Év végére beígért új lemez?? Én emlékszem rosszzul, hogy azt olvastam Hammerben, hogy csak akkortájt kezdik el írni? Ebben az esetben én is a 2009 őszi megjelenésre tippelnék. Különben nem lenne meg a 3 éves periódus, amit 2000 óta tartanak:)
Szerintem max 25-30.000 ember lesz kint a koncerten, abból is egy jó adag csak tébláboló.
Amúgy kis érdekesség, de elég meglepő, hogy a Tokyio-i koncertet vették fel a turnét megörökítő dvdhez, ugyanis most néztem, hogy ott színpadi díszletek közel sem voltak olyan faszásan kidolgozva, mint az amerikai és európai koncerteken. Nincsenek kint a múmiák, a baglyok, nem nyílik szét az Iron Maiden alatt a nagy szfinx fej és nem jön elő Eddie stb.
Ja, meg erre az év végére beígért új lemezre is kiváncsi vagyok. Van egy olyan érzésem, hogy jövő őszre lesz az csak kész.
Tudtommal nem lesz semmi, de ez így a jó. Ha a Maiden egy normál sziget-napon lenne, akkor sokkal több oda nem való hetijegyes emberke jelenne a bulin, kb. "kiröhögjük-a-sok-metálparasztot" küldetéssel. F*szom se' akarja kerülgetni az off-embereket, jó lesz így, Maiden-only. Így csak az lesz ott akit tényleg érdekel a ZENE.
Hogy ez a stadion hol van, azt nem tudom. A tört. belváros innen kb. 10 perc, ez talán jelenthet valami kiindulópontot.
Amúgy aug. 20. után én is ismét tiszteletemet teszem ott - igaz, nem koncert, hanem családi kirándulás kapcsán. Már gyúrok a csapolt barna Bernard meg Krusovice sörökre...:-))
Tudja valaki, hogy az Iron Maiden napján a Szigeten mi a program?
A honlap szerint csak Lauren Harris 19.45-től és aztán a koncert, viszont az internetes vócseren az van, hogy "az augusztus 12-ére szóló napijegy reggel 8:00-től érvényes" - ez viszont azt sejteti, hogy aznap is full (vagy majdnem full) programok vannak.
Nem csak vicceltem! de amugy télleg lehet nyerni napi jegyeket, az ászok kupaval! HA az van benne h Sziget nyert akkor ha iron maidenre akarsz ki menni, akkor arra a napra váltod be amelyik napon a kedvenc zenekarod lép fel! Szal ho sür oszt go Maiden ! :D