Örömmel jelenthetem, hogy a kedves feleség-jelöltemmel megvolt az első (bemutatkozó) találkozásunk!
Rögtön el is mentünk jeggyűrűt nézni de sajnos nem találtunk az igényeinknek megfelelőt, így a hivatalos -estére tervezett- leénykérés elmaradt. (Sajnos nem sikerült megismerni a Kedves Mamát és a Kedves Papát ;))
A live show megtartásra került, viszont a topictársakat egyáltalán nem érdekelte a történet, így a bevételeink erősen tartanak a nullához :( (Fiúk-lányok! Miből lesz így esküvő a Margitszigeten???)
na most a szüzességi fogadalom meg tzuiop neve egy mondatban nonszensz. :-) És a mondat másik felét kérem megmagyarázni, mert tudtommal semmi botrányosat most nem csináltam. :-))
Szia jhavas!
Üdv a 13. kerületi házasságkötő topicban!;))
Shana!
Nem hagytalak el!!!
De azt, hogy gondolod, hogy én szüzességi fogadalmat tegyek te meg ...:))
Mostanság én is kezdem elveszíteni a hitem a komoly kapcsolatokban.:(
A 'komolytalan' meg minek!
:)))
Én már 2x is megférjültem az interneten, igaz, nem a fórumon, hanem IRC-n... tudom, mivel jár :-)) Válásom is volt, mert egy ideig nem voltam netközelben, és a netférjem megcsalt (a galád!!), aztán arra tértem vissza, hogy válni akar. Annyira azért nem volt jó parti, hogy körömszakadtáig ragaszkodjam hozzá... :-)))
Kár:-(((
Még elsenem kezdtünk számolni!
Asszittem te leszel az Egyes:-)))
Erre elmegy:-((( /és nem velem!/
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Soroljam? Természetesen atyai minőségben figyelsz a menyasszonyra, a koszorúslányokra (feltétlenül, ha már az öledben teszik meg az utat), a tanút is esetleg figyelheted, a násznépet is ajánlatos. :-)