Keresés

Részletes keresés

V-Man Creative Commons License 2007.07.04 0 0 633
szerintem is jó ez a sorsolás, 3-4 pont hozható az első négy körben, ami egy újoncnak teljesen jó kezdés. többet nem tartok reálisnak, de majd meglátjuk :)
Előzmény: tommy d'angelo (627)
OGSE Creative Commons License 2007.07.04 0 0 632
Nagy szerencse a sorsolás de ez igaz az ellenfelekre is!

Nagyon remélem ezzel a szerencsével, tudunk majd élni!

A honlapunk a http://www.goldberger.hu/ kezd javulni!

Aktuális hírek vannak fent és időben!
A csajokról hiányoznak az infok, bemutatások meg ilyenek….
Remélem ez is változik!

Folytathatnák a „Egy kis előzetes a Goldberger történelmét bemutató sorozatból.

Hajrá Goli !

Attila G. Creative Commons License 2007.07.04 0 0 631
Üdv.
Szerintem az első 4 fordulót illetően kifejezetten jó a sorsolás, legalábbis mindenképp jobb annál, ha az 5 legjobb csapattal játszanánk az első fordulókat.
Ha jól emlékszem, a Makó kapott tavaly elég necces ellenfeleket az első 2 fordulóra. Győr ellen otthon, Fradi ellen idegenben. Nem valami önbizalom-gerjesztő.

Csapatunk sorsolása viszont szerintem kifejezetten jó, az első 6 fordulóból 5 meccsen szerintem lehet pontot, pontokat szerezni, mondjuk nem bánnám, ha a Dunaferrt is megfricskáznánk kicsit, vagy legalábbis komolyabb erőfeszítésre kényszerítenénk őket.
Mondjuk úgy, hogy a Debrecen legyőzné, vagy legalább kifárasztaná a Dunaferrt idegenben az 5. fordulóban, és kicsit összecsúsznának az 5. és a 4. forduló játéknapjai, legalábbis a Dunaferrnek, meglephetnénk őket.
Ez tudom, hogy csak vágyálom, s a Dunaferr szinte az egyértelmű esélyese a találkozónak.
De a tavalyi szezonban történt olyasmi, hogy a Fradi 1 góllal kikapott otthon a Lokitól, 3 nappal később utazott Vácra, s belerohant egy sima 8 gólos zakóba.
Na jó, a Vác nem volt újonc csapat akkoriban, sőt, de örülnék valami hasonló szituációnak. Ha a legjobb játékosaink, s a kapusok valami nagyon jó napot fognak ki (mint akkor Vácott pl. Veszeli Judit és Juhász Edina), akkor elvileg bármi megtörténhet.
Nem feltétlenül ezt a meccset kell megnyerni, de mégiscsak otthon játszunk. Nem szabad, hogy leblokkoljanak a CSAJOK.

De menjünk egy kicsit visszább.
Legalább már az első fordulóban kiderül valamennyire, hogy melyik feltörekvő csapat a jobb. Izgalmas meccs lesz, ha katlant biztosítunk a lányoknak, ahogy az például a Nagyatád ellen is történt, akkor nem lehet gond.

A 2. fordulóbeli meccs lesz az első 4 közül talán a legnehezebb.
Ezt most nem tudom kommentálni. Rapatyi Tamás lesz az edző, mármint Vásárhelyen; ha jól tudom, Wolf Alexandra marad, és Kiskunhalasról oda is érkeznek játékosok. Nem tudom, mi lesz.

Kiskunhalas itthon... Ha az e szezonbeli Kiskunhalas jönne, de elgondolkodnék, de szerintem a jövő évi Halas nem okozhat különösebb gondot, s a Halasról érkező játékosaink tapasztalata is segíthet.

Vác idegenben... Nem reménytelen, de nehéz ügy. Ha azt vesszük, hogy a Vác milyen félelmetes eredményeket produkált most a rájátszásban... Szinte megszorítani sem tudták. Ha itthon játszanánk, akkor azt mondanám, hogy még sima ügy is lehetne, mert a Vác is belerohant egy vereségbe a Békéscsaba ellen idegenben, igaz, a Bcsaba akkor már nem volt újonc. Bármi megtörténhet, s ha a 2 csapat a legjobb formáját hozza, izgalmas csata lesz ez szinte kiszámíthatatlan eredménnyel.

