Keresés

Részletes keresés

Lifeofbrian2 Creative Commons License 2024.03.31 0 2 18327

Gratulálok a csütörtöki győzelemhez! 

Gaga84! Creative Commons License 2024.03.30 -1 0 18326

Martins akkor gondolom nem marad Szegeden.

Előzmény: Bembi86 (18325)
Bembi86 Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 18325

Taggart09 Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 18324

Csak a magam nevében tudok beszélni:Veszprémben ha Laci esetleg megy a sportigazgatói székből, akkor azt nem Csaszi szinttel kellene pótolni.

Jelenleg. 

Gaga84! Creative Commons License 2024.03.30 -2 1 18323

Csaszi: nagyon remèlem,h nem NL helyèt kèszítik elő nekik…

Előzmény: Taggart09 (18321)
Taggart09 Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 18322

Most hirtelen a nagy iramban nem is emlékszem, hogy a Szeged ellen kapott valami lehetőséget Mahé?

Nekem nem rémlik. 

Lehet, hogy nincs igazam, de ha esetleg még ő is becsatlakozna érdemben a szezon döntő fázisába, akkor az akár meghatározó jelentőséggel is bírhat. 

Már ha Ilicsék akarnak neki feladatot és látnak benne pluszt. 

Taggart09 Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 18321

https://www.handball-world.news/artikel/kentin-mahe-will-mit-gummersbach-schon-kurzfristig-zurueck-nach-europa-da-gehoert-der-vfl-hin-1005662

Azon gondolkodtam, hogy vajon szán a klub még itt valami szerepet neki?

Csaszi:amikor feltűnt a Sport TV-ben, nekem olyan üde színfolt volt, mert mint nemrég még volt játékos szemével is kommentált.

Lehet, hogy nincs igazam, de mára inkább azt érzem, hogy "túlkommentálja" az egyes szitukat.

Egy-egy jelenetnél már inkább zavarónak tetszik, hogy akár percekig magánál tartja a szót.

De persze letisztulhat ez idővel. 

Gaga84! Creative Commons License 2024.03.30 -1 0 18320

És attól tartok,h ez csak az első lèpcső Csaszinak…

Előzmény: Just1Question (18319)
Just1Question Creative Commons License 2024.03.30 0 1 18319

Kicsit furcsa, hogy sehol sem látni semmiféle hivatalos kommunikációt a klub részéről, hogy az !!egyiptomi veszprémi kézilabda akadémiának a szakmai igazgatója Császár Gábor lett.. Instagram-on meg lehet nézni..

Tams88 Creative Commons License 2024.03.29 0 1 18318

Elderaat és Kosorotovot sztem érdemes külön kezelni. Elderaa alapvetően nincs rossz formában. Észrevehetetlen volt tegnap, de hasznos. Védekezése jó volt, elől kiosztott pár gólpasszt, megcsinált pár előnyt, nem szórt el labdakat. Tegnap ez elég volt. Nyilván később tőle is több kell, nem lehet valaki ennyire passzív király poszton egy Veszprémben. De tény és való, hogy ő tipikusan az a játékos aki akkor is tud rohadt jó lenni ha észrevehetetlen. Koszorotov más kérdés. Én még mindig nem temetném. Egyértelműen nincs jó formában, és sztem az indokolatlan játékpercei is ennek szóltak (meg Elderaa passzív lövőjátékának), kicsit ki akarják rángatni a gödörből. Várjunk még vele, ősszel is egyik percről a másikra talált magára. Reméljük most is ez lesz. Csak pozitívan! :)

Előzmény: Bembi86 (18316)
Psenior Creative Commons License 2024.03.29 0 1 18317
Kosorotov feltűnően el van bizonytalanodva, hozzá valami pedagógiai trükk kellene. Kiváncsi lennék, mennyire sikerült neki emberileg beilleszkedni a többiek közė. A visszavágón kezdetném a "nagyok" közt... hátha.
Nem tudom a jövőt, hogy képzeli NL, de Ludo kell nekünk mindenképp! Remili, Liget, Ludo, Dragan és Vailupau köré építeném a csapatot még évekig. Ők mozdíthatatlanok (kéne, hogy legyenek)!
Bembi86 Creative Commons License 2024.03.29 0 0 18316

Kosorotovval meg El-Derával kell valamit kezdeni támadásban, mert előbb-utóbb ezt ki fogják szúrni az ellenfelek, és mindenki Nedimen meg az aktuális jobbátlövőn fog lógni

videkiman Creative Commons License 2024.03.29 0 4 18315

Tényleg elég vicces, hogy egy ilyen meccs után is szinte több a negatív komment. :) Nyilván érkezik majd a válasz, hogy a kritikának mindig megvan a helye, meg csak úgy lehet fejlődni, blablabla. De itt néha az az érzése az embernek, hogy egyes szurkolóknak olyan elvárásai vannak, hogy mindenki lőjön legalább 4-5 gólt, meg persze a védekezés is legyen atom. Persze ha egyenként nézzük őket, kb mindegyik játékosban benne van ez, de ílyen matek alapján kb. 50-25 lenne minden meccs végeredménye. :)

Kemény hova jutott a Szeged pár év alatt, bajnoki címek, sima 50-50 esélyes meccsek után, gyakorlatilag másodszor zúgnak ki már az odavágó után az oda-vissza párharcból. Egyébként ebben valószínűleg nem csak az ő lejtmenetük van benn, hanem a Veszprém fejlődése is. Tehát a sokat kritizált Ilic alatt azért lépett előre a csapat, mégha az jogosan vita tárgya, hogy kihozza-e belőlük a max potenciált.

