: Hogy a t****tt m*****s k*****a a sz***a! Mér nem vagyol a barátom?

Lol...l***ért:)

Majd most azt nézzétek, a normálisaknak irom, erre hogy be fog pörögni az összes kispajtás:)

ps. Ja, ha azt irom, tudok melót Matyórecsegén, mekkora az esélye, hogy a következő elmebeteg aki idefirkál,

pont ott volt a mult héten? Megalol

psps. De legalább az épitészmérnök úr tud melót, már lerágtam a körmöm izgalmamban, mi van vele.

Előzmény: Törölt nick (3887)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3895

való igaz ,tanulni kell a nyelvet de pontosan melyiket is milyen tájszolásban és formában

aki kint van az tudja igazán csak hogy a nyelv ott helyben tanulható meg és sajátithato el igazán

persze itthon kell vmi alapot tanulni

de ez még mindig csak a beszéd na mindegy

a felelöség vállalás pedig mindenkinek magáért kell vállalnia nem másért

az hogy esetleg lehetöséghez jutatsz vkit  a kezdetekben az megint más történet szerintem

sajna igen sok-sok olyan magyar van akire szavakat se találok mert én is csalodtam már nem egyszer

de néha lehetöséget kell biztositani az ujaknak a bizonyitásra

Előzmény: MmeErrant (3891)
kristian0308 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3894

Minden megoldás érdekell de augusztus elejétöl oktober közepéig rennes ben voltam ill még tovább concernau ban

Előzmény: *építészmérnök** (3889)
tessloff Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3893
2 big like MmeErrant-nak es GrG-nek.
GrG Creative Commons License 2012.02.14 0 0 3892

Csak egy apró kérdés, te eddig kinek és miben segítettél? Kinek, mikor és hol adtál, találtál munkát, szálláshelyet, hasznos tanácsot? Majd ha letettél valamit az asztalra utána legyél nagyon profi megmondó ember. Mert az általad olyan kevéssé becsült faluégetők (légiósok) már elég sok embernek adtak tanácsot abban, amiben tudtak. Akár ezen a fórumon akár máson. Szóval talán nem a magyar szót kéne a fórum címéből elhagyni, hanem a magyaros panaszkodást és más hibáztatást a fórum hozzászólásaiból.

G

Előzmény: Törölt nick (3885)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!