6. forduló, Vasas idegenben. Ha Guiu kifog egy jó napot, az talán gondot okozhat, de otthagyták a csapatot a legjobb játékosai, talán Nagy Kriszta maradt közülük, esetleg Gaál Adrienn. Ha jól tudom, az ifi csapatból lesz feltöltve nagyrészt a csapat, s a Vasas ifijei elég jól teljesítettek az utóbbi 2 szezonban (3., illetve 2. hely), s az edzőjük, Papp György se rossz, s mindent megtesz, hogy felkészítse ellenünk a csapatát. De szerintem akkor se lehetetlen pontot szerezni ellenük. Legalábbis talán nem lesz akkora különbség ellenük, mint a legutóbbi Magyar Kupa meccsen volt.

Minden a CSAJOKon, a CSAPAT és az ellenfél pillanatnyi formáján + a hazai meccseken a katlanon múlik. :)

A további fordulókat egyelőre nem kommentálnám.
Elnézést, ha butaságokat hordtam össze, de ezek voltak az első gondolataim az első 6 fordulót illetően első blikkre.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első 6 fordulóban kétszer is számomra szimpatikus csapat ellen játszunk, illetve nem bánnám, ha Király Annamária a mi kapunkat erősítené, mert nagyon kedvelem.
Ennek ellenére, nem kérdéses, hogy ha ott tudok lenni ezeken a meccseken - csak tanulmányi okok gátolhatják meg ezt -, akkor kinek fogok szurkolni.
A Goli a választottam.
Leki Creative Commons License 2007.07.03 0 0 630
Kifejezetten jó sorsolás ez egy újoncnak! Elején rögtön pontot lehet szerezni, nem kell a 6-7. fordulóig várni az első reális pontszerzési lehetőségre, demoralizáló 10-20 gólos vereségek után! Asszem a 3. forduló meccsét bejelölöm magamnak, remélem arra el tudok majd menni.
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.03 0 0 629
Való igaz. A hazai meccseket hozni kell ! Ha sikerülne Vácott és Hódmezővásárhelyen is nyerni az nagy lökést adhat a csapatnak. Én 5-8 pontot várok az első 4 meccsen
Előzmény: maresz2 (628)
maresz2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 628
Az első négy meccsen sok múlhat. Úgy gondolom, hogy ezek a meccsek a hozható kategóriába tartoznak (mármint a hazai meccsek. Az idegenbeli meccsekhez kell egy kis plussz a sikerhez.). Az első meccsen csakis a győzelem az elfogadható. HNKC ellen egy jó játékkal pont, de akár pontok is szerezhetők. A Kiskunhalast is egyértelműen meg kell verni. a Vác ellen meg egy szoros meccset várok.
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.03 0 0 627
Igazad van !

Elkészült a sorsolás!
Szept 2-án kezdünk hazai pályán a Derecske ellen! Igazi újonc rangadó lesz !