Gabalier Creative Commons License 2024.03.29 0 1 18314

Sok dolgot leírtatok, amit még talán hozzátennék, hogy végre volt szélső játék, remek helyzetkihasznalassal. Egyedül Kosorotovot kell valahogy felhúzni. A visszavágón is erőltetni kell, amennyire csak lehet, szerintem a potenciál benne van.

Azért több nagycsapat megszenvedett Szegeden, szóval tényleg bravó ehhez a sima meccshez.

csakaveszprem Creative Commons License 2024.03.29 -1 5 18313

Hasonlóan látom: az országot általában is jellemző letargia eluralkodott itt a fórumon is. Meghatározóvá vált a "minden rossz" narratívája és ebbe az értelmezési keretbe igyekszik a többség a véleményét (és egyre inkább a hangulatvezérelt meglátásait) elhelyezni. Nyilván van helye a kritikának, de a "takarodjozás" és a "senkiházizás" már egy más kategória. 

Szerintem ez is az egyik oka annak, hogy egyre kevesebben ragadnak tollat.

Előzmény: VP83 (18311)
csakaveszprem Creative Commons License 2024.03.29 0 2 18312

Annyit és úgy játszottunk, amennyit és ahogyan kellett: Szegeden (csont nélkül) nyerni - függetlenül a csapatuk aktuális helyzetétől - mindig jelentős fegyvertény.

Örömteli Corrales, Casado és Yahia javuló játéka, Descat és Vailupau magabiztossága, a gyors lerohanások alkalmazása, a beállós körüli védekezés; ugyanakkor aggasztó Kosorotov és Elísson formán kívülisége, Marguc makacs sérülése és Elderaa halvány játéka. Továbbegyenlő: rendkívül hullámzó, meccsről-meccsre változó egész idényben a játékunk, így teljesen megjósolhatatlan a BL-szereplésünk végeredménye; a győzelemtől a negyeddöntős búcsúig bármi lehet (a hazai mezőnyben szerintem nem lesz kérdés).

VP83 Creative Commons License 2024.03.29 0 2 18311

Ha ikszeltünk volna, vagy szoros vereséget szenvedtünk volna, 15-ször ennyi komment lett volna. Épp ezért jegyezzük meg: kétség nem fért a győzelemhez, belfért, hogy a B sor játssza a hajrát is és ha nagyon kapartunk volna, újra 12 körüli különbség lett volna.

Nagyon pozitív a két spanyol, Rodri és Casado játéka, és bizony aggasztó Kosorotové. Kell egy jó lövő majdnem mindegy, hogy melyik oldalra, ugyanis Sandell se életbiztosítás.

Taggart09 Creative Commons License 2024.03.29 0 0 18310

Ha így nézed, akkor a Kielce elleni rangadón meg Fazekes, Mindegia, Zarabec teljesítményét kritizálta a plocki tábor.

Alilocicsot meg egyenesen a pokolba kíváják a szurkeszek, hogy minek kellett vele hosszabbítani.. 

No, hát ott is csak érvényesül a szurkolói lélektan. :)

Lucinról meg annyit, hogy régóta tolja a Plock szekerét előre a gólerős játékával, azt viszont tényleg nem tudni, hogy ide hogyan illeszkedne.

Elhangzott, mint kérő a Barca, ott a pletykák szerint Langaro a Dinamóba tart, de az is lehet, hogy a horvát játékos itt köt ki. Mindenesetre Karacic honfitársa rá nagyon felhívta a figyelmet a Wisla-Kielce meccs előtt...

Erre Lucin hintett egy nyolcast.. Bár a csapata simán kapott ki. 

Gabho28 Creative Commons License 2024.03.29 0 0 18309

Lassan Remilivel is el kell kezdeni a hosszabításos tárgyalást! Nem szabad, hogy egy 1 millió euróért megvett játékos aztán ingyen távozzon.

Szerintem egyik balszélső felesleges, az ő pénzét lehetne Fabregas fizetésébe tolni. Balszélre egy fiatal tehetséges magyar játékos elég lenne, esetleg egy olyan irányító, mint Mahé, aki tud szélsőt is játszani.

Jól láttam Wisla meccsen, Gergő kiszorította az ide vágyott Lucint?

