Na elmész te a pi...ba. Ki a faszt érdekel, hogy mikor vetítették a Twin Peaks utolsó részeit? Most tényleg kiakadtam!!!! 22.45.-kor nincs jobb dolgod mint ilyen hülyeségeken gondolkodni. NŐS VAGY VAZE!!!!! Ha ennyi a fölös energiád még egy edzés után, hát nem irigyellek(de a feleségedet sem)!!!!! Elmagyarázzuk, hogy mit kellene ilyenkor csinálnod? Ezért nincs gyereked....... Twin Peaks...... vaze...... HÜLYE!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Gyermekeim, jelzem, hogy a pom-pom lánycsapat projekt elérkezett a döntéshozatali fázisba. Az alábbi csapatot gondoltam nektek, de a fizetésük nem csekély!!!! Ezért a havi tagdíj 10 ezer Ft-ra emelkedik ha megszavazzátok! Ezért az összegért teljeskörű szolgáltatást vállalnak. :-) Estére kell a válasz!!!!!!! :-)))
természetesen power pointtal készíted majd el, hogy a Tuji ne értsen belőle semmit:))) Tujikám elfáradtál a nagy semmit tevésben ,mert ez elég gyenge válasz volt. (még a "buzi tanárok" is jobb lett volna:))))
Tisztelt Titkár Úr figyelmét felhívnám arra, hogy minden nemű adminisztráció(kivéve gazdasági) Rá tartozik. Engem csak az ülésre kötelező meghívni persze a hozzá kapcsolodó formaságokkal kiegészítve(ingyen kaja és pia). Mint játékos egyetértek abban, hogy egy félévi teljesítményt értékelnie kell AZ edzőnek, mint csapat szinten, mint egyénekre lebontva(gól, gólpassz, kiállítás, fejlődés?, hozzáállás, sportszerűség, csapategység,edzéslátogatottság stb..) . E félévzáró összejövetel időpontjának holnap keddet(este 7) jelölöm mint elnökségi tag. Ha az edző úr nem készül fel rendesen, büntetés előterjesztését fogom kezdeményezni( ma ugyis szabadságon volt).
Legjobb játékos pedig én voltam az idén, a kupát már kiraktam a vitrinembe(gravírozva):)))
Kedveseim! Ezúton hívnám fel mindenki figyelmét arra, hogy a ViaSat televízió Dec. 24. , 25. , 26.-án leadja a teljes Keresztapa trilógiát. MINDENKINEK KÖTELEZŐ, mert az ünnepek után kikérdezem! :-))) Tanárok dolgozatot is írnak majd! :-) Más: Szilveszterre a pénzt már lehet befezetni! Aki jönni akar annak feltétlenül ajánlom, hogy keressen meg, mert ha nekem kell az ugye többe fog neki kerülni!!!!! :-) Kiszállási díj, levágot lófejek, stb, stb..... :-) Hétvégén mi volt egyébként?
Lehet, hogy még tábla sem volt, csak a homokvba rajzolgatták nekik a feladatokat, és ha aznap éppen nem hajtották arra a tehéncsordát akkor meg is tudták oldani annélkül, hogy a tehenek széttaposták volna!!!! :-) De ehez képest hova eljutott??!!
Két kocsi, feleség, nyugdíjas állás, nagyszerű barátok, és egy jól menő sportklubnak az elnöke! Azért ez nem semmi! :-)
Honnan tudná, a Radi, hogy AKI DOLGOZIK AZ HIBÁZIK is? A heti 4 azaz négy munkanapján, nem nagyon van rá lehetősége, hogy hibázzon! :-) Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a négy munkanap nem 4 X 8 órát jelent!!!!!! Bezzeg okoskodni azt tud!!!! De arra már nem képes, hogy egy KÉTEMBERES szekrényt odébrakjanak a családdal! :-)
Nagyon szépen, ügyesen, figyelve a részletekre kiszámoltad a táppénzes napjaim számát. Tényleg zavarba jöttem, hogy milyen jól emlékszel az én kis baleseteimre. A latin tudásod meg egyszerűen lenyűgöző. Ezek alapján szerintem egy matek-latin szakot simán el tudnál még végezni. Bár lehet hogy ezek nehezebbek, mint megtanulni a guruló átfordulást. Látod én is tudok ám szakkifejezéseket.
Amúgy ahogy a Nagyi barátunk kifejtette, nektek ez minden évben jár, törvény van róla vazze. Nekem meg össze kell törnöm magam, szinte roncs embernek kell lennem, hogy egy évben annyit legyek otthon mint ti. Na látod ez a nem mindegy! :)
A heti 20 darab 45 perces óráitokról meg nem is beszélve. :)
Ugye jól látom a helyzetet? Szerintem nagyon is jól! :)
Lehet hogy előfizetek a netre, hogy ide irogathassak. Olyan jó érzés. :)
Amúgy a vasárnapi indulás nekem jó. Köszönöm, hogy engem is beosztottál egy autóba.
Aztán csak ügyesen gyerekek. Délután meg hajrá csajok! Bár szerintem elég nehéz lesz a benga ruszkik ellen. Főleg a Görbic nélkül. Tényleg Bálint így hogyan fogod kiverni meccs közben? Bár neked annyi elég, amennyit a cserepadon mutatják. :)
Neked ennél több szabadságod van amit szünetek formájában veszel ki! Őszi, téli tél közepi, nyári, tavaszi stb, stb. És még ezen felül lesz a betegszabi, amit ugye kiveszel majd az aranyérműtéted után :-))))))
Üdvözlök minden Munkás embert és persze a tanítás tudományát imitáló, léhűtő pedagógust is! :)
Mivel a jól megérdemelt pihenésemet töltöm a Ti adótokból, vagyis ez csak a társaság egyik felére igaz, mivel a pedagógusok még az adót is a mi adónkból fizetik. Remélem mindenkinek világos a levezetett társadalmi rendszer és egyből kideül, hogy kik is azok akik valójában dolgoznak. :)
Szóval gondoltam benézek ide, eme remek fórumra. Sajnos csak ilynekor van lehetőségem néha-néha bekukkantani. De örömmel látom, hogy senki és semmi nem változott.
Örömmel hallottam, hogy vasárnap itt játszatok a szomszédben. Bár nélkülem a játék lehet hogy egy kicsit erős kijelentés lesz. Azért mindent bele!
Tegnap este telefonbeszélgetést folytattam a Vilivel, vagyis csak próbáltam, mivel olyan idétlen és erőltetett módon vonyítottatok a háttérben, hogy nem igazán sikerült értelmes információt átpréselnünk az éteren. Gondolom épp az első és persze egyetlen sörötöket bontottátok. :)
Vasárnap lehet hogy én is innen Ajkáról megyek Veszprémbe. Ez esetben beférek egy gépjárműbe, vagy intézzem magam a szállításomat? Úhh ez lehet hogy magas labda lesz! :-)