Keresés

Részletes keresés

petrence77 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51304
Ha netán ma éjjel is szolgálatos a gömbtárs, akkor nyugis, jó szolgálatot és jó netezést.
Sajnálom is egy picit a kedves Gt.-t ezért a melóért, mert ha jól sejtem, akkor az éjszaka közepén nem tud kiugorni füles újságért, a munkaidő rovására.

Tiszteletteljes üdvözletem minden éjszakai műszaknak !
Előzmény: fősintér (51303)
fősintér Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51303
Ipanema gömbtárs olyan szépen, kedvesen fogalmazott, hogy nem titkolhatom tovább. Nos egy héten 4 napot éjszakai munkavégzéssel töltök. Nem panaszkodhatok mert igen jó munkakör. Igaz: első hallásra nem tűnik valami pazarnak. Nyugodtan telnek ezek az éjszakák, és közben olvashatok, netezhetek. Sőt.Alvásszituáció is előfordul. Nem szaporitom a szót. Éjszakai portaszolgállatos vagyok.
Előzmény: ipanema (51299)
blues12 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51301
Emiatt mostmár belenézek a téli ízébe.
Előzmény: fősintér (51292)
bolabek Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51300
Vizuális típus révén szinte látom Kakukk tizedest rükvercben.
ipanema Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51299

Minden alkalommal, amikor fősintér ősgt beköszönt az éjjeli műszaknak a magam részéről, noha nem vagyok érintett ezt a gesztust igen kedvesnek tartom és szóban visszaköszönök neki. Ez tart így rendszerességgel évek óta, és azóta is gondolkodom, hogy tisztelt gt-unk hol tesz eleget a hivatásának amikor az állampolgárok nagyobb része, sőt egyes rendhagyó macskák (lásd: Citromka) az igazak álmát alusszák. A nickjéből következetetni foglalkozására minden bizonnyal téves út, noha, lehet, hogy a sintérek éjszaka is dolgoznak (olvasom, hogy prérifarkasok lepték el egyes amerikai városokat, ilyenkor a sintéreknek tettrekészenk kell lenni). Személy szerint valami békésebb foglalkozásra tippelnék: pld metrovezető. Igaz, metrovezetés közben nemigen lehet internetezni. Azt hiszem egyszer említette, hogy a műszak olykor lehetővé tesz, hogy egy kicsit szunnyadjon. Ez sem ajánlatos a metrovezetőknek. A taxisoknak megengedett, de nem vezetés közben. Netán éjszakai bárban dolgozik? Zenészkollega? Biztonsági őr? Tűzoltó? Tejkihordó? Légtér-ellenőr? Az, aki válaszol a postán a tudokzásokra? Ébresztő-szolgálat? Orvos? Ápoló? Az, aki a mobilszolgáltatóknál készséggel válaszol ha hajnali négykor felhívom őket, mert elveszett a szerkentyűm? Vagy nyomdász, aki elsőnek olvashatja a festékillatú napilapot?

Ha nem titok, hálás lennék, ha fősinter gt, miután kialudta magát segítene a fentiekben felvázolt talány megoldásában.  

Előzmény: fősintér (51291)
petrence77 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51298
De megnéztem volna ezt a katonasági síversenyt !!
Szerintem ezért a produkcióért simán kijárt volna a két nap szabi. Nem volt humora a parancsnokoknak.

Amúgy volt már egy "Erik az angolna" című videó, egy equadori úszó versenyzőről, aki az olimpián majdnem belefulladt az úszómedencébe. Remélem ez a ghánai versenyző jobban szerepel majd műlesiklásban. Drukkolok neki én is.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51297

Igazándiból szafarivezető volt, ahol –ismerve Ghána éghajlatát- nem sok hóval találkozott

Ghánában tényleg elvétve találkozhatunk hóval.

Orgia007 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51296
Szinte kacagástól bepisiléses
ugróegér Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51295
Ettől elborultam. Láttam, ahogy a Mester síklik a havon.
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51294
Kakukk tizedes minusz 70 métert haladt! Az is teljesítmény.
fősintér Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51293
A www.civishir.hu internettre írta
fősintér Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51292
Reggeli blogot írt a Mester

Szakács Béla

A Ghánai hóleopárd

2010-02-12 07:37

Debrecen – Gyerekkorom óta nagy lelkesedéssel figyelem a téli olimpiai mozgalmat. Idén, a magyarok mellett egy ghánai fiatalembernek fogok szurkolni.

A Ghánai hóleopárd

Igazándiból csak egyszer volt síléc a lábamon. Amikor katona voltam. Úgy volt hogy kap két nap jutalomszabadságot az aki indul a katonasági síversenyen.

Tíz fős volt egy csapat. Kilenc versenyző és egy tartalék. Úgy gondoltam én leszek a tartalék, azt reméltem a kilenc katonatársam biztos tud síelni. Kiderült, hogy ők is azt tervezték amit én. Nem szaporítom a szót, nagy botrány volt. Hárman már a sífutás első 5 méteren kificamitották a bokájukat, Kakukk tizedes pedig csak hátrafelé tudott haladni. Mínusz 70 méter után bírták csak lefogni. Én saccperkábé 9 méter után nekimentem egy hadnagynak és beleborultunk a hóba. Megúsztuk az egészet végül is két hónap eltávozás megvonással.

Remélem a ghánai Kwame Nkrumah-Acheampong nem töri össze magát óriásműlesiklásban. Túl nagy esélye ugyanis nincs arra, hogy dobogóra álljon. Igazándiból szafarivezető volt, ahol –ismerve Ghána éghajlatát- nem sok hóval találkozott. Néhány éve Londonba költözött és ott látott először havat és sílécet. Recepciósként dolgozott egy sícentrumban és ott kapott kedvet a téli sporthoz. Hat éve síelget és elérkezettnek látta az időt, hogy megalapítsa a Ghánai Téli Olimpiai Szövetséget. Most pedig az országot képviseli mint versenyző.