I. forduló Játéknap: 2007. 09. 02.
Ó. Goldberger SE–Tajtavill-Derecske KK

II. forduló Játéknap: 2007. 09. 05.
Hódmezővásárhelyi NKC SE–Ó. Goldberger SE

III. forduló Játéknap: 2007. 09. 09.
Ó. Goldberger SE Kiskunhalas NKSE

IV. forduló Játéknap: 2007. 09. 16 .
Váci NKSE–Ó. Goldberger SE

V. forduló Játéknap: 2007. 09. 23.
Ó. Goldberger SE–Dunaferr NK

VI. forduló Játéknap: 2007. 09. 30.
Vasas SC–Ó. Goldberger SE

VII. forduló Játéknap: 2007. 10. 13.
Ó. Goldberger SE–Budapest Bank-FTC

VIII. forduló Játéknap: 2007. 10. 28.
Békéscsabai ENK SE–Ó. Goldberger SE

IX. forduló Játéknap: 2007. 11. 18.
Ó. Goldberger SE–Cornexi-Alcoa-Auto-Bahn

X. forduló Játéknap: 2008. 01. 13.
Győri Audi ETO KC–Ó. Goldberger SE

XI. forduló Játéknap: 2008. 01. 20.
Ó. Goldberger SE–DVSC-Aquaticum

XII. forduló Játéknap: 2008. 01. 27.
Tajtavill-Derecske KK–Ó. Goldberger SE

XIII. forduló Játéknap: 2008. 02. 03.
Ó. Goldberger SE–Hódmezővásárhelyi NKC SE

XIV. forduló Játéknap: 2008. 02. 10.
Kiskunhalas NKSE–Ó. Goldberger SE

XV. forduló Játéknap: 2008. 02. 24.
Ó. Goldberger SE–Váci NKSE

XVI. forduló Játéknap: 2008. 03. 09.
Dunaferr NK–Ó. Goldberger SE

XVII. forduló Játéknap: 2008. 04. 06.
Ó. Goldberger SE–Vasas SC

XVIII. forduló Játéknap: 2008. 04. 27.
Budapest Bank-FTC–Ó. Goldberger SE

XIX. forduló Játéknap: 2008. 05. 04.
Ó. Goldberger SE–Békéscsabai ENK SE

XX. forduló Játéknap: 2008. 05. 11.
Cornexi-Alcoa-Auto-Bahn–Ó. Goldberger SE

XXI. forduló Játéknap: 2008. 05. 18.
Ó. Goldberger SE–Győri Audi ETO KC

XXII. forduló Játéknap: 2008. 05. 25.
DVSC-Aquaticum–Ó. Goldberger SE

Előzmény: maresz2 (626)
maresz2 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 626
Azokat a képeket is ki lehet nagyítani. :

jobb klikk a képen ->kép tulajdonságai > ott megkersed a kép címét, kijelölöd és azt nyitod meg valamilyen explorerben. :)
Előzmény: tommy d'angelo (625)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.03 0 0 625
Köszönöm a linket !

Azt írják az edző : Dr Ujj Péter !! Ez elírás vagy Péter "profilt" váltott ? :)

Ha igazad van és a honlap szerkesztői valóban nyomon követik ezt a fórumot akkor javasolnám, hogy kinagyítható képeket tegyenek ki az oldalra, ha lehet.
Előzmény: Leki (624)
Leki Creative Commons License 2007.07.02 0 0 624
Örömmel látom, hogy a honlap figyel az itteni fórumban felmerülő igényekre és nekiállt a Goli történelmét feldolgozni és rögtön egy érdekes cikkel, remélem sok ilyet felraknak még.
Szerintem ha nem akarnak külön fórumot csinálni, ez az index fórum tökéletesen megfelelne a célnak és elég lenne csak egy linket kirakni, hogy még több Goli szurkoló eszmét cserélhessen itt.
Előzmény: maresz2 (613)
Leki Creative Commons License 2007.07.02 0 0 623
No igen, hétvégén megnyerte a strandkézi fordulót Keszthelyen a Goli a döntőben a Boglárral játszva, ami igazából inkább NBIII Somogy csoport válogatott volt. A Goli honlap mellett itt lehet még olvasni, képeket nézegetni az eseményről: strandkézi
Úgy hallottam, hogy egy fiatal balkezes korábban Marcaliban játszó játékost is csábítgat a Goli, ne de ennyit a pletykákról.
Előzmény: johevi (617)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.02 0 0 622
Jogos, de még ha lesz is, elvileges kieső, de mégis bennmaradó csapat...
Szóval nem baj, ha éles, és izgalmas lesz a csata a kiesést elkerülő helyekért.
Lehet, hogy ez az év kuriózum, de semmi nem garantálja, hogy "az a 11. hely", bárki szerzi is, bennmaradó hely lesz...
Szerintem egyik csapat sem teheti meg azt, hogy arra épít, hogy "nah azzal a pár győzelemmel a 11. helyen majd csak benn maradok valahogy".
(Hacsak egy csapat anyagi gondok miatt nem képes jó teljesítményre...)
Ezért is várok kiélezett csatát.

