azzon a részen van munkaközvetitö aki foglalkozik magyarokal. csak sajna már tul sok magyar van szerintem és nekem elég negativ véleményem van a dologrol
Én lebeszélnélek, hogy nyelvtudás nélkül egyedül belevágj.
Én azt javasolnám, hogy próbálkozz inkább kinnt dolgozó magyar cég révén kijönni. Aztán ha már kicsit megy a nyelv és van helyismereted akkor önállósíthatod magad.
Szállást kezes nélkül k..... k...... nehéz találni.Ingatlanközvetítőknél nem is,csak magánszemélynél.Én is kezes nélkül vettem ki a lakást,de nekem szerencsém volt.A tulaj egy volt ejtőernyős és hárman voltunk ott a lakást megnézni.Két diák meg én.Miután kiderült,hogy légiós voltam,már tudta kinek fogja kiadni.
Munkaközvetítő cég.Február végén lejár a felmondási időm és utána kezdek mint szabadúszó.Regisztrálni még lehet segítséggel,de utána munkát találni,megegyezni a bérről,stb. már nem.A szakterületemen minimum heti rendszereséggel kell beszélni az irodával.Interimaire-ként kell szerintem legjobban tudni a nyelvet,hogy munkát találj.Gondolod,hogy miután már nem kapsz nyelvi segítséget menni fog a dolog?
HAlló, kedves esetleg hozzáértők. Van tudomása valakinek Rejtő Jenő francia nyelvre lefordított regényeiről? NAgy segítség lenne, emgtudnom, hol juthatok hozzá ilyesmihez, ha létezik. Köszönet előre is.
Nem érzem magamat egy szövegértelmezésből felmentettnek, de 4x olvastam el, mire kihámoztam mit is akarsz mondani. Talán ha használnád a CapsLock nyomigát és az írásjeleket könnyebben értelmezhető lenne a hsz.
- Nem kell tájszólást tanulni. Én az ország szélén élek mégis megértem még a párizsiakat is pl. Kivéve a marseille-i "franciát", na azt nehezebben :)
Jó problémafelismerő- és megoldó képesség, stressz tűrés
Gyors tanulási képesség, informatika iránti érdeklődés
Csapatjátékos-beállítottság
Hajlandóság műszakban történő munkavégzésre
Amit kínálunk:
Multinacionális cég biztos háttere
Versenyképes fix jövedelem
Folyamatos fejlődési lehetőség
Modern, igényes munkakörnyezet
Munkavégzés helye: Debrecen
Jelentkezés módja: Ha felkeltette érdeklődését a pozíció, kérjük, hogy magyar, angol és francia nyelvű részletes szakmai önéletrajzát küldje el az alábbi e-mail címre: info@matchandmore.hu. További álláslehetőségekért látogasson el a www.matchandmore.hu weboldalra.
Csak egy apró kérdés, te eddig kinek és miben segítettél? Kinek, mikor és hol adtál, találtál munkát, szálláshelyet, hasznos tanácsot? Majd ha letettél valamit az asztalra utána legyél nagyon profi megmondó ember. Mert az általad olyan kevéssé becsült faluégetők (légiósok) már elég sok embernek adtak tanácsot abban, amiben tudtak. Akár ezen a fórumon akár máson. Szóval talán nem a magyar szót kéne a fórum címéből elhagyni, hanem a magyaros panaszkodást és más hibáztatást a fórum hozzászólásaiból.