Leopárdmintás síruhában láthatjuk versenyezni, ezzel is fel akarja hívni a figyelmet a kihalás szélén álló hóleopárd-faj megmentésére. Többek között ezért is fogom lelkesedéssel nézni a lesiklásait. Biztonságos lesiklást hóleopárd!

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.
Címkék: Szakács Béla, blog, olimpia,
fősintér Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51291
Szinte gasztrorealyti volt.
Köszöntöm az éjszakai műszakot.
Előzmény: sys4096 (51289)
aas Creative Commons License 2010.02.12 0 0 51290
Előzmény: petrence77 (51288)
sys4096 Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51289
Kepes András evős-beszélgetős műsorának egyik adására kifejezetten emlékszem. Janikovszky Éva, Dolák-Saly Róbert és Sas József voltak a vendégek. Jó volt.
Előzmény: dunavize (51273)
petrence77 Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51288
Ha belepofázhatok aas G. művészetébe, akkor ezt a képet el tudnám képzelni egy TV képernyő képernyőjén is, ami előtt Citromka alszik éppen zi..zú..zzi..zú - val horkolva.

Lusta vagyok megcsinálni. Na meg most időm sincs rá. Nekem sokáig tartana.
Előzmény: aas (51281)
petrence77 Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51287
Arról nem is beszélve, hogy egy cicának szépnek, kipihentnek, kedvesnek kell lennie. Ehhez pedig megfelelő mennyiségű nyugalomra van szüksége.
Előzmény: citromcica (51280)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51286
És árt az éjszakai nyugadalmának. Kiscicáknak esti mese után csucsuka.
Előzmény: citromcica (51280)
Youdith Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51285
Bevallom, nem láttam még az emm 2-ettes hölgyet, aki ezek szerint egy kacagj, Alinda, kacagj c. műalkotásnak is a főszereplője lehetne.
Youdith Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51284
Nagyon pöpec koszorú.
Előzmény: aas (51270)
muzsikás Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51283
ettek a szereplők és közben érdekesen beszélgettek.
Azóta megint van ilyen műsor. Csak itt nem beszélnek érdekesen az emberkék. (Hal a tortán stb. azok a tévés hülyék.)
dunavize Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51282
Ó köszönöm. Meglettem örökítve.
Előzmény: aas (51281)
aas Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51281
citromcica Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51280
Egy cica ne is tévézzen. Rontja a szemét.
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51278
Én is meglehetős vagyok, pedig tagnap sem néztem az emm 2-őt. Ellenben az én macskám nem korán fekvő tipikus és 1 órakor még meglehetősen aktív volt. Ez csak azért kellemetlen szituáció, mert 5-kor meg már kőni kő.
Elcserélem alig használt hiperaktív Haramjámat egy db álmos típusú Citromra.
flamingán Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51277
Azt hiszem, hasonlítok Citromra olyan szempontból, hogy én is álmos típus vagyok, ezért nekem promléma ennek a műsornak a megtekintése. Pedig Kepes urat szeretem, a vacsorázós műsorát kultiváltam.
petrence77 Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51276
Nehogy valaki le lusta macskázza Citromot. A Mester csak annyit írt, hogy álmos típus.
képhiba Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51275
Én is kultuiválom a Zárórát, mert nézhető és Alinda tényleg szokott kacagni.
dunavize Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51274
Elnézést a képhibáért de az indekszs jól megviccelt.,
dunavize Creative Commons License 2010.02.11 0 0 51273

tévés bologg

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1359/1359]    >   >>   >>|

Szakács Béla

2010. 02. 11. csütörtök, 12:35:33 óra

Kedves Naplóm!

Kicsit fáradt vagyok mert tagnap késő estig néztem az emm 2-őt. Már régebben felhívták a figyelmemet a kolégáim a Záróróra című tévéműsora, amiben egy hölgy kérdez valakit. Általában férfiakat. Tegnap pl. Kepes Andrásal volt beszélgetés aki régebben csinált olyan műsort ahol ettek a szereplők és közben érdekesen beszélgettek. A záróra című műsor hölgye Veiszer Alinda nagyon ügyesen kérdez és közben néha kacag is ami nagyon szinpatikus.
Az a baj, hogy nagyon későn vetítik le, és ráadásul halkan is kell néznem, mert Citromka már 10 óra körül lefekszik. Különös, mert a többi cica olyankor éjszakai vadászatra indul, de Citrom ilyen álmos típus.

Szakács Béla

Kedves Naplóm!

Kicsit fáradt vagyok mert tagnap késő estig néztem az emm 2-őt. Már régebben felhívták a figyelmemet a kolégáim a Záróróra című tévéműsora, amiben egy hölgy kérdez valakit. Általában férfiakat. Tegnap pl. Kepes Andrásal volt beszélgetés aki régebben csinált olyan műsort ahol ettek a szereplők és közben érdekesen beszélgettek. A záróra című műsor hölgye Veiszer Alinda nagyon ügyesen kérdez és közben néha kacag is ami nagyon szinpatikus.
Az a baj, hogy nagyon későn vetítik le, és ráadásul halkan is kell néznem, mert Citromka már 10 óra körül lefekszik. Különös, mert a többi cica olyankor éjszakai vadászatra indul, de Citrom ilyen álmos típus.

Szakács Béla

Kedves Naplóm!

Szakács Béla

Kedves Naplóm!

Szakács Béla

Kedves Naplóm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!