OFF. (az előbbitől független hozzászólás, de lusta vagyok újat kezdeni)
Sok bírálatot hallottam, olvastam a Szparit illetően, nem feltétlenül itt a fórumban.
Szerintem a kiesése ellenére nem feltétlenül gyenge csapat.
Sokszor láttam küzdeni - akár a Győr ellen is partiban tudott lenni -, de sokszor 25-40 perc után elfáradt. Kevés volt a napi egy edzés, ez is lehetett egy oka véleményem szerint a gyenge teljesítményének, kevés pontjának. Emiatt sem tudott bizonyítani, de ez nem zárja ki azt, hogy gyenge volt a kerete.
ON.
Viszont ezért is örülök annak, hogy a Golinak napi 2 edzése lesz - ha jól emlékszem, ezt olvastam korábban -, mert ezt illetően már biztos nem lehet gond, ezen nem fog múlni.
Előzmény: V-Man (621)
V-Man Creative Commons License 2007.07.02 0 0 621
az sem vehető biztosra, hogy jövőre lesz újra két feljutni szándékozó csapat, előző éveket nézve mondhatni kivételes alkalom a mostani.
Előzmény: Attila G. (619)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.02 0 0 620
OFF.
Ismét valamiben egyet értünk. :)
ON.
Előzmény: skyvóker (609)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.02 0 0 619
Furcsa, de én is ezen a mezőny-szétszakadáson gondolkoztam korábban. Habár bármi megtörténhet, s meglepetés eredmények bármikor lehetnek (remélem, sok lesz, mert nem szeretem a papírformát, már ami a nagyobb és kisebb csapatok közötti papírformát illeti).
A Goli bárhol végezhet, mármint a mezőny 2. felében, én a 8-10. hely valamelyikének megszerzésére tippelek, de természetesen örülnék, ha előrébb végezne. Ahogy annak is, ha a Derecske is bennmaradna. Egyszerűen szerintem izgalmasabb lenne a bajnokság, ha mind a 2 feltörekvő csapat esélyes lenne a bennmaradó helyekre.
S ha tényleg kiélezett csatákban dőlne el, hogy melyik 2 csapat esik ki, mert az szerintem azt jelentené, hogy a mezőny második fele sem feltétlenül olyan gyenge, mint ahogyan azt egyesek gondolják.

Más.
Lehet, hogy ez már nem hír, s a Goli már rég leadta a nevezését az NBI-be, de kicsit fellélegeztem akkor, amikor a szombati Nemzeti sportban nem találtam a Golit azon csapatok között, amelyek még nem adták le nevezésüket a határidő lejárta előtt egy nappal. Ezek szerint minden rendben...
Előzmény: tommy d'angelo (607)
Tomo7 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 618

"Vakarcs Krisztina, .... .... Makóban játszott, mellette – kettős igazolással – az NB I B Keleti csoportjában szereplő Mátészalka színeiben is pályára lépett, sőt, az osztályban elnyerte a gólkirályi címet."

Nem játszott kettőssel Mátészalkán (hanem félévkor onnan került Makóra) és főleg nem lett gólkirály NB1/B-ben.

Előzmény: johevi (617)
johevi Creative Commons License 2007.06.30 0 0 617
Jópofa dolog ez a strandkézi, szívesen nézem, de élvonalbeli játékosoknak megtiltanám a csapatának vezetősége nevében. Ha egy NBI/B-s játékos megsérül szomorú, de magánügy, addig egy NBI-es ( profi ) játékos, aki sok pénzébe van egy klubnak, valamint esetleg a bentmaradásba kerülhet ( idén kb 8 egyforma csapat közül nüanszok döntenek: kiesés vagy akár 7-8. hely ) ennél fontosabb.
Előzmény: tommy d'angelo (616)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 616
"Ötödik új játékosát is leigazolta az NB I-be feljutott Goldberger női kézilabda-csapata. Ezúttal a Makóban játszó Vakarcs Krisztinával sikerült megállapodnia a klubnak, amellyel kapcsolatban azért használtuk a címben a Bombanők kifejezést, mert a csapat elindul a strandkézilabda-bajnokságban – ezen a néven.