Martins tegnap megint bebizonyította, hogy kevés lenne ide.

Gabho28 Creative Commons License 2024.03.29 0 0 18308

Ha Fabregast visszahúzza a szíve Barcelonába, akkor Karalekre kell rárepülni. Neki is 25-ig van szerződése! De Rosta is jó lenne.

Gabho28 Creative Commons License 2024.03.29 -2 0 18307

A királypozíció egy vicc! Elderaa 1 gólocska, Kosorotov 0!

Hol van már egy Perez, Ilic, Nenadic vagy Lauge? De lehet még Ilyés Fecó is jobb volt.

Bembi86 Creative Commons License 2024.03.29 0 2 18306

Én ùgy hallottam,hogy a klub nagyon sok mindent megtesz Ludo maradásáért, sőt,egy viszonylag hosszùtávù ajánlat már van is előtte.

Ő és Nedim A kulcsjàtékosok a következő évekre.

Sandellt én is megvédeném, totál, a meccs szempontjábòl érdektelen szakaszokban kap perceket, Omar meg aki tàvozik, sokkal többet 

Taggart09 Creative Commons License 2024.03.29 0 1 18305

https://aalborghaandbold.dk/aalborg-haandbold-forlaenger-med-lukas-nilsson/

Ha már Aaborg, egy Nilsson hosszabbítás az aktuális hír. 

Taggart09 Creative Commons License 2024.03.29 0 2 18304

Sandellt megvédeném, mert lehet, hogy itt kapott sok játékpercet, de éles, nagy téttel bíró meccset, mikor utoljára?

Fabregas:éppen tegnap olvasgattam vissza a Fabregas cikkeket, amikor 2022 ben megjelentek a tudósítások, hogy ideigazol.

Hát, ott is megemlítették, hogy a Barca nem tudta megadni megadni azt összeget neki, mint a Veszprém. 

Lehet érzelmi dolgokra hivatkozni, hogy ki hogyan érzi magát valahol, milyen a vezetői környezet, vagy más egyéb, de bizony van anyagi rész is. 

De nyilván, ha egy klub olyan csomagot rak le, ami jobb, mint mondjuk a Barcáé, akkor az nem hátrány.

Személyes véleményem az, hogy ezért a játékosért el kell menni a falig, ameddig csak képes a klub. 

Rosta Miki szokta mondani, hogy Fabregas jelenleg a világ legjobb játékosa a szemében, mert 3-as védőként is világklasszis, ugyanúgy mint támadásban.

Ha eljön az idő, akkor én Draganért is minden erőforrást mozgosítanék.

Mérkőzés:Azt nem kell magyarázni, ha valaki így lelépi a Szegedet az otthonában.

Tartottam a meccstől, de teljesen feleslegesen. 

Annyit mégis megjegyeznék, hogy a támadójáték a mezőny top 3-jában van, egy mindennel felszerelt arzenallal, ami szerintem egy jobb védekezéssel mindenre elég lehetne a szezon végén.

Viszont láttuk a másik arcát is már a csapatnak.

Összességében szép volt ez és talán nyugodtan előre is tekinthetünk az Aalborgra. 

Remélem nem kiabáltam el. 

Dr. Jack Creative Commons License 2024.03.28 0 2 18303

Szerintem sem volt rossz, a kimaradt lövései felénél simán lehetett volna szabálytalanságot fújni. Nekem ő alapvetően pozitív. 

Előzmény: Thor. (18301)
Gaga84! Creative Commons License 2024.03.28 0 0 18302

Közben Ludo is megszólalt: bármi lehetséges. Remélem elmegyünk a falig és màr holnap meggyőzzük a hosszabbításról.

Előzmény: Gaga84! (18294)
Thor. Creative Commons License 2024.03.28 0 2 18301

Illetve szerintem ma is inkább volt szerencsétlen (a lövéseknél), mint rossz. Valamint az sem segített rajta, hogy a kalandozó Kosorotov mellett kellett játszania. Sajnos ő ma is katasztrófa volt.

Előzmény: Dr. Jack (18300)
Dr. Jack Creative Commons License 2024.03.28 0 0 18300

Sandell alapvetően nem szokott rossz lenni. Kosorotov sajnos nagyon formán kívül!

Előzmény: Gaga84! (18298)
Psenior Creative Commons License 2024.03.28 0 0 18299
Végre egy jobb védekezés és jó kapusteljesítmény. Illetve a szezon eleji Casado ismét megmutatta magát. Franszoák meg a szokásos szinten.
Gaga84! Creative Commons License 2024.03.28 0 0 18298

Két átlövőt kell hozni mindkét oldalra! Kosorotovnak és Sandellnek sem adnám oda a posztot a második sorban.

Gratulálok a maihoz,de maradjunk a realitások talaján nem egy kaliber egyenlőre a két csapat. Rodrinak  hatalmas gratula,végre!

Előzmény: dannytrejo2 (18296)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!