Jól értetted. Egészpontosan tönkretették a zárat, és nem vettem bele másik szerkezetet. Én ki tudom nyitni ;-), ha nagyon akarom....
A volvomba körbe biztonsági üvegeket vettem, azt is be lehet b..ni, de nem törik szilánkokra, hanem egyben marad. Majd ütlegelni kell egy csomót, hogy átjusson rajta a tetű.
Ha jól értem kiszerelted azt az egy zárbetétet is ami az autodban van.Erre gondoltamén is
Ezzel csak egy baj van ha pl beszarik a távnyitod vevője. Akorr már csak feltörheted az autod. De ha kell valami a kocsibol úgy is simán beverik az ablakot.
Én (gumival). Nem nagyon halottam olyanról hogy el vittek volna egy vivát vagy trafót,amúgy is nyugis helyen lakom.Itt mindenki riasztot szerel az autóba.
Azért az engem is érdekelne h. hogyan védjük meg az autóinkat.
Ha van ilyen tapasztalatod kifejthetnéd bővebben is h. mit és hogyan tegyünk ellene. Privát üzenetben gondoltam nehogy illetéktelenek ötletet kapjanak :).
Bent a Praktikerben, még valami reklámos kínálós liba játszatta a kannákkal az önts bele 4 litert, hogy lesz benne 3 liter Díí hárd játékot, éreztem, hogy matatnak a zsebemben. Jéé, egy idegen kulcs. Aztán igyekeztem kifele, ott még páran meg akartak állítani, de nem hagytam. A parkolóban jött 2 db 160 kilos pöndölyös cigányasszony, akiknek "nem lehet ellenállni, occsó kést?" Na tőlük már kellett volna venni valamit, mert mire odaértem az autóhoz, látom, hogy ellopták a tolóajtót, meg a kartámaszos ülléseket. Ahogy forgolódtam, odatalált az előzőek két nagykairmás kalapos uraságaik is, hogy nekik is vannak ám késeik, csakhogy, oszt jól le is szúrtak.
Mire elvéreztem, felébredtem, és akartam híjni Vargát, hogy adja vissza az üléseimet.
Nagyon amatörök lehettek... Ja, az enyémben még zárbetét sincs, viszont amikor feltörték Rómában, utána lazásan hegesztettem egy 3mm vastag acéllemezt a megfelelő helyre. Most nyissátok ki bzdmg :-(