én még meg se vettem a Returner-t, fogalmam nincs mikor fogom látni. állítólag szívdöglesztő benne, pláne abban a bőrszerkós cuccban, Yamaha motoron:))
látnád a Downtown Torpedoes című hongkongi akciófilmben milyen cool és milyen gyönyörű!! ez az a film, amit részben Budapesten forgattak, úgy '97-ben.
most annyira nincs pénzem DVD-re, még az IA-t se tudtam..., a 2-3. részt már vetítik a plázákban, de megvárom míg kisebb moziba lehozzák.
Aniki-nek egy zenélő koreai fanoldala van, ami már nem zenél, de azé' beteszem, hátha neked mégis danol:) http://home.freechal.com/lovetake/
kár, mert ezen egy nagyon jópofa szám ment, vidám, fütyörészős, nagyon szerettem:)
ANYÁÁÁÁÁM!!!! ZENÉÉÉÉL!!!! GYORSAN MEGHALLGATNI!!!!!!
Most bejött a dal-------------------------!!!!!!!!! Nagyon aranyos!!! Mandarinul énekel!!!
a másikon csak egy nyálas száma van fent a file-ok közt az alsó, ami azé' aranyos, meg két reklámklip:) http://www.tkaneshiro.net/
szép hangja van:)
a többit meg a filmjeiben hallottam, ahol énekel egy-egy dalt (Fallen Angels).
viszont JÓ HÍR!!! - ha már róla beszélünk. nemsoká bemutatják Európában a LOVERS-t, amiben Zhang Ziyi-vel szerepel. ez annyit jelent, hogy nálunk is fog menni moziban és lesz DVD.
A nem komlettet jó értelemben gondoltam. :-)))))))))))))
A rendes pasik unalmasak.
Biztosan élvezi, azért csinálja, így mi is élvezhetjük. Kellenek az ilyen emberek is!! Hogy még nem fedezték fel a filmesek, csodálom. Tényleg jó színész lehet...
De nem mindenki ilyen, mégis különleges egyéniség. Na nem ragozom.
Mmmm, képzeljétek, az angoltanárunk (aki tök jópofa nő) nászúton van, úgyhogy egy helyetese van most, akitől már 10 perc után meg akartam őrülni. Mikor még hátra volt 125. De azért túléltem valahogy. :) De még mindig mennyivel jobb, mintha például ez lenne az angoltanárunk, és a helyettese lenne csak a jófej. Mindig van minek örülni. :)
Hát, Gackt amúgy modelkedik a Ficci uomo-nak, az egy híres japán divatcég, és szoktak lenni katalógusok évente kétszer, meg divatbemutatók is, de szerintem kissé buzis az a style, amit képviselnek. Most nem rosszból mondom, de tényleg. Az egyik divatbemutatón rózsaszín tincsek vannak a szke hajában, és ilyen sárga-rózsaszín-kék kötött póló van rajta, vagy már nem is tudom. Szerintem ilyet csak nők hordanak. Ráadásul a divattervezőjük Elton John meg Twiggy ruhatervezője. .v. Ki nem állhatom Elton john-t, na mindegy. Én biztos nem fogok ficci uomo ruhákat felvenni. :)
nem az a dögunalmas sztár, mint a legtöbbje. szeret színészkedni, bohóckodni - nincs ebben semmi furcsa, csak játékos. kár, hogy filmekben nem használják ki a képességeit. én ezt tenném. haláli jó színész lehetne..., látszik, hogy imád szerepelni, ráadásul humora is van. vetkőzni is hajlandó:))
szerintem megérdemli a sok fotót, aki ilyen szép és sokarcú tud lenni. hihetetlenül fotogén. na, ilyet mondani egy pasiról:)) úgyis lehet nézni, hogy fotómodellkedik:)
azért dolgozik is mellette, szöveget, zenét ír, hangszerel, gyakorol, lemezeket készít, koncertezik, harcművészkedik stb. nem elég? már önéletrajzot is írt.
(megj.: a japiknak lassúbb a tempójuk, mint nyugati embertársaiknak. a filmjeiken is érződik, sokszor majd elalszom...).
Gackt kutyusa (Belle Constanine Chappy) - ezek szerint szuka (?) :)
cuki. milyen jó neki, szívesen lennék a helyében. irigylem:)
a másik legnépszerűbb japán előadó lemezeladás szempontjából Aniki (Takeshi Kaneshiro), aki egyébként sokat foglalkoztatott színész is, félig kínai származású (pontosítva tajvani), ezért a japán filmek mellett egy csomó hongkongi, tajvani filmben is játszik. popzenészként ő nem annyira a japán vonalat képviseli, hanem inkább a hongkongi popzenét (canto-pop), bár többnyire mandarinul énekel.
én összvissz eddig kb. 3-4 számot hallottam tőle, abból kettő nyálasnak tűnt (ettől függetlenül tetszett a hangja, kicsit sejpegős, jól passzol hozzá).
ő olyan konszolidált típus...
mondjuk színésznek nem egy nagy vasziszdasz, de nagyon szeretjük őt, mert gyönyörűséges (és néha még jó is).