A szakmai munkáért felelős Kovács Péteren (a képen) kívül most már öt játékossal erősödött a Goldberger az előző szezonhoz képest, amikor megnyerte az NB I B küzdelmeit. Ezúttal is egy olyan játékost sikerült leigazolni, aki az NB I-ben játszott. Vakarcs Krisztina, aki korábban tagja volt a korosztályos válogatottnak, az első osztályú Makóban játszott, mellette – kettős igazolással – az NB I B Keleti csoportjában szereplő Mátészalka színeiben is pályára lépett, sőt, az osztályban elnyerte a gólkirályi címet.
A fiatal játékost egyébként már korábban is le szerette volna igazolni a Goldberger, legutóbb pedig Dunaújvárosban szerepelt próbajátékon, a ma már a Goli szakmai munkáját irányító, előtte a Dunaferrnél dolgozó Kovács Péter próbálta akkor is megnyerni együttese számára. Most, egy új klubban együtt dolgozhat a szakember és a balátlövő.
A klubbal kapcsolatos hír, hogy elindítja csapatát a strandkézilabda-bajnokságban, amelynek keretében Goldberger Bombanők néven szerepelnek majd a lányok, miután a Bomba energiaital gyártóját sikerült megnyerni támogatónak. "

Forrás : www.obudaisport.hu

Sok sikert a strandkézi bajnokságban csajok !
Remélem a Bombát meg nem csak a nyári hanem a következő egész idényre sikerült megnyerni szponzornak.
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.30 0 0 615
www.goli.hu és a www.mesti.hu már nagyon rég nem él !

A www.goldberger.hu a hivatalos !
creapress Creative Commons License 2007.06.30 0 0 614
Köszönöm, értesítettem a magyarkezilabda.lap.hu szerkesztőjét, aki 1 percen belül kicserélte a linkhivatkozást.
Előzmény: maresz2 (613)
maresz2 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 613
Nekem bejön az oldal. Itt a link:

Goldberger hivatalos honlapja
Előzmény: creapress (612)
creapress Creative Commons License 2007.06.30 0 0 612
Sziasztok!

Nem tudjátok, hovy tűnt a csapat honlapja? A régi linkhivatkozás most rottweiler kölykök eladásáról szól.

reális001 Creative Commons License 2007.06.28 0 0 611
nagyon örülök ,hogy végre az újágokban is olvashatunk a csapatról, így legalább népszerűsítik végre óbudán is a csapatot. Azért Óbudának is nagy szó az,hogy van egy NBI-es csapata....Remélem sok sok új szurkoló csatalakozik hozzánk!:)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.27 0 0 610
A mai Helyi Thémában a címlapon közölnek egy rövidke cikket a Goliról ( nem a leghátsó oldalon elrejtve ).
Tapasztalatom szerint ezt az újságot elég sokan olvassák és nem egyből a kukában végzi. Reméljük sok Óbudai "felfedezi" a csapatot.................
skyvóker Creative Commons License 2007.06.27 0 0 609
Teljesen egyet kell értsek " pagare " -val, és ha a szurkolókhoz nem is ért :-))) de úgy tünik a kézilabdához, a sport pszichológiához,és úgy általában a csapatsportok specifikumaihoz nagyon is ért. Nekem is úgy tűnik az általad leirtak után,hogy ezek azok az "apró" dolgok,amik végül nagy különbségeket eredményezhetnek.Én ezért is látom remek dolognak egy rendkivüli edző érkezését (nem mintha Berendit nem tartottam volna szintén rendkivülinek ) ,mert igenis sok fog azon múlni,hogy hogy rakja össze a csapatot.Nem ismétlem "pagaret",de most tényleg okos dolgokat irt :-)
Előzmény: pagare (608)
pagare Creative Commons License 2007.06.26 0 0 608

A mezőny 2 részre szakadását illetően valószínűleg igazad van. Az 1.-5. helyezettek köre nyilván az általad említettek közül fog kikerülni.

