Keresés

Részletes keresés

fozolalu Creative Commons License 2007.02.21 0 0 2531

Gézoo, ne keverd a szezont a fazonnal, a baba születik, a mama pedig szül, egyeltalán nem ugyanazt éli át, és nem ugyanazok a hatások érik

max akkor érte uaz a mamát, amikor ő született

mindenki megszületik, de nem mindenki szül ( ez egy ősi kínai bölcsesség volt :)))) )

nem akarom misztifikálni a szülést, ez egy nagyon természetes folyamat ( kéne legyen) , másként kellene kezelni egy kicsit

de azért az tény, mióta világ a világ, egy kicsit ez mindig, minden kultúrában misztikus volt

Előzmény: Gézoo (2530)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.21 0 0 2530

Drága Hölgyeim!

Dehogy bagatelizálom el a szülési fájdalmakat.. Csak viccesre vettem a figurát..

( Mert reálisan egy tökönrúgás kínjait sem ítélheti meg egy nő, úgy a szülést sem

egy férfi..)

Az tény, hogy a természet így tervezett minket..

Úgy az anyát, mint a babát ugyanaz a hatás éri, csak a baba kilenc hónapos a fogantatástól, az anya kicsit több, így talán ha a baba elviseli, akkor az anya is.

És ugye nem vitatjátok, hogy született baba én is voltam..

Gabiiiiii Creative Commons License 2007.02.20 0 0 2529
azok utan,hogy a kornyeztemben levo himnemuke mindegyike bele akar halni 37.2 magas lazba es mar vegrendeletet ir,el tudom kepzelni:)
Előzmény: tracy71 (2528)
tracy71 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 2528
Már bocs, de Gézoo én ennél a fajta megnyilvánulásodnál többre becsültelek, a hsz-aid alapján. Azt írod, hogy mennyire szereted a családodat, tiszteled a feleségedet. Ha ez valóban így van, akkor meg tudnod kellene, hogy a szülést a legtöbb nő "nem nyafogja". Ha a férfiak egyszer átélhetnék azt a fájdalmat, hát nem is tudom, mit mondanának a "teremtés koronái"???! 
Előzmény: Gézoo (2519)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2527
Gezooo..en elhiszem,hogy a ferfiaknak is hatalmas fajdalmat okoz pl a borotvalkozas,de azt azert hidd el,hogy egy szuleshez nem hasonlithato:)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2526
Te is szeretsz?  Mármint így szenvedni ? :D:):):):)
Előzmény: Eleon Nóra (2525)
Eleon Nóra Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2525
Jajj, de sajnállak! De komolyan . :-DDDDDDD
Előzmény: Gézoo (2524)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2524

:D  Ó, az már nem, de hogy addig mennyit kell szenvednünk  :):):):)

Előzmény: Eleon Nóra (2521)
Eleon Nóra Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2523

Szülni meg olyan, mint kiszarni egy görögdinnyét, eheh. (Nem a saját hasonlatom.)

Eeeez, beszarás. :-DDDDD De igaz!!!

Előzmény: Törölt nick (2520)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2522

Na ugye.. Mondjuk én sem írtam, hogy nem én találtam ki a "tökönrúgás" szöveget ..

csak plagizálom.. az más kérdés, hogy az erősen többértelműsége  miatt tetszik..

Ami a fizikai "mellberúgást" illetei, azért mert nekem kicsi, még nem jelenti, hogy ne fájna ugyanúgy.. csak legfeljebb nem nyafogok miatta.. (Ugyanannyi ideg, ugyanazon szövetek csak lényegesen kevesebb..  miért lenne másként?)

Eleon Nóra Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2521
Én is kajánkodhatok? A sejtecséideN? :-)))

És mond már, iszonyú fájdalommal, és vérzéssel jár a kiürítésük? :-DDDD Nem hinném. :-))))
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2520
"ha a lányokat is tökön lehetne rúgni, akkor

a szülés miatt sem nyafognának.."

Nem sok értelme van az összehasonlításnak. Egyébként a mellberúgás se kismiska, ha már itt tartunk.

Szülni meg olyan, mint kiszarni egy görögdinnyét, eheh. (Nem a saját hasonlatom.)

Gézoo Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2519

Szia!

Nos, ilyenkor szoktam azt mondani, hogy "ha a lányokat is tökön lehetne rúgni, akkor

a szülés miatt sem nyafognának.."

Tudod pontosan, hogy a menszesz nem mindenkinél jár "végzetes" tünetekkel..

Valamint azt is, hogy ezer más baj, nemtől függetlenül is okoz rossz vagy nagyon rossz

állapotokat, mégsem halljuk havonta..naponta, hogy "bezzeg ha tudnátok.."

Ha már felhoztad, a nőknek 1 db sejtecske miatt van ekkora baja havonta.. Akkor

mit szóljunk mi szegény fiúk, nekünk két naponta milliónyi sejtecskénk termelődik..

Mondjuk azt, hogy akkor 15 milliószór akkora a mi gondunk ??

