Most néztem meg a meccset, tényleg rettenetesen hiányzott Mac. Hiányzik az a plusz most a Houstonból, ráadásul Sura is hiányzik most aki azért fontos látszeme ennek a csapatnak. A Magic játéka nagyon meglepett, Prince edző úgy tűnik elbeszélgetett egy kicsit Stevievel, nagyon kulturált ball gamet játszik a Magic. Passzolunk és passzolunk majd vki csak üres lesz és bedobjuk. Francis meg nem játsza már a kiskirály szerepét, ami azért nagy dolog nála :) persze néha azért megadja azt a pluszt ami egy sztártól elvárható. Howard meg egyre jobb, pár éven belül top5 PF lesz. POra sztem még nincs igazán sansza ennek a csapatnak idén (ha itt lenne még Cat Mobley...) de egy két év múlva biztos PO csapat lesz ha nem robbantják szét.
Másik oldalon észrevettem egy két dolgot, Yao megtanult blokkolni :D. A múltkori meccsen kiosztott 7et ma meg 4et. Az eddigi kemény 1-1,5 BPG idén tuti felülmúlja :). Másik dolog meg az hogy atletikus nagy emberek ellen még mindig meggyűlik a baja. Ez főleg leppatanoknál jön ki, úgy tűnik idén se lesz neki 10 RPG (most bánhatja hogy mért nőt ekkorára :D) Luther Fej meg egyre szimpibb, fav rookie nálam eddig :)
Ma megnyerhetjük a Heat elleni szériát, go Pacers!
Mikor nyer már végre a KNICKS? A remek Brown edzővel, a tehetséges Stephon Marburyvel, és a térdsérülései miatt soha ki nem bontakozó VALÓDI JORDAN_UTÓD ANFERMEE HARDAWAY-jel sokkal jobbnak kellene lenniük
Másik kedvencem a New Jersey nets, mert Vince Carter, jefferson és a Nagy Fehér Sas2 (az első Larry Bird volt), azza Jason Kidd szintén kedvenc kosarasaim
Szeretem Kobe Bryantet is, nyugaton a Lakers a kedvencem
És mivel annó nagy csapat volt valamennyire a Bullsnak is drukkolok. Kár hogy LeBron James nem ott pattogtat
Viszont undorodom az NBA-ben minden bajnoki címet elhalászó San Antonio Spurstől, Duncan jó kosaras, de nem vagyok rajongója
Egyébként meg a Suns is csak azért kapott ki a Kingstől, mert Peját akkor elkapta a gépszíj, a harmadik negyedben brutálisan dobott, tarthatatlan volt (főleg a Suns fantasztikus védelme számára :). Nézd meg a többi meccsen a statjait, összesen nem dobott szerintem annyi pontot, mint a Suns ellen.
Az ilyen ki vert meg kit bonyolult és nem is ad tiszta képet, hiszen a Jazznek csak egy veresége van, na kitől? :)
De a Pistons más tészta,ők le fogják nyomni a Sunst is simán (bár ne lenne igazam, de az a defense nem fog ízleni a srácoknak). Az lesz majd a mérvadó, hogy a közvetlen riválisokkal (GS, LAC, Lakers) milyen meccseket nyom a csapat.
szerintem ezekből nem szabad sose következtetéseket levonni. minden meccs teljesen más, nem számít túlzottan, hogy előtte kitől kapott ki, vagy kit vert meg.
ennek ellenére, a Suns gyengült, de nem annyit amennyit várni lehetett volna Stoud kiesésével.
sajnos a ma éjszaka azt támasztja alá, hogy a Suns gyengén kezdett, mert az a Sacramento amelytól kikapott, az éjjel simán kikapott a Detroittól. Amúgy várható volt, hogy Kings és a Rockets együtt fognak sírni vagy nevetni, nagyon szépen fizet az Orlando győzelme, sajnos nem játszottam meg. Ma lesz 3 érdekes kelet-nyugat összecsapás: Jersey-Utah és Portland-Knickerboxers, Phil-Dallas. Ebből 2 vendéggyőzelmet várok.
"Toughest player to guard, right now? I'd have to say, probably Shaq. He is just so big and powerful, he is one of the most dominating....if not THE most dominant player.....ever."
nagyon levagyok maradva az infok tekintetében, tavaly decemben feladtam az NBA követését. Ma írtam be egy teljes megvonalazott táblába az eddig lejátszott meccseket mivel kell egy kiindulási alap, időközben tippelgetve remélem belelendülök mint az NFL-nél. Remélem látok egy-két meccset, s majd időközben az infokat begyűjtve majd érdemben is hozzászólok mivel ezt a sportot jó pár évig magam is űztem.
Bár a Suns 2-2-n áll, azért nem mondanám éppen gyengének a kezdést, hiszen egy OT és egy 1pontos vereség nem olyan tragikus,különös tekintettel Amaré hiányára.
De mondjuk a meggyengült keletieket sem értem. Meg azt sem, hogy 4-5 meccs alapján hogyan lehet szigorűan kategorizálni egy csapatot :)
na mindegy, akkor csak egy korsó sör árát csak teszem fel a Dallasra, 10-szeres szorzó a bajnoki gyűrű a Betandwinen. (sajnos a Suns gyengén rajtolt, a San Antoniot meg nagyon nem csípem, a meggyengült keletiek meg esélytelenek, nincs más választás)
Houston-New Orleans/Okl. City meccset láttad? Mason tépni akart, Yao leblokkolta, Masonhez visszakerült a labda de már a földre a került ekkor és Yao még megakarta szerezni a labdát (ráfeküdt majdnem, volt ugy kb 20 centi yao pocakja mason oldalától) aztán feka barátunk kicsit morci lett és mint egy súlyemelő ugy felemelte Yaot és lelökte a földre...qrva nagy volt :DDD Aztán volt egy két pofon de asszem senkit sem ütöttek meg, de végülis semmi eject nem lett. Pedig Birdman nagyon akarta a balhét :)))
Ez azt hiszem, még hetekig téma lesz.:) A Bulls ellen Chandler és Jefferson között nem csak testi kontaktus volt, hanem Tyson meg is ütötte Jeff könyökét, itt meg Zo még időben belépett, egy helyben felugrott, Carter meg belerepült. Nehéz szitu.
Ha meg tudnám mondani 3-4 meccs után, nagyon okos lennék. :-)
Nem hinném, hogy a gyűrűkre esélyük lenne. Ez a Dampier gyerek centerposzton nem egy túl megnyugtató dolog, és egyéb posztokon is vannak erős hiányosságaik.