Keresés

Részletes keresés

Tréfáskedvű Creative Commons License 2020.04.03 -6 1 95757

Simon Balázs nagy halat fogott, nagyon nagyot, amiért jár a gratuláció: Vojvoda Dávid hosszútávú szerződést írt alá az Albacomphoz. Dávid nyílt titokként kezeli a dolgot már hetek óta.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy edzőkérdésben mit fog a klub lépni. Vajon igazak lehetnek-e a Sztojan Ivkoviccsal kapcsolatos pletykák? Nagy a csend, ki mit hallott?

zozov Creative Commons License 2020.04.03 -1 0 95756

Pedig full egyértelmű....

Előzmény: major.akos (95755)
major.akos Creative Commons License 2020.04.02 0 1 95755

Ezt az üzenetváltást most sokan nem értik szerintem és mindenfélére elkezdenek gondolni.....

Előzmény: A Sporttárs (95753)
hurvinyekk Creative Commons License 2020.04.02 -3 1 95754

Ezért a remek üzenetváltásért kár volt beírni....

A Sporttárs Creative Commons License 2020.04.02 -2 4 95753

Aha, én biztos az vagyok, de az legalább nem fertőz. Ha tagadnád, amit írtam, akkor lehetnék rémhírterjesztő, ami jogi kategória, csak ugye sajnos tagadni nem lehet.

Azt meg, hogy abban a helyzetben, amiben ma az ország, a világ van, mennyire volt felelősségteljes, okos dolog, amiről írtam, szerintem kettőnk közül nem én látom rosszul, és erre még az elfogultságod sem mentség.

Előzmény: János Keller (95751)
zozov Creative Commons License 2020.04.02 -2 2 95752

Fáj az igaz? 

Előzmény: János Keller (95751)
János Keller Creative Commons License 2020.04.02 -6 7 95751

Menj te a jó kurva anyádba , rosszindulatú szemét köcsög vagy! 

Előzmény: A Sporttárs (95750)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.04.02 -3 4 95750

Mostanra remélem számodra is kiderült, hogy hivatalos karantén elrendelése híján is tömegben tartózkodni potenciális fertőzött esélyesként, a minimális felelősség hiányát jelzi. Csak gratulálni tudok hozzá.

(Nem a topik felélesztése a célom. Csak egyszerűen rosszul vagyok attól, amikor - miközben sokan szerencsére igen felelősségteljesen viselkednek és napi életüket is felforgatják - valakik látványosan úgy tesznek, mint ha ők sérthetetlenek lennének és/vagy nem érdekli őket, hogy mások esetleg nem azok.)

Előzmény: János Keller (95739)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.24 0 0 95749

4-ed magammal voltam jelen, hatalmas buli volt az út maga is, a meccs is óriási volt

Széép 

Előzmény: A Sporttárs (95742)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.03.23 0 0 95748

https://m.youtube.com/watch?v=vUkW53cDUVo

Könnybelábad a szemem, micsoda hangulat egy sima alapszakasz meccsen.... :)) Persze, volt miért és ki miatt (is). :))))

Az ellenfél irányítóját rögtön az elején mint a magyar kosárlabda egyik nagy ígéretét méltatom, szívesen, Simi. :)) De Feri akkor még jobb volt! 

A vendégszurkolók és örök kedvencünk is tettek a csarnok hangulatáról. ;)

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.23 0 3 95747

Lóránt interjú is volt a minap. Itt van belőle egy kis érdekesség. ;)

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.23 0 0 95746

MEKKORA KIRÁLYSÁÁÁÁG!

Köszi Csibének is, meg neked is, hogy szóltál! :)

A mi klubunk is elkezdhetné felpakolni a régi klasszikus meccseket az elmúlt 25 évből. ;) 

Adam.Clayton Creative Commons License 2020.03.23 0 1 95745

órákig tudnék róla anekdótázni, olyan jó túra volt...

pl egy ilyen: már Pécsen voltunk a busszal, de még csak a városban mikor Sanyi nekiállt felvenni a zakót - és benyögte - na bemosakszom mint a hogyhívják gríndoki a vészhelyzetben!

