Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Próbáltan Neked képet küldeni, de állandóan visszajön. A képet nem akarom lebutítani Index-es kategóriára, mert akkor nem tudod nagyítani, így marad a holnapi méricskélés.
Egy csapat vagyunk, együtt oldjuk meg a problémákat. Együtt vagyunk jóban, rosszban. Meg kell ismernünk egymást is. Örülnék ha 20 év múlva is ez a csapat együtt lenne. Minimum.
Én is azt hittem. Én is meglepődök dolgokon, reméltem, hogy legalább engem tájékoztat valaki. Ami jó az egyesületnek, jó nekem is. És jó ha haladunk előre.
Szerintem pénteken mindent simán és magától értetődően megbeszélünk és azonnal a helyére kerülnek a dolgok, eddig erre sem idő, sem lehetőség nem volt. Külső kukkolók biztosan nem értik a dolgot, de egyszerűen azt gondolom, hogy ha az érdeklődési körünk azonos is, alapvetően egymást eddig nem ismerő emberek vagyunk. A közel egységes szemléletű társasággá válás, pedig nem egyszerű történet, de a végeredmény csak rajtunk múlik.
Nagyon sajnálom, hogy pénteken nem tudtam követni a modul építését. Létszives küld át azokat a méreteket amelyekre le kell szabatni a nálam lévő rétegelt lemezeket, hogy az is építhető legyen.
Pénteken megbeszéljük, egyébként Attilával erről már beszéltem. Az egyesület költségvetése nem bír el két projektet egyszerre, a tagdíjat meg nem szabad emelni. Természetesen bárki bármelyik projekten dolgozhat.
Akkor én is pontosítanék egy kicsit. A Laci segítségével készített modulokon épül a Füszért rész, ez az első projekt. Néhányan elhatároztuk (annak érdekében, hogy mindenki hozzáférjen az építéshez és minnél hamarabb egy mutatós egésszel rukkolhassunk elő), hogy az egyesület pénztárának terhelése nélkül megépítjük a hozzá csatlakozó állomás részt.
Nos rajta, lehet akár versenyezni is, szépségben, jóságban.
Persze a végeredmény egy egységes egész lesz, mindannyiunk örömére!