Előzmény: Krokofánt (2518)
Krokofánt Creative Commons License 2007.02.19 0 0 2518

Gezoo, jól értem, hogy a timsó okozta gyötrelmek legkevesebb 24 órán át tartanak, és olyan erősek, hogy általában nem lehet kibírni két bitang erős fájdalomcsillapító nélkül? :-))))

mellesleg: voltam egyszer kontrollon egy szemklinikán, közvetlenül egy komolyabb szeműtét után. egy nagyon kedves doki megkérdezte, hogy érzem magam. udvarias mosollyal mondtam neki, kösz, megvagyok. kérdezte, fáj-e, mondtam nem olyan vészes. erre a doki széles vigyorral közölte, hogy ó, igen, a lányok bírják, sose panaszkodnak, bezzeg a fiúk mind elviselhetetlen fájdalomról és mérhetetlen szenvedésről számolnak be :-))))))

Előzmény: Gézoo (2510)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2517
:)  Kajánkodhatok?
Előzmény: Eleon Nóra (2514)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2516
:):):)  Persze, hogy lehet.. :)  Ettől érezzük, hogy fontosabbak vagyunk a közönynél..
Előzmény: Törölt nick (2513)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2515
Köszönöm és viszont kívánom!
Előzmény: szpsz911 (2512)
Eleon Nóra Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2514
Én meg a borotválkozást inkább. :-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2513

akkor inkább a ciklus és mellékhatásai..

Erre azért ne vegyél mérget :)

(Butaság lenne, ha olyanon szomorkodnék, amin nem lehet változtatni..

Persze, de piszkálódni azért lehet :))

szpsz911 Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2512

Szia Gézoo, félre ne érts, nem bántani akarlak. Magával ragadó a lelkesedésed és ez tiszteletre méltó.

Pusztán tényleg az volt a célom, hogy hallgattassék meg a másik a fél is. Mindezt toleráns módon kezelve.

Azt hiszem, sikerült is a közös nevező. Ennek örülök.

Szép napot, és sok boldogságot a csöppséghez.

A gyermekteleneknek pedig szintén a teljes élet örömeit kívánom. (magamnak is:)

Előzmény: Gézoo (2509)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2511
me jelentésa = ma
Gézoo Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2510

Szia!

Nos, me reggel borotválkozás közben éppen az jutott eszembe, hogy ha választanom kellene a mindennapos borotválkozás rendszeres sebesülései, és az ezzel járó maró timsó stb és a menszesz között..  akkor inkább a ciklus és mellékhatásai..

A többi kellemetlen oldal is, meg van pepitában.. tudomásul vesszük és kész..

(Butaság lenne, ha olyanon szomorkodnék, amin nem lehet változtatni..)

Előzmény: Törölt nick (2507)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2509

Szia!

Köszönöm, egészen belepirultam.. :)

Igen, igazad van.. Néha túllövök a célon.. és túlzásba esek..

Mentségem csak az lehet, hogy olyannyira szeretném, hogy mások is átéljék

mindazt a gyönyörűséget amit egy kicsi élet adhat.. Majd jobban vigyázok ezután..

Előzmény: szpsz911 (2506)
andi88 Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2508

Szia!

Ezt nagyon jól megfogalmaztad!!!!!!

Kár,hogy sokan nem értik meg...........

Előzmény: szpsz911 (2506)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2507
Hm, a női(es)ség kellemetlen oldalával mi lesz? :)
Előzmény: Gézoo (2503)
szpsz911 Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2506

Tisztelem Gézoo-t, amiért tényleg ilyen szuper apuka, azt hiszem nagyon sok családanya összetenné két kezét egy ilyen férjért. (és ezt nem gúnnyal írom)Maximális tiszteletem érte, de egy valami akkor sem fér a fejembe:

Miért nem lehet fenntartások és bújtatott "csakazértisagyerekkeljobb" célozgatások mellőzésével, csont nélkül elfogadni, hogyha valaki nem vállal gyermeket?

Az átlagember a szar és a sülthús közül a húst választaná eledelül. De ha valakinek a szar ízlik, akkor azért el lehet fogadni, hogy ilyen is van, nem?

Nembeszélve arról, hogy a gyerekkel/gyereknélkül életforma nem jobb vagy rosszabb csak MÁS. Én pl nem érzem eddig a hiányát és nem tartanak rossz embernek a környezetemben.

Ugyanez a cécó van a kutyások vs nem kutyásokkal. Ugyanez volt régen, 20 éve az autótulajdonosok/autótlanokkal stb stb.

Vadász ismerősöm szokta mondani, hogy "lehet vadászat nélkül élni, de minek?"  Holott nekem a vadászat brrr...

Én meg azt mondom: "lehet tolerancia nélkül élni, de minek?"

:-)

Gézoo Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2505
Tudom.. :)
Előzmény: Gabiiiiii (2504)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2504

valahogy nehezen erzem at ezt a hangulatot talpig lefosva,lehanyva:)

csak hulyeskedek,teljesen igazad van:)

Előzmény: Gézoo (2503)
Gézoo Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2503

Én azt kérdeztem két hónap után, hogy miért nem nőnek születtem..? 

Mert akkor csak megszoptatnám és kész.. Így meg vizet forraltam, visszahűtöttem, belekevertem, majd 36 fokosra hűtöttem.. karomon a kicsimmel.. hogy ne ordítson, mert

a szomszédok verték a falat, vagy a plafont..  ha felsírt ..

( És még csak akkor jött az etetés, a böfi-csuri és a pót etetés.. a poci görcsök és a pelus.. visszaaltatás.. )

De amikor jóllakottan a nyakamhoz bújt.. vagy belekapaszkodott az arcomba

a pirinyó ujjacskáival, azt leírni sem lehet.. érezni, átélni kell..Hmmmmm. igen..

Előzmény: Gabiiiiii (2501)
Gabiiiiii Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2502

az,hogy eljussak pl a parommal egy koncertre jobbheti komoly egyeztetest kivan,hogy ki legyen a gyerekkel...Azert az nem olyan,mintha meggondoljuk magunkat es megyunk a fejunk utan es majd hazajovunk,ha kedvunk van:)

Buvarkodni es motorozni hogy lehet egy gyerekkel????

Előzmény: mocskos ruca (2496)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!