Előzmény: Adam.Clayton (95743)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.03.23 0 0 95744

Ja, bréking, nemcsak Pécs-meccsek lesznek és ma is egy Alba ellenit tesz fel Feri de már más színekben. :))

Adam.Clayton Creative Commons License 2020.03.23 0 1 95743

pl én, úgy hogy nem is volt szurkolói busz, hanem felkéreckedtünk a csapatbuszra - legjobb élmények egyike

kb 500 fehérvári, a vereség ellenére is szép emlék

A Sporttárs Creative Commons License 2020.03.23 0 0 95742

Most, hogy nincs semmi, Csirke Feri pakolgat fel régi Pécs-meccseket a youtube-ra. Most éppen ezt tette. Minden idők egyik legemlékezetesbb veresége számomra, ott voltam, nagyon sokad magammal Fehérvárról, hát igen, akkor még jártunk nem kevesen. :)) 1998 novembere, az első vereségünk abban a szezonban Czigler utolsó másodperces kosarával egy elképesztő hangulatú meccs végén. Még fel is fedeztem magam a nézőtéren egy rohadt zsúfolt vendégszektorban. :))

Na, ki volt még ott?

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.21 0 2 95741

A gazdaság milliárdokat bukik napi szinten jelenleg, több vállalat megállt, és a kormányszóvivő több százezres munkanélküliséget prognosztizál

Nem nagyon sanszos, hogy a TAO rendszer ezt sokáig túl fogja élni ....

És mivel a csarnok jelenleg sem épül, nagyon optimistának kell lenni ahhoz, hogy egy milliárdokat felemésztő gazdaság újraindító program részeként a csarnokot elkezdik a járvány után .....

Hogy ki meddig marad, majd meglátjuk

Előzmény: Mrwebb (95740)
Mrwebb Creative Commons License 2020.03.19 0 0 95740

Igen igazad lehet! Amig fel nem épül az új csarnok és tele nem lesz a zseb addig pedig tuti maradnak!

De azt észre kéne venni, hogy erősödött a bajnokság.Sok csapat klaszisokkal jobb légiósokat kukáz össze mint mi! Zsebbe nyúlós lesz ha ott akarunk lenni a tabella elején! A szezon elején még jól nézett ez ki, de hamar kiderűlt,hogy ez kurv@ kevés a tophoz!

A reményhal.... Bízunk benne hogy köv szezonra képesek lesznek valami nagyot alkotni😁😁😁/az a baj ezen még én is mosolygok/

Előzmény: Adam.Clayton (95737)
János Keller Creative Commons License 2020.03.19 -1 1 95739

Nincs karanténba! Még előtte hazautazott. Mint több fórumon olvashattad. 

Előzmény: A Sporttárs (95738)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.03.19 -4 2 95738

Ha Olaszországból nemrég hazatért sportoló karantén helyett délután az egyik sportparkban kosarazik, az vajon minek minősül? 

Adam.Clayton Creative Commons License 2020.03.19 0 2 95737

tudom hogy te komolyan gondoltad, de én nem bírom elképzelni, hogy a mostani vezetés képes lenne hibát felfedezni saját magában meg még tanulni is belőle.. sajnos

Előzmény: Mrwebb (95733)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.18 0 2 95736

Engem az elmúlt 2 lszezonban a következetlenség, és következmény nélküliség, valamint igazi koncepció nélküli vagdalkozás zavart

Mindkét szezonban megerősítettük, majd kapkodva kivágtuk az edzőt

Egyik szezonban sem sikerült kiigazítani a keretet a várkapu méretű lukas posztokon

Nem sikerült igazi áttörést elérni a fiatalokkal (6-11 helyezett csapatnál ..)

Mindkét szezonban sikerült agyas, közösség romboló, védekezni nem tudó játékosokat igazolni

Guyton és McDuffie szerintem a jó igazolás kategória, őket meg lehetne próbálni megtartani, utóbbi szerintem nem érezte itt jól magát, főleg egy-két nem am csapattársa miatt, meg a következetlenségek okán. 