A Goldberger szerintem lesz olyan erős, hogy ne essen ki. Reálisan nézve az első 5 csapattól nincs sok esély pontot/pontokat szerezni, de semmi sem lehetetlen. Mindenesetre úgy a 8.-9. helyre talán jó lesz a csapat. Úgy gondolom, minden nem kieső helyezés siker lesz.

Ha esetleg az ősz végére nagy baj lesz, akkor látok esélyt rá, hogy télen a tulajdonosi kör még a zsebébe nyúl. Úgyhogy meglesz a bentmaradás. Az alakulgató keret azért már alkalmas kell, hogy legyen arra, hogy az nb1-ben az elvárásokhoz képest szerepeljen. De nehéz megítélni, mert a mezőny 2. felének helyezési sorrendje számomra megjósolhatatlan.

Sokat fog számítani a felkészülés hatékonysága, az új játékosok beépítésének időtartama, Kovács P. és a játékosok összecsiszolódásának időbelisége. Ha a kezdésig ezek a folyamatok nagyjából végbemennek, akkor nem lehet gond. A kulcskérdést ezek jelentik. Ha az összeszokás rendben halad és harmonikus lesz a játékosok egymás közti viszonya + a játékosok-edző viszony, akkor egy jó rajtot és pozitív meglepetéseket sem tartok kizártnak. Ha viszont problémák jelentkeznek, akkor... Bízzunk az előbbiekben.

Előzmény: tommy d'angelo (607)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.26 0 0 607
A végleges keret csak a remélhetőleg sikeres Balatoni edzőtáborozás után derül ki .

A következő szezonban totálisan két részre fog szakadni a mezőny szerintem.

Az 5 nagy a Fradi, Eto, Cornexi, Loki, Dunaferr fog játszani az aranyért és talán a Győrieknek lesz a legnagyobb esélyük az első hely megszerzésére.

a 6-12 között viszont megjósolhatatlan ki hol végez. Bárki kieshet ( akár mi is / csak vicc volt :) / - de akár hatodikak is lehetünk ) annyira kiegyenlített a mezőny. Fontos lesz melyik csapatnak milyen hosszú a kispadja. Ezért se örülnék ha bárki a csapatból abbahagyná !

Tudom még korai, hiszen egyik csapatnak sem végleges a kerete.

Ti mit gondoltok ?
Attila G. Creative Commons License 2007.06.26 0 0 606
Köszönöm szépen az információkat Vakarcs Krisztináról.
Szerintem az a legfontosabb, hogy bizalommal fogadjuk, s ha ezt megérzi, biztos hogy rá fog szolgálni.
Szerintem Kovács Péter sem véletlenül vetett szemet rá. Nem véletlenül figyelt fel rá.
Előzmény: johevi (604)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.26 0 0 605
OK, rendben, teljesen igazad van.
Nincs kétségem afelöl, sőt biztos vagyok benne, hogy jó kis csapat lesz, ahogy eddig is az volt a Goli. Természetes, hogy a vezetőségtől, vagy a honlap szerkesztőitől függ, hogy mikor mi kerül fel a honlapra. De azért szerintem valamennyire érthető a türelmetlenség. Például van már olyan csapat, ahol kihirdették a keretet.
Előzmény: reális001 (601)
johevi Creative Commons License 2007.06.26 0 0 604

Kriszta jó játékos, sokat fejlődött az utóbbi időben és még sok van benne.

NBI-ben viszont eddig 8 meccset játszott, tehát akkora tapasztalata nincsen, góljainak felét büntetőből lőtte. Játékosmúltja kb olyan, mint bármelyik eddigi Golisnak: nagyrészt NBI/B.

Mindenesetre nagyon kellett egy balátlövő, jó igazolásnak lehet, pont jó korban van.

Előzmény: Attila G. (599)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!