Garai Annie vagyok, 53 éves, nem dohányzó és a közelben lakom a Budaörsi úton. Az email fiókjára is küldtem jelentkezést a takarítói munkára, de szeretném itt is jelezni, hogy nagyon szívesen elvállalnám.
Kb. 2 hónapja szűnt meg egy másik lakástakarítási munkám, mivel a tulajdonos otthon maradt mert babát vár.
Kérem legyen kedves jelezni, hogy aktuális-e még a munka.
Elfoglalt szülőknek ajánlom fel tapasztalt segítségemet, takarításban, vasalásban, mosásban és bébiszitterkedésben a IV., XIV., XV. és a XVI. kerületekben a keddi, szerdai napokra. 58 éves, minden káros szenvedélytől mentes nagymama vagyok.
Jelenleg két családnál takarítok, mosok, vasalok, gyermekekre vigyázok. Kitünő referenciával rendelkezem.
TAKARÍTÁST VÁLLALOk! Kötelességtudó,munkát szerető, és tisztelő nő vagyok.49 éves.A minusz alól kell újraépiteni az életemet. Hétfőre, és szerdai napokra,akár hétvégére is egésznapos, -nagytakaritást, vagy heti rendszeres takarítást keresek, nagy házakba, lakásokba. Iskolázott,intelligens ember vagyok. Becsülöm mások értékét, mert így éltem az életem is .Sokoldalúan számithat rám .Jelenleg is családoknál vagyok, referenciával rendelkezem.Gyors, precíz, mindent az igényeihez mérten! Család-kert-és állatszerető vagyok, mivel nekem is van. Köszönettel várom hívását., vagy levelét. E-mail:wg48@freemail.hu
XI. kerületi lakóparkban lévő 45, illetve 54 nm-es lakások takarítására testvérpár takarító hölgyet keres. Egy-egy lakást kéthetente kellene takarítani. Fontos lenne, hogy alaposan, precízen és gyorsan takarítson a jelentkező. Tiszta, igényes, ápolt, fiatalos hölgyet keresek. Köszönettel: G. Zsuzsanna
Elfoglalt édesanyáknak és édesapáknak ajánlom fel 58 éves, tapasztalt, nagymamai segítségemet, takarításban, vasalásban, mosásban és bébiszitterkedésben a XIV., XV. és a XVI. kerületekben a keddi, szerdai napokra.
Jelenleg két családnál takarítok, mosok, vasalok, gyermekekre vigyázok. Kitünő referenciával rendelkezem.
X.kerület Óhegyre keresek egy kedves, megbízható hölgyet, aki egy 53 nm-es lakást hetente 1-2 alkalommal kitakarítana. Van egy 2 éves kisfiam, az így felszabadult időt inkább vele szeretném tölteni. Köszönöm előre is a megkereséseket.
51 éves nő vagyok páros héten hétfői napra keresek munkáz, Jelenleg 6 családnál dolgozom . Vállalok takaritás, nosás, vasalás, esetenkénti ablaktisztitás, függüny mosás, vasalása. Elérhetőségem a gabi959@vipmail.hu vagy a 06305429250 Huszárné Gabi
Amit én feladtam hirdetést....hát azt hittem sok jelentkező lesz. Szóval leirom ismét. Kék busz megállótol 50m-re lévő családi házba, csak hétfőn délelőttre keresünk bejárónőt. NŐT! feladat: Takaritás, vasalás.
Jo napot! Izabella vagyok 22 éves érdeklödnék a munka iránt csak ha lehetséges akkor szombaton tudnék menni mert hétfötöl-péntekig dolgozok egy takarito cégnél.
elérhetöségeim :06309166446 vagy bella2089@freemail.hu várom hivását.
Takarítót/takarítónőt, háztartási segítséget keresek VII. kerületi lakás takarítására. A lakás 95 nm, de ebből csak kb. 50 nm takarítása a feladat : előszoba, 2 fürdőszoba, konyha, vendégszoba, nappali (a hálót és a gyerekszobát egyelőre megtartjuk saját hatáskörben J)
A segítség heti 1x, lehetőleg pénteki napokon 9-14 óráig kéne, alkalmanként 5-6000 Ft-ot gondoltam, az aktuális feladatoktól függően (takarítás, felmosás, portörlés, fürdőszobai szaniterek, tűzhely, hűtőszekrény tisztántartása, esetenként vasalás, tiszta ruhák összehajtogatása, könyvek rendszerezése, stb.)
Jelentkezéseket telefonszámmal az adatlapomon található e-mail címre kérek. Előre is köszönöm!