Magyar erősítés kellene, de nem kell ide Voja szint szerintem, igaz, szerintem a Csori szint sem elég

Kornel61 Creative Commons License 2020.03.17 0 3 95735

Mc Duffit én nagyon megtartanám, olyan társakkal akik bevonják a játékba. Az ics-ék ezt nem tettek meg, ezért volt hektikus a játéka és a számai. 

Előzmény: Tréfáskedvű (95734)
Tréfáskedvű Creative Commons License 2020.03.17 0 1 95734

Az idei szezonnal kapcsolatban az ősbűn Jesus Ramirez és stábjának kinevezése és a rendkívül gyenge színvonalú szakmai munkája volt. Az utódja, Arik Shivek mester csak tűzoltómunkát tudott végezni, de egyértelmű, hogy ő sem lehet hosszútávú megoldás.

Vadonatúj, bombaerős és garantáltan minőségi szakmai stáb kell. Ez az első lépés.

Következő lépésként a piacon elérhető magyar válogatott játékosok közül legalább egyet, de inkább kettőt muszáj megszerezni: Vojvoda-, Váradi-, Benke-, Perl-színvonalra kell itt gondolni.

A légiósállományról röviden.

Cupkovic: még neki kellene fizetnie, hogy felvehesse az Albacomp-mezt.

Govens: abszolút leszállóág, elég gyengére sikerült a levezető éve, megérett a nyugdíjazásra.

McDuffie: nagyon jó játékos, amit volt, hogy igazolt, volt, hogy nem; ha újoncként nagy jövő előtt is áll, ne marasztaljuk.

Guyton: az egyetlen olyan légiós, akinek érdemes szerződést ajánlani jövőre is.

Ljubicic: idegbeteg, labilis vezére volt a csapatnak, ami meg is látszik a csapat szélsőséges eredményein; fakezű, védekezése nulla és szörnyű volt nézni az állandó labdapumpálását.

Mindenképpen jobb légiósók kellenek Fehérvárra.

Hajrá Albacomp! Hajrá vezetőség!

Mrwebb Creative Commons License 2020.03.17 0 3 95733

Ha vége hát vége! Remélhetőleg tanul belőle a nagy vezetés, hogy az utolsó két szezonunk méltatlan volt hozzánk!És köv szezonra bitang erős csapatot hoznak össze....

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.17 0 0 95732
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.14 0 0 95731

Oké, ment a plusz. Lehet igazad van és én sem a megfelelő stílust alkalmaztam. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.13 0 1 95730

Nekem sincs bajom  Redick-el, meg Veled sem, de konkrétan hol volt itt magas az a ló?

“Ha normálisan fogalmaztad volna meg a kritikát - felesleges jelzők és minősítés nélkül - akkor elsiklott volna felette a szemem.” Ez a mondatod igencsak fellengzősre sikeredett, elég furcsa, hogy azonos hsz-ben oktatsz valakit a “magas lóról” beszédről :)

Maradjunk annyiban, hogy a jelen helyzetben iszonyat kevés a tény, rengeteg a feltételezés, amit ki-ki érzelmi állapota szerint ítél meg

Egy meccs zárt kapussá tételének meccsnapon történő közlése körüli herce-hurca is kiválthat érzelmi hullámokat, ez szerintem természetes

Összességében jó döntések születtek!

Előzmény: Törölt nick (95729)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.13 0 2 95729

Redick! Nekem semmi személyes bajom nincs veled! 
Ha nem tetszett, amit vagy ahogyan írtam sajnálom. Nekem a stílussal több bajom volt, mint a   tartalommal. Ha normálisan fogalmaztad volna meg a kritikát - felesleges jelzők és minősítés nélkül - akkor elsiklott volna felette a szemem. 

A mostani kommentedre: szerintem is kérdés nélkül kellene felfüggeszteni most a ligá(ka)t! Gondolkodás nélkül.

Lórántnak amúgy meg ez a dolga, ha már játékos szakszervezetet szervezett. Tette, amit kellett.

Előzmény: Törölt nick (95727)
angel55 Creative Commons License 2020.03.13 0 0 95728

Lóri, mint a játékosok érdekképviseletének vezetője indította el a petíciót, minden csapat csk-jával és magyar játékosaival egyeztetve. Jó döntés volt!

Előzmény: Törölt nick (95726)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!